Partyflock
 
­ Nederland

Rewind Events presenteert FloorFillerz

gepubliceerd door , op
Rewind Events presenteert  FloorFillerz
26 oktober 2005
FeestFloorfillerz · The back2back sessions
Datumzaterdag 5 november 2005
WinactieFloorfillerz actiegesloten
LocatieObelix
Rewind Events zal op zaterdag 5 november een nieuw concept gaan lanceren, genaamd Floorfillerz. Floorfillerz zal een mix van hardere stijlen als hardtrance, hardstyle en hardcore gaan vertegenwoordigen en zoals de naam al zegt zal dit nieuwe concept er zeker voor gaan zorgen dat de voetjes non-stop van de vloer gaan.

Voor Floorfillerz is Rewind Events op zoek gegaan naar een nieuwe locatie. De locatie werd na een paar maanden van onderhandelen gevonden in Zwaagdijk: Obelix. Voor velen zal Obelix beter bekend staan als De Bak, maar sinds het is overgenomen door een nieuwe eigenaar is de naam meteen mee veranderd. Obelix biedt plaats aan zo’n 600 bezoekers en ligt zeer centraal tussen Hoorn, Enkhuizen en Medemblik en ligt pal achter het WFO veilingterrein waar Zwaagdijk bekend om staat.

De DJ’s die zijn geboekt voor deze eerste Floorfillerz liegen er niet om en beloven de naam Floorfillerz ook zeker waar te gaan maken: DJ’s Bas & Ram, de Alpha² en Jon-E vs DoubleD. Wat je misschien al opvalt is dat er dus steeds een DJ-duo achter de draatafles verschijnt en vandaar dat Rewind Events deze eerste Floorfillerz dan ook als thema ‘the back2back sessions’ heeft genoemd.

22:00 – 00:00 uur: Bas & Ram
Bas & Ram mogen toch hét hardtrance duo van Nederland worden genoemd en met hun onlangs uitgebrachte plaat ‘Chimps & Pimps’ bewijzen ze dat nog maar weer eens keihard. Op evenementen als Mysteryland, Q-Base en Defqon1 zijn ze al bijna niet meer weg te denken, mede dankzij hun energetische DJ-sets.
00:00 – 01:00 uur: Jon-E vs DoubleD
01:00 – 03:00 uur: Alpha²
De Alpha² doen ook zeer goede zaken. Op evenementen als Qlubtempo, Innercity en binnenkort ook Qlimax blazen deze twee broers je de beats om de oren en je voeten van de vloer. En dat is nou precies waar Floorfillerzvoor staat.
03:00 – 04:00 uur: Jon-E vs DoubleD
Jon-E en DoubleD zijn veelbelovende regio DJ’s. Jon-E stond eerder dit jaar nog op Obsession ‘the 5th anniversary’ en kweekte daar zeer veel respect met zijn eigenzinnige mix van de hardere stijlen. Deze twee partners in crime zullen het laatste uurtje nog even flink de beuk erin gooien.

Floorfillerz zal naar alle waarschijnlijkheid vier keer per jaar gaan plaats vinden in Obelix. Rewind Events zal aan iedere Floorfillerz een speciaal thema gaan hangen. Zo staat ook een ladies night op het programma waar alleen maar vrouwelijke DJ’s achter de draaitafels zullen staan.

Rewind Events streeft er naar om van Floorfillerz een goed betaalbaar superfeest te maken en zodoende is de entree prijs zo laag mogelijk gehouden, namelijk 10 euro. De kaarten zijn alleen aan de deur verkrijgbaar. De deuren gaan open om 21:30 uur en sluiten om 04:00 uur. Alle overige informatie is te vinden op de speciale Floorfillerz website:
www.rewindevents.nl/floorfillerz

22 opmerkingen

Yessss, heb hier erg veel zin in !
Ahjaa zeg, teveel feesten :| Bas&Ram, Alpha Twins :bounce:
hmm, next time.. :cheer:
Lang leve de (nog) gezellige feestjes met alle harde(re) stijlen opgebouwd van jump/hardstyle naar oldskool/early-rave en hardcore!

Mooi initiatief, vooral doargoan!
zwaagdijk-oost daar wilde ik altijd al een keertje heen.....
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1435, 2296}
Artiest Foltergeist
Wat je misschien al opvalt is dat er dus steeds een DJ-duo achter de draatafles verschijnt en vandaar dat Rewind Events deze eerste Floorfillerz dan ook als thema ‘the back2back sessions’ heeft genoemd.

Had dan gedaan:

Bass-D & King Matthew
T-Junction & Osiris
Lunatic & Miss Hysteria
:P
laatste aanpassing
heey Boys,

kheb er weer zin in hoor ;)!!!
ik ben cker van de partij.
we gaan er een mooi feessie van maken.
de voetjes zullen echt wel van de vloer komen:bounce:

tot dan
Eindelijk weer een feest van Rewind! :D
Zeker een leuk concept en de 1e keer gelijk al een paar top-dj's :yes:

Hopen dat het meerdere keren georganiseerd gaat worden!
Artiest Jon-E
Uitspraak van Sammy :-) op woensdag 26 oktober 2005 om 13:14:
Yessss, heb hier erg veel zin in !

Me 2!

Wij zijn er iig helemaal klaar voor....
jammer dat het gelijk met outblast B-day party is

anders was ik er zeker heen gegaan

wel leuk dat Rewind weer met een feest komt
Artiest {SHOWLIST artist 33552, 687, 14846}
Hardcore Hellebroek snapt er dus niets van he: Rewind Events bring een MIX van de hardere stijlen en dus geen 100% hardcore en dat is nou precies waarom het een toppper feessie gaat worden ;-)
Kom je niet ff kijken Maarten?
One week remaining, heb er zin an :bounce:^2
 
PRESENT IK BENT ER eindelijk weer eens wat lkker dichtbij TOPPER (Y)
Nog 1 daggie werken en dan gaan we 's kijken of de jongens van rewind ook los gaan 't laatste uurtje :9
 
ja morgen wordt zeker kickuh ik voel t al weer hahaha ff 5 minuutjes fietsen haha en dan snachts half uurtje terug :P:P:P:P:P

tot overmorgen :D
laatste aanpassing
 
House Qlassics :P hopelijk worden die ook draait :D MEESTERLIJk
nog ff en dan zullen we Zwaagdijk op z'n grondvesten laten trillen....

(m'n baas ook nog ff wakker houden)
foto's op www.rewindevents.nl/floorfillerz ­