Partyflock
 
­ Nederland

Candy Club - Sweet and sexy Club en Urban

gepubliceerd door , op
Candy Club - Sweet and sexy Club en Urban
10 november 2005
FeestCandy Club · Sweet & sexy
Datumzaterdag 19 november 2005
WinactieCandy Club actiegesloten
LocatieNoa
Zaterdag 19 november introduceert Steff da Campo, in het vernieuwde bruisende Club Noa in Leeuwarden, het zoete en sexy concept: ‘Candy Club’. In de mooiste club van noord-Nederland zullen voor één keer de moeilijkere housestijlen plaats gaan maken voor een nacht lang vol ‘pleasure’ met ‘easy going’ Club en Urban. De selectie van DJ’s zal de juiste stempel op deze ondeugende avond gaan drukken. Steff da Campo heeft voor deze eerste editie namelijk Mark van Dale, Klubbheads, Hardwell, Cuzco en MJ uitgenodigd. Zij zullen de bezoekers verspreiden over, en verleiden in, de Candy Club en de Candy Urban area.

De organisatie van deze eerste editie van Candy Club, is in handen van Steff da Campo en vriendorganisatie NDC1. Samen vonden zij dat er wat meer variatie mag zijn in het bloeiende en groeiende uitgaansleven in het noorden, ook om zo meer mensen uit de rest van Nederland samen te laten komen om elkaar op een hele mooie en nieuwe plek te ontmoeten. De organisatie van Candy Club weet dat mensen graag een reis er voor over hebben om de verleiding op te zoeken, en wil hierbij het spreekwoordelijke ijs breken en iedereen uitnodigen voor de ‘kick-off’ van deze sexy en mierezoete avond!

Steff da Campo is in Nederland een nieuwe act, bestaande uit producers en DJ’s; Steff en Rene Campo. Samen vertegenwoordigen zij de Groovy Clubsound. Steffen en Rene hebben al veel succes gehad met hun releases; ‘It’s The Inside That Counts’ (Jean playlist), ‘Shocking Love’ (Marco V playlist) en ‘Foreplay’ (Erick Morillo playlist), en vormen samen het brein achter de nieuwe plaat van Mark van Dale: ‘Stand Up!’. Daarnaast krijgt hun sound veel airplay op Fresh FM en Slam FM. Overigens is het bij deze heren niet alleen ‘The Inside That Counts’. Zij staan namelijk ook bekend om de gewaagde en sexy vormgeving van hun platenhoezen welke naadloos aansluiten op de titels van hun platen. Je raadt het al, Candy Club zal een avond worden vol visueel genot, in een toegankelijke ambiance en met spraakmakende artiesten die het publiek een dosis ‘feelgood’ zullen doseren.

In de Candy Club area zal Mark van Dale overigens speciaal zijn nieuwe plaat ten gehore brengen met Local Hero live on sax. Local Hero heeft met z’n saxofoon zijn medewerking verleend aan de b-track van Stand Up! Naast Mark van Dale, Local Hero en Steff da Campo zelf maken de Klubbheads hun debuut in Noa. Na een reorganisatie zijn DJ IttyBitty en DJ BoozyWoozy a.k.a. Klubbheads weer klaar voor een ‘nieuwe’ toekomst en zullen zij ongetwijfeld weer van zich doen spreken de komende jaren! Momenteel scoren zij een grote hit onder hun alias Hi-Tack. Dit aanstekelijke plaatje met een Michael Jackson sample zal deze avond ongetwijfeld voorbij komen. De avond zal geopend worden door rijzende ster DJ Cuzco. Deze DJ is nog niet zo bekend bij het grote publiek, maar dat zal niet lang meer op zich laten wachten. Cuzco zal aan het begin van de avond een warme golvende mix van Funky Groovy en Latin House brengen, waarbij een grote interactie met het publiek voorop zal staan, wat ook kenmerkend zal zijn voor de rest van deze line up.

Voor de Urban liefhebber zal het in de Candy Urban area er niet minder heet aan toegaan. Dj Hardwell en support act dj MJ brengen de hele nacht de zwoelste en uptempo Urban en Bubblin’ floorfillers. Hardwell is de absolute Urban dj hero van Steff da Campo! Hardwell is dj en producer op internationaal niveau en de drijvende kracht achter de ‘Bubbling Beats’ feesten en cd-compilaties. Hij heeft opgetreden in de grootste clubs van Nederland en heeft al eerder een belangrijke Urban award in de wacht weten te slepen. Hardwell zal in de basement van Noa drie uur lang een energieke mix van Urban sounds brengen met ondermeer; Latin, Electro en Raw Urban. In deze basement zullen er ook intieme plekjes worden ingericht om het geheel nog spannender te maken.

Candy Club biedt haar bezoekers deze eerste editie een korting op de entreeprijs, om de sfeer al in een vroeger stadium te bevorderen. De vroege bezoeker zal namelijk vóór 01:00 uur een korting op de entreeprijs krijgen. Daarnaast zal er deze avond een videoclip geschoten worden, so dress up ‘Sweet and Sexy’!

www.steffdacampo.com

23 opmerkingen

Klinkt errUg lekker... (y)
Alleen Leeuwarden... tja...
 
Daar ben ik zeer zeker!
lekker hoor!!!!!
 
Daar moet ik ook bij zijn!!
kom wel even een snoepje halen...
Erg leuk, ook lekker dichtbij, maar ik ga die nacht een geweldig feest in Amsterdam meemaken. Volgende keer beter.....
 
Lolly!
aanwezig
tjah lijkt me geil hihi mjah
das wel ver he van mij vandaan dus ja jmmr
dikk e(K0
Jij bent ook niet echt doelgroep volgens mij...

Misschien moet je eerst op school even bijlessen Nederlands aanvragen ;-)
laatste aanpassing
heel vet feestje!!
steff en heads zijn altijd goed he!!!

alleen fucking leeuwarden man...de tering...
en idd...in adam is ook uber feestje aan de gang!!
Suc6 Steff!!

Lokatie is (Y)
hoi lui ik hou alleen van hardcore man
:no: Oh my god!! :frusty:
laatste aanpassing
idd! ik wist trouwens niet dat NDC1 hier mede achter zat!
 
van partij :yes:
<<idd! ik wist trouwens niet dat NDC1 hier mede achter zat!>>

NDC1 is always there...
 
Ga hier ook zeker even heen!

Nice, sweet & sexy... Ai.. :kwijl:

Leuk concept en Klubbheads in Noa, ben erg benieuwd!!
That was a nice one! :-D
 
WAUW

Super!!!!!
F*kk*ng GREAT :D