Partyflock
 
­ Nederland

The Zoo in The Zebra

gepubliceerd door , op
The Zoo in The Zebra
9 november 2005
Vrijdag 11 november gaat The Zebra Lounge opnieuw los met de nieuwe en succesvolle wekelijkse uitgaansavond: The Zoo. Inmiddels bestaat deze clubavond ruim een maand maar nu kunnen we al van een succes spreken aangezien The Zebra iedere vrijdag weer volloopt met de meest leuke ontembare partyanimals uit alle hoeken van de stad die alleen maar hun instincten volgen… Een gevolg hiervan is dat het feest altijd super gezellig is en de sfeer top! Aanstaande vrijdag draait niemand minder dan dj Marcello in de heetste dierentuin van Nederland met aan zijn zijde Frederik Abas en Sir Edward.

The Zoo biedt twee verdiepingen waar je de beest kunt uithangen. Op de begane grond rouleren wekelijks de dj’s Marvin, Marnix, Jean, Marcello, D-Rashid, Raymundo en Frederik Abas , allen in staat om het echte house gevoel te creëren. De bovenzaal staat bol van de eclectische sounds vormgegeven door dj’s als [dj=7055]{Artiest met ID 7055 bestaat niet!}, Jaziah, Manga, Sir Edward, en Chocomel. Wanneer je enige luxe en service op prijs stelt is deze (boven) zaal helemaal iets jou, hier kun je namelijk een eigen tafel reserveren als je samen met je vrienden wilt chillen. Je drankjes zullen dan de gehele avond aan je tafel worden gebracht.

The Zoo wordt gehost door Frederik Abas en Jerney Zwart en is een concept van Chemistry voor The Zebra. Iedere week The ZOO het feest om je weekend knallend in te luiden! In de Korte Leidschedwarsstraat 14, Amsterdam. Kom snel langs en maak van een mug een olifant.

5 opmerkingen

 
gezellig :bounce:
ik trek me pandapak aan,stop een stuk bamboe in me bek..en stuiter de hele zaal door!1
The Zoo Amsterdam... Nostalgische titel! Rydel!:D
Zebra Lounge is echt ver-schri-kke-lijk... :(