Partyflock
 

Time to go Hectic

gepubliceerd door , op
Time to go Hectic
3 november 2005
FeestHectic · Time to go
Datumvrijdag 9 december 2005
Locatie7even
December staat bekend als een niet al te warme maand. Niet gevreesd! Vrijdag 9 december zal Club 7even in Zaandam de hoogste temperatuur van het jaar meten tijdens de grand opening van Hectic! Hectic is een heerlijke mix van de meest uplifting geluiden, die het gehoor prikkelen om de innerlijke dansvibe naar boven te brengen. De muzieksoorten die de revue passeren, varieert van funky eclectic, diverse groovy & latin house stijlen tot boogy disco-classics. Oftewel hectische muziek voor de trendy open-minded feestganger.

Hectic vindt plaats in een gerestylde 7even, zonder meer een van de mooiste clubs van de regio. “State of the art” licht, geluid en beeld gecombineerd met een high tech maar sfeervol interieur, maken 7even tot een echte aanwinst voor het clubcircuit. Een exclusieve viproom, maakt deze toplocatie compleet.

Muzikaal wordt Hectic ondersteund door de meest getalenteerde dj’s in de scène! Niemand minder als latin guru D-Rashid, zal jullie gek maken met diverse heerlijke latin geaarde house geluiden. De man achter Salsa Lounge, Latin Village en meer. Hij wordt vergezeld door niemand minder dan diverse awards nominee Hitmeister D! Hitmeister D is de ster op het urban eclectische vlak. Staat bekend om zijn energieke en uitermate hectische sets en is zonder twijfel de persoon die aan het succes stond van de hype rondom de avonden in Now & Wow. Michael Meyers featering conservatorium oudgediende Diederik Rijpstra zullen garant staan voor een andere wending. En de jonge dj & productie duo uit het zuiden van ons land “The Funkfreakerz” bestaande uit Hylco Langeweg en Jay-Jay maken de line-up compleet. Kortom 7even zal schudden op haar grond vesten!

1 opmerking

 
gezellig :bounce: