Partyflock
 

Megarave

gepubliceerd door , op
Go Planet!
Op zaterdag 31 december 2005 zal er voor de tweede keer een Megarave plaatsvinden in de Go Planet Expo Hall (het voormalige Condorcity) te Enschede. De eigenaar van het pand heeft dit jaar besloten om met het Go Planet Expo Hall concept verder te gaan omdat hij dan veel meer kanten op kan. Zo heeft hij de VIPP, bekend van de Old School Madness feesten, uitgebreid met een gloednieuwe inrichting waardoor er meer ruimte is ontstaan en een volledig nieuwe licht- en geluidsinstallatie is geplaatst. De VIPP is nu meer ingericht als kleine concertzaal wat voor party’s ook weer zijn voordelen heeft.

MR06
Speciaal voor Megarave hebben we dit jaar gekozen voor een nieuw geluidssysteem wat nog meer lage tonen (bass) aan kan dan het vorige. Wederom kan je bij de entree oordopjes krijgen evenals bij de toiletten, vorig jaar waren deze binnen 2 uur op, dit jaar hebben we 10X zo veel ingeslagen. Ook worden er meer 'stacks' geplaatst waardoor het oerharde geluid nog beter over de zaal verspreid wordt. Vorig jaar werd er de gehele avond een speciale videoshow vertoond, door de vele positieve reacties hebben we besloten om dit jaar 2 nog grotere schermen te plaatsen en nog meer trucs uit de kast te halen op videogebied. DJ Plague van CSR is dit jaar de VJ die alles aan elkaar plakt en knipt en zorgt voor een te gekke registratie van de party. Ook wordt er dit jaar een full color lasershow gepresenteerd en zorgen wij dat om 00.00 uur het nodige feest en knalwerk zal plaatsvinden. Dit jaar zal ook de VIP room op een speciale plaats gesitueerd zijn waardoor het mogelijk is om vanaf de ballustrade in de nieuwe VIPP mee te genieten van de kunsten van de deejays. Dus wil je de hele avond door drinken, eten en voorrang bij in de rij staan, jas of toilet, koop dan een Vipticket.

Megarave Hardcore Area
Zoals je weet zal de gehele Go Planet Expo Hall geopend worden voor publiek waardoor we dus een aantal area's hebben kunnen maken. Area One is de Megarave Hardcore Area, in dit grootste gedeelte van de party kan je genieten van internationale deejays als Tommyknocker uit Italie, Lem-X uit Zwitserland, Exagon uit Italie, DJ Plague uit Canada en DJ D uit Italie. Het is dus sowieso de moeite al om voor deze kanjers al een kaartje aan te schaffen. Het leuke van DJ Plague is, dat hij het feest mag afsluiten, zo knalt iedereen met de nodige + 200 BPM het nieuwe jaar in. Zij set wordt trouwens live opgenomen voor de nieuwe This is Terror DVD die in februari 2006 uitkomt. Over de overige Nederlandse deejays is al te veel verteld, check gewoon de line up bij de party info. De leuke nieuwtjes zijn in dit geval: DJ Dione maakt ook voor deze Megarave weer een Anthem, na 'Pain till I die' voor Megarave 2003 en 'We are still here' voor de party van vorig jaar maken wij ons bij Megarave geen zorgen wat hij dit jaar weer voor juweeltje tovert. RTC zal in volledige formatie tracks van het nieuwe album ten gehore brengen en Angerfist speelt een gezellige thuiswedstrijd zodat iedereen wederom zijn 'fist' kan 'raisen'. De Megarave area wordt natuurlijk net als vorig jaar gehost door MC Syco.

DNA & Epileptik Darkcore Area
Doordat men vorig jaar liet merken dat men toch ook meer aandacht voor de duistere kant van de hardcore wilde hebben, hebben we dit jaar contact opgenomen met de Epileptik crew uit Frankrijk. Door middel van een verregaande samenwerking zal er tijdens Megarave een Darkcore Area worden neergezet met de toppers van dit Franse label en het Nederlandse DNA. Daisy, Bryan Fury, Speedyq's's, Nitric, Al Core en Celsius zullen de Franse duistere kant laten zien met snelheden varierend van een doomy 140 bpm tot een speedy 400 bpm. Alleen de echte freaks zullen hier volledig uit hun plaat gaan. De afvaardiging van DNA bestaat uit een deel 'next generation' deejays als Cemon Victa, Mental Defective, Parian, en KVN maar ook de 'oude' rotten als E-Noid, Negative A, Darkcontroller en Slavefriese & MC Mirrender. De laatste zorgt voor wat rust in de tent met zijn dark, doomcore, dat zullen velen even nodig hebben.

OSM Area
Door een verregaande samenwerking met OSM kunnen we dit jaar een heuse OSM area presenteren. De residents van OSM weten wat leeft in het oosten en kunnen niet wachten hun kunnen te tonen. Alle deejays staan in het partyoverzicht, de highlights behandelen we even in het kort. Speciaal voor deze editie komt DJ Cetra speciaal uit Los Angeles om early rave klappers te draaien. Dit is de eerste keer voor hem dus deze vuurdoop zal hij niet gauw vergeten. Da TMC is hier de host van de avond. Nosferatu zal de geschiedenis van zijn draaicarrière laten horen, bij hem kan je van Ruffneck tot Supreme Intelligence verwachten en de The Vinyl Junk zal ook hier een thuiswedstrijdje draaien. De overige deejays zullen van 'echte' classics tot 'not so early rave' draaien.

