Partyflock
 
­ Nederland

’t Opzwepende Jumpfeest

gepubliceerd door , op
25 November is het zover, dan zal er weer een Jumpfeest plaatsvinden in de Poema RAW, Utrecht. Na het laatste Jumpfeest “Born II Bounce” is besloten om naast ’t Gezellige Oldskoolfeest en het aanstaande 't Snoeiharde Hardcorefeest, ook hier een terugkerend feest van te maken.

Frontstar Events was van mening dat er maar weinig voor het veeleisende Utrechtse uitgaanspubliek te doen was en denkt met deze 3 concepten aan de wens van zo’n beetje iedere feestganger te kunnen voldoen. Ook is besloten de naam van het feest wat dichter bij de organisatie te houden: Simpel, Nederlands en zeggen waar het op staat: 't Opzwepende Jumpfeest. Vanaf nu zal er dus sowieso één vrijdag in de maand een Gezellig, Snoeihard, of Opzwepend feest zijn in Utrecht, kortom: Voor ieder wat wils.

Na het laatste Jumpfeest vatte Frontstar Events het idee om DJ Genius als vaste DJ voor de Jumpfeesten uit te nodigen, Genius heeft dit aanbod met beide handen aangepakt en zal iedere editie een aantal vrienden uitnodigen om de Poema te voorzien van opzwepende beats met een mix van Hardhouse, Hardstyle, Oldskool en voornamelijk Jump.

De mannen die naast huis DJ Genius het allereerste Opzwepende Jumpfeest van hun bouncende beats zullen voorzien zijn:

Diminish vs. Ravehard : Deze jonge Utrechtse talenten zijn erg in opkomst, voelen perfect aan wat het publiek wil en staan altijd garant voor een set met sfeervolle en knetterende House.

Dr. Rude: Supertalent, dat zich binnen no time wist neer te zetten tussen alle grote DJ’s. Deze man staat inmiddels op grote feesten als Masters of Hardcore, Mindcontroller en Defqon. Hij heeft zich op de laatste Ghosttown in de VIP bewezen als een echte topper. De man die kan scratchen als geen ander is dus een niet te missen gast op deze avond.

Yves: Wie kent hem niet? De man bekend is van Club X in Wuustwezel, waar hij jarenlang iedereen, inclusief Frontstar Events, verwende met zijn draaikunsten. Hij heeft inmiddels een eigen club in Belgie waar hij erg druk mee is, maar hij komt graag naar Utrecht om de Poema te trakteren op een lekker potje Oldskool en Jump.

En natuurlijk last but not least Genius : De huis DJ van alle Opzwepende Jumpfeesten. Nadat hij de vorige keer een super verrassende set neerzette met een combinatie van Oldskool, Jump en Dance wilde de organisatie hem ieder Jumpfeest terug zien en dat is gelukt. Ook zal hij met Oud & Nieuw te zien zijn, tijdens Ghosttown, in de zaal van ‘t Gezellige Oldskoolfeest.

Zoals we van Frontstar Events gewend zijn, zal er ook bij dit feest weer een verloting zijn van gastenlijst plaatsen voor een feest van Dance 2 Eden, dit keer gaat het om een heel speciaal feest, namelijk de Oud & Nieuw editie van Ghosttown, in de Vechtsebanen. Iets wat al 8 jaar niet meer plaatsgevonden heeft. Dus wil je deze Oud & Nieuw gratis naar het feest waar nog jaren over na gepraat zal worden, bewaar het bonnetje wat je bij binnenkomst krijgt dan goed en misschien win jij wel één van de gastenlijstplaatsen.

A.s. vrijdag is het tijd voor de eerste editie: 't Snoeiharde Hardcorefeest. Het feest is voor en door feestbeesten georganiseerd. Om in deze stijl te blijven is er aankomende vrijdag een speciale fotoshoot. Tussen 1 en 2 uur, bij de ingang, kan je jezelf op de foto laten zetten als je denkt dat jij geschikt bent om een van de gezichten te worden op de nieuwe flyer! Dus trek jouw gabber feestkleding aan, lach voor de camera en wie weet ben jij de nieuwe bekende (hardcore)Nederlander!

29 opmerkingen

 
:woep:
Wordt wederom een gezellig feessie :jaja:
Heb er zin an B)
 
:woep:
ga al naar Awakenings, anders zou ik het wel weten!
IK KOM ZEKER 25 NOVEMBER!!!
laatste aanpassing
 
Uitspraak van MNQ (APC) op donderdag 20 oktober 2005 om 14:18:
IK KOM ZEKER 25 NOVEMBER!!!


Gezellig NAF!
(Y)
goed bezig Gio en Vincent !! (y) ;)
zeker aanwezig :D
Yoehoe super gaaf!

Heb er nu al zin in :bounce:
:cheer:

Moet zeggen de eerste jumpversie was echt super :yes:
Als er net zulke jumpshit word gedraaid als toen word het gekkenhuis :yes:
 
Artiest {SHOWLIST artist 17572, 82162}
hij staat genoteerd in mn agenda :9
Artiest {SHOWLIST artist 42257, 122324, 18938}
't gezellige oldskool feest

....

't opzwepende jumpfeest

:vaag:
 
Uitspraak van Steve. op donderdag 20 oktober 2005 om 19:00:
't gezellige oldskool feest

't opzwepende jumpfeest


't Snoeiharde Hardcorefeest, bijna allemaal in 1x goed (y)
Verklaar je nader Steve
ROBERT (Y)GENIAAL!!!!:P :KNUFFEL:
Deze jonge Utrechtse talenten zijn erg in opkomst, voelen perfect aan wat het publiek wil en staan altijd garant voor een set met sfeervolle en knetterende House.


Lees heerlijke jump met een oldskool vleugje :9

:bounce: :bounce: :bounce:
laatste aanpassing
flyertjes zien er ook steeds professioneler uit moet ik zeggen! (Y)
Ziet er gezellig uit :)

Denk dat ik maar lekker op de fiets kom, ff een nachtje lekker stampen!!!
 
Waar kan je de kaarten vooraf kopen????

Niet bij ticketbox in ieder geval....