Partyflock
 

Grand Theft Techno - By freaks, for freaks

gepubliceerd door , op
Grand Theft Techno - By freaks, for freaks
25 januari 2006
FeestGrand theft techno · By freaks, for freaks
Datumvrijdag 17 februari 2006
LocatiePleintje
Verleden
Na een magistrale editie van Grand Theft Techno (outdoor) wat op 28 augustus 2004 heeft plaatsgevonden op een strand aan de waal in Tiel. Toen met de ultieme sfeer van minimal, acidtechno, techhouse, techno en schranz. Met de line up als volgt Agent One, Alec, Wesdex, Erik In 't Veld, Neru, Sorce en vele anderen. Het uitzicht over het water, ondergaande zon en volle maan.Heeft toen geleid tot een zeer geslaagde editie van Grand Theft Techno (outdoor)

Organisatie
Dit heeft de organisatie laten besluiten met het concept verder te gaan op meerdere fronten. Dit organisatie zal het publiek overtuigen van het underground gevoel wat verzorgt wordt door de verschillende DJ’s, locatie’s en niet te vergeten het publiek. Zo zullen er meerdere feesten worden georganiseerd van minimaal 250 bezoekers tot en met een nog onbekend aantal. De DJ’s zijn namen die bestaan uit talent, doorbrekend en bekend. Ook is er al sprake van een Grand theft techno weekend. Dit zal vrijdag van 22:00 tot 05:00 zijn. Dit met de stylen minimal, techhouse en techno. Zaterdag zal dit van 22:00 tot 05:00 zijn met de stylen hardtechno en schranz.

17 februari
Vrijdag 17 Feb 2006 zal de eerste editie van dit feestje starten vanuit een kleine locatie wat in het centrum van Tiel is gelegen, Pleintje. Pleintje is op het moment de enige locatie waar we als organisatie terecht kunnen in Tiel. Dit concept is bedoeld om talent en doorbrekend DJ meer bekendheid te geven waarmee ze meerdere en grotere boekingen kunnen verwachten. We zorgen van 21:00 tot 04:00 voor een perfecte sfeer die verzorgt worden door DJ’s zoals

21:00 Vk5
Dit is een talent waar we in de toekomst nog wel wat van gaan horen. Met zijn minimal en techno sounds zal hij zijn kunsten vertonen. En dit op jonge leeftijd.

22:00 Jeff Rushin
Begonnen met house in de 1990 en overgestapt naar minimal en techno. Iedere set die hij zal draaien zal een genot zijn voor iedere techno freak.

23:30 Wouter de Moor
De naam zegt al voldoende. Persoonlijk mag hij op geen een line up ontbreken. Hij zal menig techno liefhebber het hartje sneller laten kloppen en iedereen een fijne avond bezorgen door het beluisteren van zijn skills.

01:00 Folker Zwart
Nog niet van gehoord? Als finalist van TWSTD maakte hij een enorme sprong in de techno scene. Hij is uit het niets gekomen, maar we zullen veel van deze DJ gaan horen. Dus hou deze man in de gaten.

02:30 Sorce
Deze DJ mag geen talent meer worden genoemd. Deze schranzerd zal de bpm opvoeren en menig wat voegen doen scheuren. Met vele boekingen zal hij iedereen overtuigen van zijn skills & tactics. We gaan deze DJ vaker horen in de toekomst.

Dit zijn een paar namen die voorbij zullen komen in ons concept. Ons concept zal bestaan uit verschillende stijlen zoals Minimal, Techno, Tech-house, Schranz. Het plein 24, wat geschikt is voor 250 bezoekers zal 1 van de locatie’s zijn waar Grand theft techno zal plaatsvinden. Natuurlijk zitten er meerdere locatie’s en samenwerking met andere organisatie’s aan te komen die optimaal voldoen aan ons concept. Na het feest zorgen wij natuurlijk dat via www.sorce-records.com de sets terug te vinden zijn die je kunt downloaden, tevens zullen de foto’s online komen te staan om nog eens even de sfeer terug te proefen.

Tickets
De Entree zal € 7,- bedragen en is alleen verkrijgbaar via de volgende reservering. Je entree kaartje is te reserveren via mailadres grandthefttechno@hotmail.com Je vermeld hierbij je volledige voor en achternaam en de datum van het feest waar je een kaartje van wilt reserveren. Je kunt ook meerdere namen via 1 mail adres verzenden. We werken met een namenlijst. Dit doen we zodat we die kunnen controleren bij je binnenkomst. Let wel staat je naam niet op de lijst kom je niet binnen. Let wel je betaalt je entree bij binnenkomst. Dit voordeel is dat als je niet zou gaan niet met een kaartje zit opgescheept. En als je wel zou gaan gegarandeerd bent van een entree kaartje. Zorg dat je vroegtijdig je kaartje reserveer om teleurstelling te voorkomen. Wil je op de hoogte blijven van ons. Dan is er binnenkort een website waar alle info vandaan te halen is. www.sorce-records.com.

Parkeren
Er zijn binnen een straal van 100 meter lopen voldoende gratis parkeer plaatsen.

22 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 26741, 4822}
leuke opzet ;) ik ben er zeker bij 1 van de edities :P
aanwezig :yes:
Artiest Jows
Vage verkoopwijze.... Er zijn een hoop mensen die op het laatste moment beslissen waar ze naar toe gaan. Staan ze daar, komen ze er niet in.

Vraag me af hoe jullie dit gaan oplossen... ;)
jeff rushinnnn!!! :P
Leuk initiatief!! Er mag wel wat meer gebeuren in Tiel en omgeving, ik probeer hier zelf ook aan bij te dragen in de vorm van http://partyflock.nl/party/56758.html
Zo, dat is moeilijk; een normaal persbericht de deur uitgooien!!
Van grammatica en zinsopbouw hebben ze in Tiel nog nooit gehoord zeker:S
Geniale titel :D
wanneer komt er een Grand Theft Techno SAN ANDREAS?
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
Uitspraak van Tuk op woensdag 25 januari 2006 om 13:45:
Zo, dat is moeilijk; een normaal persbericht de deur uitgooien!!
Van grammatica en zinsopbouw hebben ze in Tiel nog nooit gehoord zeker


tja, tis toch door de strenge selectie van pf gekomen..
Uitspraak van Bart :banana: op woensdag 25 januari 2006 om 15:50:
wanneer komt er een Grand Theft Techno SAN ANDREAS?

Liberty city stories :D
is kijken of we hier een kijkje kunnen gaan nemen hoop van wel misschien tot dan
 
Het persbericht is letterlijk en figuurlijk in (1 hap adem) geschreven. Dit sluit natuurlijk niet uit dat het slecht is. PF is al streng maar waren toch overtuigd van het persbericht ;)
 
22:00 Jeff Rushin
Begonnen met house in de 1990 en overgestapt naar minimal en techno. Iedere set die hij zal draaien zal een genot zijn voor iedere techno freak.

:yes::yes::yes::yes:(y)
laatste aanpassing
 
zeker van de party, ei... in tiel vette naam ook!!
Ik ben een Freak met GTA games..dus als ik er heen ga freak ik meer??
Zal het??

Hoop t...zal er na toe gaan en freakuuhh 8)8)8)

(Y) toffe shiiiittt..:|
 
Grand Theft Techno is verplaatst naar zaterdag 18 februari i.v.m. dubbel boeking van locatie
http://partyflock.nl/party/57368.html
Artiest {SHOWLIST artist 42257, 122324, 18938}
goeie manier van kaartverkoop (Y)