Partyflock
 
­ Nederland

Wijziging line-up Amsterdam Dance Capital

gepubliceerd door , op
Met enige trots maakt ook Xtra Large dit jaar deel uit van het tienjarig jubileumprogramma van het Amsterdam Dance Event (A.D.E.)! Een groots gebeuren met ruim 300 internationale dj's verdeeld over meer dan 30 clubs en discotheken. Natuurlijk geeft Xtra Large hier een heel speciaal tintje aan! Onder de titel Amsterdam Dance Capital nodigen Xtra Large en Johan Gielen verrassende en internationaal geliefde dj's en producers uit. Een behoorlijk gewijzigd programma met aangename verrassingen staat je te wachten!

Uiteraard komt Johan Gielen die dag met een extra lange set om iedereen eens lekker te verwennen. Er is nog maar weinig wat er niet over deze man is gezegd. Al jaren mag hij zich tot een van de meest geliefde dj's rekenen in Nederland en ver daarbuiten. Dat alleen al is reden om op 29 oktober eens langs te komen bij Xtra Large. Maar ook de dj's die deze set komen flankeren zijn absoluut de moeite waard om van te komen genieten! Zo hebben we één van Neerlands internationale vrouwelijke vedettes geprogrammeerd: Jesselyn! En over de grenzen heen, uit de UK, komt speciaal voor ons over Simon Patterson! Van Xtra Large uit maakt Spider vervolgens de avond helemaal af!

Simon Patterson is een sterk rijzende ster aan het Britse dance firmanent. Sinds hij begon met draaien in 2000 is hij alleen maar geklommen op de ladder. Inmiddels is hij resident in befaamde Britse clubs als The Cross, Godskitchen, Cream (Liverpool), Ministry of Sound en Camden Palace. Maar Simon is niet alleen als Dj bekendheid aan het verwerven. Ook als producer scoort hij hoog. Zijn producties (als Dogzilla) worden gedraaid en grijsgedraaid door dj's als Judge Jules, Paul Oakenfold, Ferry Corsten, Tiesto en ook Johan Gielen.

Jesselyn komt uit ons eigen Nederland en ook zij mag zich internationaal geliefd noemen. Op het label Silicon Recordings heeft zij hardtrance releases gemaakt als 'Tonka' en 'Omnia' en heeft ze samen met Marcel Woods de dubbele track 'Flora/Fauna' uitgebracht. Als hardtrance en techhouse dj heeft zij internationaal veel faam opgebouwd. Zo stond ze meerdere malen op de Zurich Street Parade, draaide in Belgie, Noorwegen en Zwitserland en gaat Jesselyn in december zelfs op tournee door Australie!

Om verschillende redenen, waaronder overzeese optredens, zijn Dumonde en Ronski Speed helaas uitgevallen voor deze avond. Simon Patterson en Jesselyn vormen hier echter een heel goed alternatief voor. Samen met Johan Gielen en Spider wordt Amsterdam Dance Capital een heel waardige aanvulling op het A.D.E. programma! En een daverende aflevering van Xtra Large waar je zeker bij wil zijn! Haal snel een kaartje via Ticketbox dan zien we je graag op zaterdag 29 oktober bij Amsterdam Dance Capital!

17 opmerkingen

 
Wordt dit door ADE georganiseerd?
Das gek, staat niets op hun progr over Xl.
Of springt XL in op een mogelijkheid, dat laatste lijkt me meer voor de hand.
Komt erop neer dat elk feest in Nederland een leuke aanvulling is op ADE haha.
Zelf ga ik alleen naar de uitreiking van de awards dit jaar.
 
FEESSIEJ
allemaal komen :cheer: :bounce:
Oeeeehww heerlijk :P een extra lange set van Johan
 
Zou graag willen, maar zijn dan een weekje weg... :(
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4082, 4532}
Werkzaam bij Marcanti
Dit wordt een lekker feest, zeker weten.... En ja, het maakt officieel deel uit van het Amsterdam Dance Event.... Zowel op vrijdag als zaterdag zijn er dan in de Kingdom Venue (=XL lokatie) feesten in dat kader, zoals je ook op de officiele ADE site kan terugvinden...

Check het HIER
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4082, 1776}
Gaat zeker een geslaagd weekend worden! Heerlijk zo'n A.D.E. weekend. Veel stappen en veel goede muziek in de Kingdom.
????????????????? digger
Lijkt mij een veelbelovende party... :)

Heb net een groothoeklens bij mijn verzameling gekocht en heb zaterdag volop de gelegenheid om deze te testen... :) ;) (y)

Tot zaterdag @ XL
laatste aanpassing
Feestjeeeeeeeeeeeeeee :yes:

See you saturday :yes:

Duke (Y)
 
NICE :bounce: PARTY :yes:

nog wel even een leuke date zoeken ;)
simon en jessie waren lekker op dreef gielen heb ik wel eens beter horen draaien
Super Pieter dat je de foto,s er altijd zo snel op hebt staan!
Inderdaad vond ik Gielen ook een beetje tegenvallen, maar de rest draaide lekker.
Heb me prima vermaakt , op naar t volgende feestje;-)


:respect: schatje is het!

geweldig jesselyn. Vond patterson ook verrassend. Gielen idd wat minder.
laatste aanpassing