Partyflock
 
­ Nederland

Hardhouse vs. Round bass - Harddance battle

gepubliceerd door , op
Hardhouse vs. Round bass -  Harddance battle
14 december 2005
FeestHardhouse vs Round bass · Harddance battle
Datumvrijdag 23 december 2005
LocatieLA
Harddance Battle op 23 december in Club LA

Hardhouse vs Round bass
Na een jaar van briljante gevechten, is het dan eindelijk tijd voor de finale. Vlak voor de Engelse “Boxing Day” zal Nederland zijn eigen versie van deze dag beleven in de vorm van een internationale Harddance Battle! Op 23 december is het zover, dan staat Club LA in Amsterdam in het teken van de vetste harddance met binnen- en buitenlandse DJ’s.

Om het jaar op gepaste wijze af te sluiten, hebben de twee jongste organisaties op het gebied van harddance de handen ineengeslagen en is er een interessante samenwerking ontstaan. De organisatoren van zowel Hardhouse! als RBO gaan tijdens deze samenwerking de optredens verzorgen, samen met een speciale gast uit Sheffield, Engeland. Zo is de uiteindelijke battle ontstaan: Hardhouse vs Round bass.

Round one!
In the blue corner, weighting at 80 kilos, wearing the pink trunks! DJGRH straight out of Sheffield, United Kingdom!

GRH is een grote naam in Engeland en heeft ook in Nederland al regelmatig rake klappen uitgedeeld. In 2000 en in 2002 stond hij op [HQ] en in de UK zijn Hard House Academy, Tidy Weekenders en Riot! eerder regel dan uitzondering voor hem. Als een volleerd ballerina danst hij door de ring en brengt hij hiermee iedereen in verwarring. Hij kan eerlijk maar ook vuil vechten, door de meest filthy tracks en tricks te gebruiken die er bestaan. GRH verdedigt voor het eerst zijn titel in Nederland sinds bijna vier jaar, in die tijd is hij één van de meest gerespecteerde DJ’s in de scene geworden in de UK, vooral vanwege zijn harde werk en zijn enorme toewijding.

Round two!
In the red corner, wearing the white trunks, hailing from Leiden, weighting at 85 kilos, representing the Round Bass gym. The man who really knows NO fear! The one and only DJ Hank!

Op 10 december van deze maand vierde RBO hun éénjarig bestaan in de HiFi Bar in Leiden met een spetterende editie van Round Bass. In het afgelopen jaar was Round Bass een podium voor vele talenten en in eerste plaats natuurlijk voor de heren van de organisatie. Hank is met zijn markante verschijning inmiddels geen vreemde meer in de Matrixx, op [HQ] en op I Love Hardhouse en werkt aan Round Bass mee als één van de drie organisatoren. Met Hank als tegenstander is snel voetenwerk vereist, anders hou je het niet lang vol tegen hem. Zijn snelheid wordt door hem gecombineerd met af en toe een krachtige uithaal waardoor zijn tegenstanders in trance raken, alvorens hij ze de definitieve knock-out geeft.

Round three!
In the blue corner: also hailing from Leiden, in the blue trunks, weighting at 89 kilos and also representing the Round Bass gym: the one, the only DJ NoFear!

Het tweede zwaargewicht van RBO wordt vooral bewonderd om zijn veelzijdigheid. Van trance tot uk hardhouse: alles haalt hij uit de kast om zijn titel te verdedigen. Laat je niet afleiden door zijn goede looks want achter die wrede lach zit een echte vechter, die zijn tegenstanders eerst op het verkeerde been zet om ze daarna af te maken met upliftende serie kicks en beats waar nog niemand voor het einde van een gevecht van kon herstellen. Hij is vastbesloten zijn nummer 10 worldranking te behouden en die uit te bouwen door zijn onorthodoxe combinatie van vechttechnieken.

Round four!
In the bottom red corner: in the black trunks, the youngest contender, weighting in at 79 kilos, Charly training and running the famous Gym Of Hardhouse!, renowned for it’s Sunday trainingsessions.

