Partyflock
 
­ Nederland

LOS met Fedde Le Grand, Gregor Salto en Roog

gepubliceerd door , op
LOS met Fedde Le Grand, Gregor Salto en Roog
24 januari 2006
FeestLos
Datumvrijdag 3 maart 2006
WinactieLos actiegesloten
LocatiePaard Site
Na een overweldigende LOS kerst editie op 24 december is het weer tijd voor de eerste editie van LOS op vrijdag 3 maart 2006. Met een heerlijke line up bestaande uit 3 gevestigde deejays uit de Nederlandse scene, Fedde le Grand, Gregor Salto en ROOG. Ook in 2006 wil Soulmax het succes van afgelopen jaar doorzetten en het o zo trouwe LOS publiek verwennen met een veel belovende sfeer, een goede line-up en de beste entertainment. Het moet vooral ook weer een feest “om het feest” worden. Dus ook dit jaar geen toren hoge entree prijzen, 7,50 in de voorverkoop en 12,50 aan de deur.

Op de eerste editie een fluitist aan de trapeze, hoog in de nok van de tent zal hij door de lucht zweven en voert daar de moeilijkste en meest gedurfde pirouettes uit. Verder Zoe Xenia geen onbekende voor het LOS publiek, deze mooie dame heeft zich de afgelopen tijd veel laten zien en horen op diverse podia en heeft een stem van goud! Zoë stond afgelopen jaar in de finale van de Grote prijs.

Fedde le Grand is op het moment 1 van de beste houseproducers die met de hit ‘I Miss You’ een enorme househit produceerde. Met residenties op een feest als onder andere Sneakers kan je heel wat verwachten van deze man.

Gregor Salto scoorde vorig samen met Dr. Kucho! een enorme hit met ‘Can’t Stop Playing’. Dit nummer bestormde de hitlijsten en stond maar liefst 10 weken in de top 40. ‘Can’t Stop Playing’ is een van de grootste dance-knallers van 2005! Als DJ, draait Gregor Salto een mix van ‘groovy House music with a lot of Soul, Latin, Jazz, Disco and Afro grooves’. Hij beschikt over veel ervaring en staat bekend om zijn funky DJ-sets. Gregor Salto draaide in veel van de grote Nederlandse clubs, waaronder.

ROOG is in 2006 terug met The Sound of Love and Dedication! Na de zeer succesvolle nummer 2 in deze serie is het nu de tijd voor deel 3. De vorige Hardsoul was de best verkochte dance cd van het jaar en dat schept natuurlijk hoge verwachtingen. Ook hij zal dit jaar weer te zien zijn op LOS.

Dit jaar weer dus 5 edities van LOS op 1 van mooiste locaties van Nederland het Paard, met binnenkort ook Don Diablo.

Soulmax verwacht dat dit feest zal uitverkopen. Voor maar 7,50 kun snel je ticket online bestellen of je kunt hem halen aan de dagkassa van het Paard. Bij het Paard zijn de tickets zonder fee. De voorverkoop is begonnen!

7 opmerkingen

 
GOEIE SHIT !!
duidelijk los weer
De top van nederland,met bovenaan fedde le grand
 
Ziet er weer goed uit! Helemaal LOS :D
 
aanwezig :D