Partyflock
 

Fanatics in Players

gepubliceerd door , op
Fanatics in Players
10 oktober 2005
Met een grote glimlach kijkt Crunc terug op de afgelopen Fanatics-editie. Een avond waar vele mooie woorden, geweldige herinneringen en een onvergetelijke sfeer inmiddels aan verbonden zijn. De foto’s op www.crunc.nl dienen hierbij als bewijsmateriaal, en vol vertrouwen presenteert Crunc met trots op zaterdag 15 oktober de tweede Fanatics! Wederom dient Club Players in Zoetermeer als thuisbasis, en hun geweldige soundsysteem zal het kennen en kunnen van de scherpe line-up sterk ondersteunen.

Hierbij nodigt Crunc dus alle fanatiekelingen uit, om zich nogmaals vol energie op de dansvloer te begeven en in het verlengde verder te gaan waarmee de nacht op afgelopen 17 september eindigde. Voor diegenen die dit niet hebben meegemaakt; dit betekende sfeer, strakke mixen, wilde danspassen en saamhorigheid onder het publiek. Om nog maar te zwijgen van het moment dat Jaimie Fanatic, de resident van Fanatics, gefeliciteerd werd met zijn verjaardag middels een enorme taart en ontelbare felicitaties vanuit het publiek. Absoluut kenmerkend voor de fanatieke sfeer, die ieder liet meeslepen om vervolgens alle handen de lucht in te laten gaan op de dansvloer!

Grijp die kans om er op 15 oktober bij te zijn, en werk zo mee aan de creatie van een wederom onvergetelijke avond!

FANATICISM LEADS TO SUCCES
Om 23:00 zal Club Players zijn brede deuren open gooien en je tot in de puntjes verwennen met hun klantgerichte service. Geniet van een mooi publiek en laat je tot 5:00 verleiden door de opzwepende beats van de beste Dj’s. Beleef het uitgaan als nooit tevoren en wees voorbereid op die grote glimlach en een warm gevoel wanneer je in de vroege uurtjes de club zal verlaten. Een fanatiek publiek, en daar hoor jij ook bij, gooit de handen ineen en vult de dansvloer met optimale fanatieke dansmoves, terwijl smaak, klasse en entertainment de boventoon voeren. En dan hebben we het nog niet eens over de line-up…

FANATIC PLAYERS
Zoals sommigen wellicht al weten staat tijdens elke Fanatics-editie drie Dj's op het programma. Elke artiest neemt een op zichzelf staande show voor zijn rekening en stilstaan op deze muziek blijkt een onmogelijke opgave. Zoals de bezoekers van de vorige editie weten, waren o.a. Jaimie Fanatic en Laidback Luke een groot deel van de avond back2back te bewonderen; dus dat belooft wat!

Terwijl de pumping beats van Jaimie Fanatic, Lucien Foort en Pat Parrish jouw oren bereiken zullen je heupen de rest doen, onder begeleiding van de vocalen van niemand minder dan MC Gee! De dansvloer betreden was nog nooit zo vanzelfsprekend! Daarbij heeft Crunc nog een aantal verrassingen in petto; omdat Fanatics alles behalve een ‘gewoon goed feestje’ is, zal de DJ op een heel bijzondere manier met het publiek in contact staan… Be there to feel the fanaticism!

Nog steeds niet overtuigd? Laat Crunc je het tegendeel bewijzen, en als dit nog niet genoeg is, kom dan ook een kijkje nemen op 19 november. Want om binnen de termen Fanatics te blijven; Crunc doet er dan qua line-up alwéér een schepje bovenop…

FANATICS ENTRANCE FEE
Voor maar 10,- euro kun jij je in je meest fanatieke vorm vertonen, de toegang is echter gratis wanneer je in het bezit bent van een Crunc Family Card! Sta je op de gastenlijst? Zorg dat deze dan niet vervalt door vóór 1:30 binnen te zijn.

FANATICS CLUB
Club Players is in de entertainmentindustrie gelanceerd als een mix van een danceclub, theater en lounge. Entertainment op z’n best en service als ‘middle name’. Club Players is door de ligging in Zoetermeer zeer goed bereikbaar voor het publiek uit de steden Rotterdam, Utrecht, Amsterdam en Den Haag; langer dan een halfuurtje zal het absoluut niet duren! Als extraatje biedt Club Players gratis parkeren voor de deur, gratis garderobe en toilet; over fanatisme gesproken!!

LET'S PLAY; GET FANATIC AND BE SUPRISED
Nieuwsgierig of gewoon verslaafd door de afgelopen editie? Zit het fanatiek zijn in je bloed, en durf jij dit ook te uiten? Laat zien hoe fanatiekheid wordt beleefd door jou, en laat je gaan in Club Players op zaterdag 15 oktober tijdens Fanatics. Doe maar gek, dan ben je normaal genoeg!!

Come out, let's play and get fanatic!
Crunc

21 opmerkingen

 
:D:D:D
Werkzaam bij Lovebeats
Beroep: Kontje knijpen!!!
HMMM ga je dat zaterdag ook doen in Players?? ;-) :-)
 
dan kom ik ook nml.. ;)
 
Nieper ahwe gek, hoest?
Rodg... mafkees hahaha lekker hierzo hoe is het met jou? wat zijn jouw plannen die weekend ;-)!
 
Alles bueno. Die weekend? Zit er nog bloed in je alcohol van het weekend... ;) Ik weet nog niet wat de plannen zijn dit weekend, waarom is er ergens een feestje dan?
 
Uitspraak van nieper op maandag 10 oktober 2005 om 13:08:
HMMM ga je dat zaterdag ook doen in Players??
Tuurlijk :D (mits ik natuurlijk ga).
 
Dat wordt dus uitkijken geblazen. Mogen we wel terug knijpen?
laatste aanpassing
 
Erg jammer dat ik dit moet missen :(
Uitspraak van verwijderd op maandag 10 oktober 2005 om 14:03:
Erg jammer dat ik dit moet missen

Het is verboden om dit feestje te missen ;-)

Uitspraak van verwijderd op maandag 10 oktober 2005 om 13:15:
Zit er nog bloed in je alcohol van het weekend...

Zaterdag wel een heel leuke feestje gehad ja!! dus wie weet, maar ik bedoelde wat je zaterdag gaat doen, maar eigenlijk hoor ik te zeggen tot zaterdag in players ;-)!!! lekker dichtbij voor je ;-)!!!

Uitspraak van verwijderd op maandag 10 oktober 2005 om 13:26:
Tuurlijk (mits ik natuurlijk ga).

Mag ik je dan uitnodigen om langs te komen??
aantrekkelijke kontje-knijpers én Lucien Foort achter de draaitafels, dat belooft wat! :D
 
Vette avatar Fanatics!
Jammer Hakuna..
Dus je bent erbij Rodg?
Klijn! long time no PF! :) kom je ook?
Verder heb ik er super zin in weer :)
was leuk, een bepaalde dj had zeer geile ogen (A)
 
Uitspraak van Lady_Yce op dinsdag 18 oktober 2005 om 15:15:
was leuk, een bepaalde dj had zeer geile ogen (A)


Ik zal het aan Lucien doorgeven :)
haha :D lol bijna goed
 
Patrick dan!?
wies dat? o_0

ow w8 die pat parrish cker

nee ook niet echt, toen was ik nog niet binnen

laatste kans zou ik zeggen ;)
laatste aanpassing
 
:bloos:



















:D
t duurde ff ;) maar dan heb je ook wat :P