Ladies only area
Voor de eerste keer hebben we gekozen voor een Ladies Only area. Dit houd niet in dat mannen hier niet naar binnen mogen, maar wel dat er geen man achter de knoppen zal staan. Het barpersoneel en de security is ook alleen maar van het vrouwelijke geslacht. Ook zal de decoratie speciaal op de vrouwelijke deejays gericht zijn. De winnaar van de talentroom wedstrijd van vorig jaar Hartbeat uit de Verenigde Staten zal hier schitteren. Je kan hier ook genieten van Miss Zelda, Miss Jay-Kill uit Zwitserland, DaY-már, Miss Hysteria en ook uit America DJ Miss Twilight. Deze area gaat om 1 uur open dus check je plattegrond die je bij de ingang krijgt om deze speciale, gezellige area te vinden.

Transport
Doordat alle NS treinen om 20.30 stoppen met rijden hebben we dit jaar ook de mogelijkheid om van een busservice gebruik te maken. Vanuit een aantal speciaal geselecteerde steden kan je dan opstappen. De steden waar vanuit de bussen zeker vertrekken zijn: Rotterdam, Arnhem en Utrecht. Ook is de mogelijkheid om via de site van rige je eigen busvervoer aan te geven en/of te promoten. Wil je je eigen bus wat voller hebben, mail dan naar info@rige.nl dan zorgen wij dat je bus bij de partyinfo terecht komt en vermeld wordt in de speciale Megarave partymailing. Voor opstapplaatsen en meer info over bussen moet je even surfen naar www.megarave.com daar staat de volledige info op 15 november online.

Megarave the Movie
We hebben stiekem al een beetje lopen teasen met het feit dat er een 'movie' van Megarave aankomt. Een voormalig medewerker van Pixar heeft van ons volledige artistieke vrijheid gekregen om een 90 seconden impressie te maken van de Megarave saga. Dit eerste deel kan je op www.megarave.com downloaden (9 mb!). Naar mate de party dichterbij komt zal er nog meer vertoont gaan worden. Deze Megarave movie is maar gelimiteerd online dus bezoek hem snel.

Meer informatie
Alle overige informatie kan je bekijken op de compleet nieuwe geupdate website www.megarave.com iedere 2 weken vanaf vandaag kan je nieuwe updates verwachten.

187 opmerkingen

 
tja ja wij moete dr tog bij zijn als limbo s he
beetjuh enschede onveilig make whahahaha
vorig jaar was ut ook vetjus dus dit x ook weer:P
:bounce:
laatste aanpassing
Uitspraak van Budburner op woensdag 2 november 2005 om 19:04:
Vraag me af hoe jij op megarave met speedcore knallent het nieuwjaar in denkt te gaan, majah, zal wel aan mij liggen


Idd :D voor met speedcore knallent het jaar integaan moeje nr new years destruction :vaag:
 
Kaartjes binnen RAMMEN daar :D Snuivend het nieuw jaar in ;)
cker vet. vorig jaar was het ook vet vond ik. dus nu ook maar weer ff checkuh!

Scalp 'M to the fullest!
 
Net Me VIP kaartjes betaald O:) :D
Kheb dur zin in :bounce:
 
Twijfel nog een beetje tussen ghosttown en megarave, maar denk dat het megarave gaat worden :cheer:
ben er dit jaar nie bij denk ik maar dit slaat alles kan je bij de entree oordopjes krijgen evenals bij de toiletten, vorig jaar waren deze binnen 2 uur op, dit jaar hebben we 10X zo veel ingeslagen WAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!
ik ben er ik ben er ik ben er ik ben er
 
Werkzaam bij Based on Logics
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 9 december 2005 om 22:37:
Twijfel nog een beetje tussen ghosttown en megarave, maar denk dat het megarave gaat worden

ok dan
Uitspraak van REEK & Machine op woensdag 14 december 2005 om 19:55:
ik ben er ik ben er ik ben er ik ben er


Ik ook :yes:
Knallend het Nieuwe jaar in op MEGARAVE!!!!.. :D
cker wel van de party hiero. mag je gewoon niet missen
Absoluut zeker dak daar heen moet..
Dinsdag kaartje hale

>>>EPILEPTIK&DNA<<<
Door middel van een verregaande samenwerking zal er tijdens Megarave een Darkcore Area worden neergezet met de toppers van dit Franse label en het Nederlandse DNA. Daisy, Bryan Fury, Speedy Q's, Nitric, Al Core en Celsius zullen de Franse duistere kant laten zien met snelheden varierend van een doomy 140 bpm tot een speedy 400 bpm. Alleen de echte freaks zullen hier volledig uit hun plaat gaan.

the freaks come out at night :devil: hopelijk gaat het nog sneller dan 400 BPM
Uitspraak van ram B ofwat ?! op maandag 26 december 2005 om 11:27:
hopelijk gaat het nog sneller dan 400 BPM

zou mooi zijn ja B)
 
4 daagies nog :bounce:
word weer kicke :D
3 daagies nog :bounce:
 
hendig :bounce: en die oordopjes zijn leuk als souvinier ofzo :D hahah!
oordopjes?
 
nog 2 daagies :cheer:

Uitspraak van Eef :mixje: op donderdag 29 december 2005 om 10:16:
oordopjes?

alsof t zonder oordopjes al niet moeilijk genoeg is om elkaar te verstaan :9
heb er zin in! :D

nog 2 nachtjes b)
duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!! :$
het wachten dan hè O:)
 
Uitspraak van Ronald O op donderdag 29 december 2005 om 14:14:
duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!duurt lang!!

stil jij :[