Partyflock
 
­ Nederland

United in Trance

gepubliceerd door , op
Het eerste United In Trance event is nog niet voorbij, en de volgende wordt alweer aangekondigd! Vrijdag 18 November zal de Asta in Den Haag het legendarische UK trance duo Above & Beyond te gast hebben. Ze stonden eerder dit jaar al op het regenachtige Dance Valley, maar deze keer nodigt United In Trance ze uit om het op een drogere plek opnieuw te doen.

Met releases onder de namen Oceanlab, Tranquility Base, Aalto, POS en vele anderen heeft Above & Beyond al een flinke naam opgebouwt in de Internationale trance scene. Ze hebben eerder al remixes gedaan voor Madonna, Dido en recentelijk nog ‘Delerium – Silence’, welke zelfs in Nederland enorm veel airplay heeft kunnen genieten. Andere hoogtepunten voor ze waren onder andere hun ‘Essential Mix of the Year’ op BBC1, en Pete Tong die ze beschrijft als “the UK’s next trance superstars”. Met een nieuw album klaar om te releasen en hoge verwachtingen voor de DJ Mag Top 100 kan er absoluut gezegd worden dat deze jongens ‘on fire’ zijn!

Above & Beyond (www.aboveandbeyond.nu) worden in Area 1 bijgestaan door Intuition Recording labelbaas Menno de Jong, resident van alles wat in de Asta met trance te maken heeft. Hij heeft de afgelopen jaren erg hard gewerkt om zichzelf, zijn label, radio show en events op de kaart te zetten in de trance scene. Daarnaast zal het knallende tech’trance duo Danjo & Rob Styles de avond energiek afsluiten. De warmup wordt verzorgd door een dj uit de USA, Jav D, hier nog een opkomende naam, maar aan de andere kant van de plas inmiddels een heuze ster in de Progressive en Trance scene.

Area 2 zal bestaan uit een aantal getalenteerde namen uit de scene. Passiva, Arctic Quest, Progression en Yanave. Deze jongens zijn de afgelopen tijd flink in populariteit omhoog gegaan, en zullen nu hun kunsten kunnen vertonen voor het echte trance publiek tijdens United In Trance.

Het gloednieuwe concept bestaat pas erg kort, maar is al hard op weg naar het opnieuw inblazen van leven in de Nederlandse trance scene. Ze hebben inmiddels al een aantal lineups samengesteld met namen die toonaangevend zijn, en niet vaak in Nederland draaien: Zaterdag 29 Oktober – The Thrillseekers, Vrijdag 18 November – Above & Beyond en Zaterdag 31 December een NYE feest waarvan de lineup nog even geheim blijft.

Entree voor United In Trance presents Above & Beyond zal weer op een lage 10 euro gehouden worden, zodat iedere trance liefhebber dit unieke event kan meemaken zonder al te veel pijn in de portomonnee. Zorg dus dat je er klaar voor bent, want 18 November gaat het dak van de Asta er weer af!

25 opmerkingen

Zekers van de partij .. Above & Beyond wil ik zeker live meemaken ... als ze net zo goed zijn als hun producties doen vermoeden ... :)
Artiest {SHOWLIST artist 24513, 31543}
OW MY GOD!!!! Above & beyond.... Liefde voor altijd...
 
Artiest Bert Klein
Lijkt me een gaaf feest!
Daarnaast zal het knallende tech’trance duo Danjo & Rob Styles de avond energiek afsluiten.

Daar ga ik dus echt wel ff voor naar den haag :)
Hier nog 1 :)

4 sterren voor mij dit feestje
Above&Beyond is like heaven&beyond !!:)
And Menno will rock the place !!
Nice one :jaja:
zeker goed :D

ga 29 okt. ook echt ff langs
Above&Beyond was THA BOMB met DV...Super de super was die set..Als ze die kunnen evenaren wordt t een knaller...Count me in!!! :d
Above&Beyond zijn goeie! (Y)
laatste aanpassing
 
4 sterren voor mij dit feestje

:x
Nou hier ga ik toch eens over nadenken!!!!
wereld line up!!! Above and Beyond mijn favorite producers en natuurlijk the next dutch superstar Menno de Jong
I HATE TRANCE :[

haha nee hoor geintje. ben helaas die avond al in leiden voor een feessie, zonde...
Artiest Adri
Errug jammer dat het zo ver weg is, lijkt me een heel leuk feestje
 
Zo wat een toppertje. Intuition Recordings is goed bezig zeg ik!
 
Wil ik zeker niet missen!!! :respect:
 
Raakt tranCe niet een beetje uit????
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 22 oktober 2005 om 17:19:
Raakt tranCe niet een beetje uit????

Hé hallo, waar heb jij gezeten de laatste tijd? Trance is nog steeds booming. Trance is aan het rijpen!! :jaja: Mannen als Ferry, Armin en Menno zetten de toon. :bounce:
Area 1

23:00 – 00:15 Jav D
00:15 – 01:30 Menno de Jong
01:30 – 03:30 Above & Beyond
03:30 – 05:00 Danjo & Styles (Primer)

Area 2

23:00 – 00:15 Progression
00:15 – 01:30 Yanave
01:30 – 02:45 Passiva
02:45 – 04:00 Arctic Quest

:)