Partyflock
 
­ Nederland

Underwater in Panama

gepubliceerd door , op
Underwater in Panama
30 november 2005
Het houdt niet op in de Amsterdamse Panama. Een batterij topdeejays waren dit jaar al te gast in de hoofdstedelijke hotspot en de koek is nog niet op dit jaar. 9 December zijn niemand minder dan Darren Emmerson en Sharam Jey te gast. Het label van Darren Emerson, Underwater records, host deze bijzondere avond.

Darren Emmerson wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke figuren uit de internationale dansscène. Natuurlijk is Darren Emerson in eerste instantie bekend om zijn (ex)lidmaatschap van misschien wel de meest beroemde dance-act ooit, Underworld. Met superhits als “Cowgirl, Rez, Dark & Long en Born Slippy” en hun heftige live shows hebben zij de wereld voorgoed veranderd. In 2000 verliet Darren Emerson Underworld om zich meer te richten op zijn deejayactiviteiten. Als deejay was hij “ready for the world”. Zijn “party-wise” selectie van deep, chunky house en funky techno heeft hem als deejay bepaald geen windeieren gelegd. Zijn eigen label Underwater Records, wat opgericht is in 1994, heeft inmiddels een serie club anthems opgeleverd. Met name de internationale superhit “It just won’t do” van Tim Deluxe heeft Underwater als onafhankelijk label definitief op de kaart gezet. Mede hierdoor won het bijvoorbeeld de prestigieuze “label of the year award” van het engelse DJMag magazine. Tevens heeft het label Underwater een zeer succesvolle maandelijkse residency in Club End in Londen waar deejays zoals Fatboy Slim, Jon Carter, Yousef, Future Shock, King Unique & Tim Deluxe regelmatig te gast zijn.

Ook bracht het succesvolle label onlangs het album “4 Da Lovers” uit van de in Iran geboren Sharam Jey. Zijn 1e releases “Shake your” en “Rox City” op het Underwater label werden meteen gigantische hits. Een eigen album was het logische vervolg voor deze zeer getalenteerde deejay/producer/remixer. Ook maakte hij remixen voor gerenommeerde pop artiesten zoals Faithless, No Doubt, Salt n Pepa en Moby. Sharam Jey, die onlangs nog Convertible in de PTA te Amsterdam compleet op zijn kop zette, wordt 9 december vergezeld door Underwater headhoncho Darren Emerson en Panama resident Jonas Braun. De kleine zaal wordt gehost door de website DanceLinx via deejays Chase en Jurgen die hun selectie van favoriete houseclassics laten horen.

2 opmerkingen

 
Vette shit!!!
Darren Emerson en Sharam Jey beide erg vet maar we gaan natuurlijk de 9de naar het Paard: Luke Fair en Roger Sanchez, makkelijke keuze lijkt me...