Partyflock
 
­ Nederland

Bikkelparty Bart Foundation in Jimmy Woo

gepubliceerd door , op
Bikkelparty Bart Foundation in Jimmy Woo
1 december 2005
LocatieJimmy Woo Site
De Bart Foundation organiseert i.s.m. POP Events 6 december een bikkelparty in de nachtclub Jimmy Woo in Amsterdam. De bikkels, de jonge mensen met een ingrijpende ziekte die de foundation de kans biedt hun ambitie waar te maken, zijn de sterren van de avond en de muzikale omlijsting is spectaculair! Diverse top DJ’s en artiesten treden belangeloos op en de opbrengst van de kaartverkoop gaat in zijn geheel naar de Bart Foundation.

De bikkelparty, die de Bart Foundation in samenwerking met Jimmy Woo, POP Events en Spoiled organiseert, begint om 19:00 uur en duurt tot 01.00 uur. Er zijn diverse top DJ's zoals Chuckie, Ricky Rivaro, Hitmeister D, Jaziah, D-Rashid, Dame, Dunca de la Funk, La Ona en Melly Mel. Verder treedt BNN-er Eddy Zoëy op met zijn band HIP en is er een 'surprise act'. Brasserie ‘t Nieuwe Kompas uit Loosdrecht verzorgt de hapjes en Miss Nederland Miranda Slabber en Miss Universe Nederland Sharita Sopacua fungeren samen met een tweetal andere Missen als gastvrouw.

De Bart Foundation is een initiatief van vrienden, familie en collega’s van Bart de Graaff en geeft jonge mensen met een ingrijpende ziekte de kans hun ambitie waar te maken. Dat doen ze in de vorm van humanitaire projecten waarbij de hoofdrolspelers, allen bikkels, geen slachtofferrol vervullen, maar waarbij het doorzetters zijn die op basis van wilskracht en talent hun ambitie waar willen maken.

De bikkelparty is hét moment om iedereen die de Bart Foundation een warm hart toedraagt bij elkaar te brengen en om de mensen die de foundation (nog) niet kennen eens aan de Bart Foundation te laten snuffelen. Een avond dus om met donateurs, bikkels, partners, medewerkers, vrijwilligers, vrienden en (nieuwe) bekenden uit je dak te gaan voor het goede doel.

1 opmerking

 
goeie zaak (Y)

geen slachtofferrol vervullen, maar waarbij het doorzetters zijn die op basis van wilskracht en talent hun ambitie waar willen maken.

zo hoor ik het graag!