Partyflock
 
­ Nederland

'FAKE OFF" in The Q

anoniem gepubliceerd op
Cross welbekend van 'VAN DIEPENS DANCE DEPARTMENT' op RADIO 538, en Emjay, global DJ, producer voor oa. Perfecto, medebedenker en initiator van de nr.1 clubnight of Holland 2002 ( Lucky Strike Dance Awards ) 'Kremlin' en tweewekelijks te horen op 538 op zaterdag in Emjay's Midnightmix zullen een plaatje draaien op 11 januari.

11 Januari gaat FAKE in Nederland van start en is de eerste FAKE @ the Q al meteen een feit. Cross en Emjay gaan maandelijks het dak eraf blazen, nemen CLUB Q in control en gaan de bezoekers meenemen naar de hoogste sferen met de beste platen. In de line up zaterdag vinden we deze twee top dj's dan ook terug samen met CLUB Q resident Dj QUINTIN.

De kick-off van deze avond neemt hij voor zijn rekening. QUINTIN gaat met zijn progressive/techhouse met tribal invloeden de toon zetten voor weer een knallende avond met een zeer vette sound. Hij maakt de line up QUINTIN - EMJAY - CROSS zaterdag compleet en samen met de CLUB Q dancers , het VJ team, LJ 'Just G" and the Q crew heten we alle "party lovers" van harte welkom. De deuren gaan open om 22.00 uur en de entree bedraagt 9 Euro (Members 7 Euro, ladies free till 23.30 hour). Tot zaterdag !!!

CLUB Q crew

8 opmerkingen

 
Deze editie laat ik nog ff voorbij schieten
Degenen die deze keer hebben overgeslagen hebben zeker wat gemist.
Want oh, wat werd lekker gedraaid !

toppie avondje :)
 
Ik heb het gehoord ja :(
nou...poeh.. wat werd er lekker gedraaid zeg..:S :bah:

ik viel zowat is slaap man!!!!

we zijn om 1 uur maar weer weg gegaan... :S
laatste aanpassing
 
Duh, je weet toch wat je verwacht als je de line up ziet.

Als ik jouw favoriete muziek zo bekijk dan kon ik ook wel vooraf zeggen dat jij er niks aan zou hebben gevonden..
Het is nu eenmaal niet altijd beuken Anne, dat weet jij ook wel. Daar zijn de vrijdagen in The Q voor. Voor elk wat wils.....
JOOOOW BEDANKT KEV!

normaal was het altijd wel leuk op een zaterdag avond ( alleen de muziek niet echt...) maar ik vind het jammer dat die mensen die er toen altijd waren er nu nooit meer zijn...