Partyflock
 
­ Nederland

De Grote Markt in Den Haag op z’n kop tijdens Oud & Nieuw

gepubliceerd door , op
De Grote Markt in Den Haag op z’n kop tijdens Oud & Nieuw
24 november 2005
Zoals inmiddels bijna traditie is zal er ook tijdens de komende jaarwisseling weer keihard uitgepakt gaan worden op de Grote Markt in Den Haag. Een samenwerking tussen Club Silly Symphonies, September, De Boterwaag, Zwarte Ruiter en Zeta is wederom een feit. Op 31 december zal het nieuwe jaar op een geweldige manier ingeluid worden op het gezelligste knalfeest van Den Haag.

Vanwege de overweldigende reacties zullen alle deelnemende zaken worden verbonden door een mega grote relaxtent buiten op het plein. Vorig jaar was hij al groot, maar dat was niets vergeleken met de tent die er nu neergezet gaat worden. Hier kunnen mensen bijkomen van al het muzikale geweld dat zich binnen in de locaties afspeelt. Verwacht geen gure en donkere plek die men alleen gebruikt als doorgang, maar een van top tot teen aangeklede en warme tent inclusief champagnebarren, loungespots en een ronddraaiend relaxpodium in het midden van de tent.

Iedereen kan op deze avond zijn of haar muzikale ei kwijt, want er is sprake van een wel zeer gevarieerd muzikaal programma. In Club Silly Symphonies voert pompende house de boventoon. Op het programma staat een van de populairste Nederlandse dj’s van het moment: Benny Rodrigues. Billy the Klit ontbreekt als opperfeestbeest natuurlijk ook niet op de feestelijkste avond van het jaar. David Wagemaker, Valdez en Fetish Ferdi zijn er uiteraard ook bij om de houseliefhebbers een muzikaal orgasme te bezorgen.

In de September schotelen Jacques de la Disque & Cookie Rick je op een eclectische manier het beste van de jaren ‘80 voor. De De Boterwaag funkt met oud en nieuw zwaar de pan uit onder begeleiding van Dj Matt en Heart & Soul. Laat je verrassen door dj Marcelle en dj Radha die samen een bomvolle Zeta volledig los zullen laten gaan. De breaks van De La Sarge en een live optreden van R.o.o.o.m. zorgen voor een gekkenhuis in de Zwarte Ruiter.

De voorverkoop voor dit evenement start op zaterdag 19 november. Kaarten kosten 40 Euro in de voorverkoop (inclusief gratis toilet en garderobe). Zoals ieder jaar zal het evenement zeer waarschijnlijk ook dit jaar in de voorverkoop uitverkopen. Er ontstond afgelopen jaar op het allerlaatste moment een ware rush op de kaarten, terwijl de avond toen al uitverkocht was. Wacht dus echt niet te lang met het kopen van je kaarten, want het laatste wat je wilt is op dé feestavond van het jaar voor een gesloten deur staan…

8 opmerkingen

 
Artiest Baz Reznik
Jammer alleen dat het metteen weer zo duur moet omdat het oud en nieuw is. Als er nou gratis drank bij zou zijn....
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 25 november 2005 om 11:32:
Jammer alleen dat het metteen weer zo duur moet omdat het oud en nieuw is. Als er nou gratis drank bij zou zijn....


Wat een gezeik allemaal... wat denk je van personeel dat allemaal 2 x zoveel wil verdienen en artiesten die ook nog eens duurder zijn.

Ik ben in het Paard 5 euro meer maar wel Deep Dish!!!
 
Is t n beetje gezellig daarzo in Den Haag?
Hoor er weinig goeds over eerlijk gezegd.
 
Leuker dan Boxmeer ;)
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 25 november 2005 om 14:38:
Leuker dan Boxmeer

:yes:
was geen ruk aan vorig jaar, geen sfeer veel te druk en te duur....