Partyflock
 
­ Nederland

Acid & Nieuw in de Winkel van Sinkel

gepubliceerd door , op
Acid & Nieuw in de Winkel van Sinkel: ouderwets feesten op z’n 2005’s!

De winter klopt weer aan de deur in Nederland en december roert z’n staart. Iedereen die van een feestje houdt, weet wat dat betekent: oud & nieuw! FCA-Music is zich daar helemaal van bewust en heeft dit jaar gekozen voor een ouderwets gezellig feest in de Winkel van Sinkel: op 31 december opent het oude warenhuis aan de Oudegracht in Utrecht om 23.00 haar deuren voor Acid & Nieuw! Smileys, toeters en bellen, fluor, smileys, glitter, fluitjes, smileys en een dijk van een aciieeed-programmering gaan ervoor zorgen dat iedere rechtgeaarde feestfanaat knallend 2006 in kan.

Op die avond wordt de Winkel van Sinkel omgetoverd tot een pakhuis waar de handel in fluor, fluitjes en smileys floreert tussen een bonte clou aan mensen die in de jaren 80 de teletijdmachine naar begin 2006 hebben gepakt. En ook een aantal gezellige oud Hollandse spelletjes worden uit de kast getrokken. Zo is er het Rad van Avontuur waar iedereen aan mee kan doen en winnen natuurlijk. Iets minder oud is de stille Bingo, maargoed, het blijft bingo! Hoe dat precies in z’n werk gaat wordt op de avond zelf duidelijk, als het nog niet duidelijk is.

Dan de aciiieeeeed voor de avond. FCA-Music is apetrots dat ze Tyree Cooper, Dimitri, Paul Jay, Benny Rodrigues, Juan Sanchez, Robbie303, Chahir Bali en Funk d'Void heeft weten te strikken om 2006 in te luiden. Vooral de komst van Tyree Cooper is een zeldzaamheid, aangezien deze uit Chicago afkomstige hiphouse en acid held bepaald niet vaak in Nederland te bewonderen is. Iedereen die al een tijdje een warm hart toedraagt aan ‘house music’ kent zijn megahit ‘Turn up the Bass’ uit de jaren tachtig. Er is destijds zelfs een vermaarde compilatie serie naar deze plaat vernoemd.

De Nederlandse Acieeeddd Afdeling (de N.A.A.) wordt die avond vertegenwoordigd door Paul Jay, Benny Rodrigues, Robbie303 en Dimitri. Paul Jaymaakte vroeger furore als Acid-DJ bij de SoHo Connection, Benny Rodrigues weet acid perfect te verweven in de tegenwoordige house sound, Robbie303 heeft in de jaren 90 met zijn nagebouwde Roland 303 acid-drumcomputer honderden acid-fanaten blijgemaakt en Dimitri knetterde vroeger vaak genoeg acid door de speakers van de RoXy. In de kelder wordt het een bonte brei aan muziek. Juan Sanchez gaat de Detroit tour, Chahir Bali zorgt voor een vleugje house en Funk d'Void laat je horen hoe smeuige techhouse nou precies klinkt.

Van de bezoekers wordt natuurlijk ook een en ander verwacht, want het blijft natuurlijk een themafeest. De ‘dresscode’ komt dan ook neer op fluor, hippie, smileys en al het andere wat ook maar een beetje met aciieed te maken heeft. Leef jezelf uit voor die eerste uurtjes van 2006!

5 opmerkingen

Werkzaam bij Partyflock
Artiest {SHOWLIST artist 142628, 1189, 9507}
damn, maar ik heb een excuus.... (Y) MegaRave (Y) en (Y) ACIDWARS (Y) :yes:
 
Dan de aciiieeeeed voor de avond


whehe :9

leuk :jaja:
Damn, Tyree Cooper !!! Wat een kans om hem te zien, maar ja (shit) andere plannen....
 
Ik had graag Tyree Cooper eens horen draaien maar ik ga toch maar lekker naar Wooferland met Oud & Nieuw...
 
hey de beneden zaal ziet er dit keer ook tasty uit!!