Partyflock
 
­ Nederland

Latin Spirit in de Thalia Lounge

gepubliceerd door , op
De Latin Spirit leeft in Rotterdam! Dat is iets wat het concept Latin Lovers in 2005 absoluut bewezen heeft. De eerste twee edities waren een groot succes en daarom zal ook dit jaar de Villa Thalia weer het toneel zijn van een reeks nieuwe Latin lovers. Voor deze eerste editie van 2006 worden alle registers opgetrokken. Op 3 februari zullen niemand minder dan Gregor Salto, D-Rashid en Ricky Rivaro samen met Latin lovers residents Jeroenski, Chris Rox en 2 O'Clock Ron de Thalia Lounge overspoelen met warme en opzwepende latin beats.

Als er één dj/producer is die kan zeggen dat 2005 zijn jaar was, dan is het wel Gregor Salto. Hij scoorde hit na hit met “Looking Good”, “Can’t stop playing” en “Afrobot”. Hij draaide zichzelf naar de top van de Nederlandse DJ charts en stond op alle grote feesten en festivals. Een man met echte latin spirit en Latin lovers is er dan ook zeer blij mee dat Gregor op 3 februari plaats zal nemen achter de draaitafels. Over latin spirit gesproken, D-Rashid is na een geweldige set op de vorige editie van Latin lovers deze keer ook weer aanwezig. Zijn handelsmerk: pompende latin beats doorspekt met percussie en grooves. Overal waar D-Rashid achter de decks verschijnt, gaat het dak eraf en dat zal deze avond zeker niet anders zijn.

Maar dat is nog lang niet alles. Ricky “True House Music” Rivaro is ook in the house! De man die landelijke bekendheid verwierf met zijn ongeëvenaarde Bloomingdale mix cd’s staat inmiddels al weer een paar jaar aan de top van de Nederlandse Latin scène. Hij weet als geen ander tijdens deze koude dagen voor extra warmte en intimiteit te zorgen met zijn swingende mix van latin en house. Net als op de eerste twee edities zullen ook Jeroenski, 2 O'Clock Ron en Chris Rox weer plaats nemen achter de draaitafels. Jeroenski kennen we voornamelijk van zijn vele vette producties en van zijn voormalige residency in Las Palmas. Helemaal thuis in de wereld van Latin grooves zal het voor hem geen probleem zijn de zaal op zijn kop te zetten. Dat is ook zeker toevertrouwd aan Thalia favorieten Chris Rox en 2 O'Clock Ron. Deze mannen zorgen week in, week uit voor een uitzinnige club.

Dit alles op een nieuwe editie van Latin lovers op vrijdag 3 februari in de Villa Thalia in Rotterdam. Laat je meevoeren door zwoele en opzwepende latin house, voor even weer terug naar het zomerse gevoel.

1 opmerking

 
Hardcore uit Rotterdam !!
laatste aanpassing