Partyflock
 
­ Nederland

Lexion: The First

anoniem gepubliceerd op
Voor de eerste keer na 15 maanden zal Lexion THE FIRST op zaterdag 1 februari weer terugkeren op de Overtoom in Westzaan. Het pand is nu op 2 zalen na weer herbouwd en gerenoveerd. Met Lexion X-mas Reunion en New Years Eve werd al duidelijk dat men de weg naar de Lexion nog niet vergeten is. Veel trouwe bezoekers en natuurlijk de echte Lexion sound maakte deze twee feesten tot een groot succes. THE FIRST van 1 februari zal deze keer een speciaal tintje krijgen namelijk het 7 jarige bestaan van de Lexion!! Op deze avond zal ook G-Spott, (wie kent hem niet van zijn geweldige live act) op THE FIRST zijn debuut maken als DJ! We kunnen er van uit gaan dat dit een spectaculair optreden gaat worden.

Om verzekerd te zijn van een kaart voor THE FIRST zijn deze online te bestellen via de Lexion Website (www.lexion.nl) en te koop bij het Lexion kantoor in Westzaan. De kaarten zijn € 22,50 (ex fee) in de voorverkoop en € 20,- (ex fee) voor clubcardholders. De kaarten zijn ook te koop via Ticketbox. e prijs aan de deur is € 25,- en € 22,50 voor clubcardholders.

Vanaf THE FIRST zal Lexion iedere zaterdag en zondag avond weer geopend zijn.
Vanwege het 7-jarig bestaan kunnen de dames vanaf 7 februari iedere zaterdag van deze maand tussen 22.00-23.00 uur voor niets naar binnen. Om de heren ook tevreden te stellen zullen ook zij een presentje aan de deur ontvangen. Iedere zondag is Lexion geopend van 18.00 tot 01.30 onder de naam LexCluSive. Onder het motto: Remember the good old times, zal het oude Lexion resident duo: Jose en Andre het weekend op een zeer gezellige manier afsluiten.


TRANCE ENERGY
Met gepaste trots kunnen we bekend maken dat Lexion de ‘Club-Stage’ zal gaan hosten op TRANCE ENERGY in de jaarbeurs Utrecht op 15 februari 2003!! In deze zaal kun je de echte Lexion sound verwachten. De line-up zal bestaan uit : Jose, Stephen, Calvin, Mark van Dale, Jurgen, Jochen, Creamteam (live) en G-Spott (live). MC Prime en MC Mickey zullen deze nacht de vocale ondersteuning geven.
Om de rest van Nederland te laten zien wie de Lexion is en wie er naar toe gaan hebben we aan beide kanten naast de DJ een groot VIP podium. De Lexion bezoekers die in het bezit zijn van een clubcard kunnen bij Lexion hun kaarten kopen, deze geeft toegang tot de VIP decks. Vanuit de zaal zal goed te zien zijn hoe wij, als Lexion bezoekers, een geweldig sfeertje neer kunnen zetten. De kaarten zijn te bestellen via de Lexion website of te koop op het kantoor van Lexion. De prijs van de kaarten bedraagt € 35,- (ex fee).


LEXI-ON AIR
Vanaf 31 januari zal Lexion iedere vrijdag van 22.00 tot 00.00 op ID-T radio te beluisteren zijn met haar eigen show. Deze zal worden gehost door de resident dj’s Jose en Stephen. In deze uren zal uiteraard de Lexion sound te beluisteren zijn en zullen de klassiekers maar ook de nieuwste releases voorbijkomen. Tijdens de show zal regelmatig aandacht worden geschonken aan nieuws met o.a. de stand van zaken m.b.t. de wederopbouw van het laatste gedeelte van het complex. Vanaf de 31ste dus afstemmen op ID-T radio, want Lexion is ON AIR.

13 opmerkingen

Ik heb me altijd goed vermaakt in de "ouwe" Lexion en ik ben ook zeker van plan eens een kijkje te gaan nemen in de nieuwe!!!

Dat sfeertje daar was toch wel uniek(Y)
En dan vooral The Tune Saloon!!!
 
Artiest JeffreyT
en ik was er op de Christmas reunion. Mijn eerste X in de "oude" "nieuwe" Lex. En al vond ik dat het langzaam op gang kwam, is het een van mijn leukste nachten geworden die ik me kan heugen.......

SO be there....
 
Zie mij naam... ik ben al jaren verkocht aan de lex....

the lex is a lifestyle :P
Was er met oud en nieuw voor het eerst en dat was me toen wel bevallen.....

Dus ga er ckers heen!!!!!
 
dat wordt zeker een geslaagde avond!
Ja dat weet ik nu ook wel zeker!!!!
Ik ben zeker van de partij.

CU there
Ik ga ook zeker weten weer is een kijkje nemen in de Lexion wat 1.5 jaar geleden nog mijn thuis was op de zondag morgen :P
Ben erg benieuwd hoe t geworden is!
heb al goeie berichten gehoord...Maar je kent nix meer terug...:D
Das jammer vind ik, die Tune Saloon vond ik echt WERELDS!!!

Heerlijk spacen op de zondagochtend!!!
Gezellig Peter,
Leuk dat ik je weer ga zie dan!!!!
 
Wij zijn ook weer van de partij, hebben de kaarten alweer binnen :B
Het gaat afgeladen worden, iedereen komt die kant op :p
Dus dat wordt weer knallen :bounce:

(k) (6)
 
How more the maryer....
 
hahah beter...