Dit jaar was Hardhouse!’s eerste jaar en met feesten als Sundays At School en Hardhouse! hadden ze al de beste DJ's ter wereld op hun feesten staan. Hardhouse! is er dan ook trots op om de finale gehaald te hebben en vaardigt daarom een DJ af uit hun eigen opleiding. Charly zal de eer van deze organisatie hooghouden en proberen zijn ronde te winnen met snelle bewegingen en een mix van hardhouse, techno en trance waarmee hij zich opwarmt om met snelle uppercuts de ronde te beslissen. Charly is één van de snelst groeiende namen in de scene en heeft in 2005 bewezen dat hij een groot arsenaal aan technieken in huis heeft. Het afgelopen jaar brachten hem ook een interview in XPRS Magazine, optredens met de beste harddance DJ's ter wereld en een baan als PR manager van Fausto en diens label XSIF Records, dus in deze finale kan hij nog één keer zijn waarde bewijzen voordat 2006 aanbreekt!

De voorverkoop gaat weer via de betaalde gastenlijst. Een kaartje kost aan de deur 9 euro, maar als je je naam doorgeeft in een mailtje aan hardhousecrew@gmail.com, kun je voor maar 7 euro naar binnen. Je krijgt vóór 22 december een bevestiging van de organisatie.

30 opmerkingen

Cool
Daar zijn we bij natuurlijk :D
Artiest {SHOWLIST artist 18512, 62105, 44453, 111499}
erg cool bedacht mensen ben er zeker.......
Even kijken of ik nog wat geld kan los peuteren bij me pappie en mammie (Y)
going to be a cracker old school sounds of dj grh! bring it on!
Artiest {SHOWLIST artist 62105, 11259}
Grrr zaterdag gewoon weer werken... Maar ik kom wel ff checken :D
Gezellig. :)
 
u never know....
maar stiekem toch wel :p
Uitspraak van Danny D op woensdag 14 december 2005 om 23:16:
going to be a cracker old school sounds of dj grh! bring it on!

:woop: :cheer:
Leukste persbericht van dit jaar :yes: Helemaal top!

Tis dat ik wegga met de kerstdagen anders had ik hier wel een kijkje willen nemen :yes: Maar ja...wintersport lonkt ;)
Artiest {SHOWLIST artist 13109, 55359, 47652}
Dit gaat samen met ILHH het ultieme einde van 2005 worden! En als er nog iemand een rondje wil sparren... :D
count me in matey....sparren dan he...;)
Uitspraak van Charly Rocks op donderdag 15 december 2005 om 13:44:
En als er nog iemand een rondje wil sparren...

Zal mn handschoenen meenemen. :woep:
Uitspraak van Charly Rocks op donderdag 15 december 2005 om 13:44:
Dit gaat samen met ILHH het ultieme einde van 2005 worden! En als er nog iemand een rondje wil sparren...



Uitspraak van -TJEERD- op donderdag 15 december 2005 om 15:06:
count me in matey....sparren dan he...


:O Tegen elkaar?

*gaat bookmaker bellen*
laatste aanpassing
Whoehoeoeoeoe, er kan vanaf nu ingezet worden :yes:
 
Werkzaam bij 2dj2 Events
Vet persbericht... wordt een goed feessie zo net voor de kerst :bounce:
 
Leuk persbericht inderdaad:)

Kom wellicht ook wel even buurten
Gezellig Miech, c ya there!
Uitspraak van Charly Rocks op maandag 19 december 2005 om 16:47:
Gezellig Miech, c ya there!


Hear hear !!! ... ik zal een frontrow seat voor je bewaren
Erg leuk persbericht(y)

Wist alleen niet dat Marco ook uit Leiden komt;) En Charel 79 kilo:s
Origineel en leuk geschreven dit persbericht (Y)


Have fun y'all!
De voorverkoop gaat weer via de betaalde gastenlijst. Een kaartje kost aan de deur 9 euro, maar als je je naam doorgeeft in een mailtje aan hardhousecrew@gmail.com, kun je voor maar 7 euro naar binnen. Je krijgt vóór 22 december een bevestiging van de organisatie.

Waar blijft mn mailtje. :@
:woop: WHOEHOEOE wat een topfeestje weer :woop:

Ik heb het enorm naar mijn zin gehad :yes:
 
Uitspraak van Daffie Am*dam op zaterdag 24 december 2005 om 06:56:
Ik heb het enorm naar mijn zin gehad


Ik herken dat zeg...... :d
Uitspraak van X-Field op dinsdag 20 december 2005 om 09:17:
En Charel 79 kilo

Ach die 4 extra... :P

Idd foutje over Marco, was ff a slip of the keyboard :P