Partyflock
 
­ Nederland

10 Jaar Lexion

gepubliceerd door , op
Het 10 jarige bestaan van Lexion wordt zaterdag 8 oktober op spectaculaire wijze gevierd. Lexion knalt een nieuw decennium in met vuurwerk en meer special effects. Classics van welleer komen voorbij, gedraaid door DJ’s die stuk voor stuk een bijzonder band hebben met de Zaanse club. Ondersteund door VJ beelden, animatieacts en shows, passende bij de voorbije jaren. Er is een uitgebreide expositie van jaar tot jaar in de vorm van kunstwerken, posters, flyers, foto’s, decorstukken, platenhoezen en andere visuele herinneringen aan 10 jaar Lexion. Bouw, brand, herbouw en vele feesten; alles komt aan bod door middel van een avondvullende reis door het verleden.

Decennium in een notendop
Begin 1995 had bijna niemand in Nederland ooit gehoord van Westzaan en de Lexion bestond nog niet. Nu is dat wel anders. Lexion is in de dance scene een begrip geworden en Westzaan heeft hiermee ook een heel andere betekenis gekregen. De Lexion heeft echter ook moeilijke tijden gekend. De brand in september 2001, de herbouw, de daaropvolgende lange nasleep en wederopbouw van de bekendheid als club. Inmiddels weten vele bezoekers de Lexion weer te vinden. Verder terugblikkend op het verleden stonden de eerste jaren vooral in het teken van de legendarische After Hour Power feesten. Lexion groeide vervolgens uit tot de grootste afterclub van Nederland. Op 8 oktober kondigt Lexion een nieuw tijdperk aan én laat oude tijden herleven.

Lexion classics en ledenactie
Veel van DJ’s die de afgelopen 10 jaar in de Lexion gedraaid hebben halen speciaal voor deze gelegenheid hun oude platen weer uit de kast. Alle vertrouwde Lexion hits passeren deze avond de revue, ten gehore gebracht door: Jochen Miller, Jean, André, Calvin, Jurgen, The Freak, Les Luca, JeffreyT, Rob Essing, Stephen J. Kroos, Miss Melody, Mark van Dale, Melvin Reese, Berry le Funk, Randy Katana[/dj, M.A.B., Da-Milio, MC Tomster en MC [dj=2893]{Artiest met ID 2893 bestaat niet!}.

Lexion zal 8 oktober geopend zijn van 22.00 tot 10.00 uur. Toegangskaarten kosten 10 euro in de voorverkoop (verkrijgbaar via Ticketbox). Ook aan de deur bedraagt de toegang 10 euro tot 24.00 uur, daarna 15 euro. Leden (met een blauwe Lexion ledenpas) mogen op vertoon van hun clubcard tot 24.00 uur gratis een introducé meenemen. De exclusieve bovenetage is gereserveerd voor relaties en genodigden.

67 opmerkingen

 
gezellig :bounce:
 
Mag van mij ff harder :P:P
Maar zal vast wel gzellig worden:p:p
 
Hell yeh dat ik daar naartoe ga! Mijn favo dj's allemaal bij elkaar (l)
 
JOCHEN MILLERRRRRRRRRRRRR!

Ik zie je daar na Club Tempo!

Lekka
lekka
ben er nog nooit geweest, maar lijkt me zeker een leuke tent!
leuke tent zeker de moeite waard jammer alleen dat ik weer geen dj's zie die nog meer de moeite waard zijn ;) of ze draaien wel en staan niet op
de flyer :(
Geen Vandy O'Mall ??
 
Artiest Solar
JOCHEN MILLER! :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
Artiest Bizz
Ben zeker van de party :D
Volgens mij wordt dat een heel leuk feestje, trouwens ik moet wel, want ik heb nog zeker 15 muntjes........goed excuus! ;)
 
mmm eerst naar awakenings en daarna door naar de lexion
Leuk!
 
Gaaf!!! gaat zeker een leuk feessie worden!
 
Nou, ik vind het ronduit belachelijk, en de vriendjes politiek druipt er af.

10 jaar Lexion?

Waar zijn de dj's van toen dan?

Vandy O'Mall
the House Negro
DJ José
G-Spott etc, etc

Dát waren de mannen die de Lex zoals wij het noemden gemaakt hebben. Gelukkig staan Calvin en André en Prime er dan nog wel bij, maar (met alle respect voor de volgende namen hoor, niet tegen jullie bedoeld dit) wat hebben "het zoontje van en zijn vrienden" nu werkelijk bij gedragen aan het succes van de échte Lexion tijd?

Da milio, Jeffreyt, Rob Essing, Berry le funk etc, wat hebben deze mannen die ongetwijfeld lekker zullen draaien te maken met de Lexion zoals wij die hebben gekend? Helemaal niets.

Nee..... erg jammer dit, ik vind het een gemiste kans
 
José heeft al een dik jaar knallende ruzie met de Lex, vandaar...........
ga toch voor QT.

Anders zeker naar de Lexion gegaan:D:D
 
Uitspraak van verwijderd op woensdag 21 september 2005 om 15:07:
José heeft al een dik jaar knallende ruzie met de Lex, vandaar...........

Oh? weet iemand ook nog waarom :-)
Maar los daarvan, ik bedoel er staan zoveel dj's tussen waar ik nog nooit van gehoord heb! Nou zegt dat niks hoor, want die draaien vaak het lekkerst maar het gaat me meer om het feit dat ze een jubileum hebben en dat dan op deze manier vieren. Want we weten natuurlijk allemaal dat het het zoontje van en een hoop vrienden zijn die draaien. Ik gun het die mannen van ganse harte, geen woord gelogen, maar een 10 jarig jubileum met 70% dj's die absoluut niets met de basis van de Lex te maken hebben vind ik jammer.
Wij zeten er echt altijd, en zo weet je, dus we hebben enorm goede herinneringen. Dus die laat ik maar in tact door niet te komen, maar wat was het mooi geweest die oude garde weer eens allemaal op een rij te zien knallen net als in de begin periode!
laatste aanpassing
 
Nou, ik ben erbij en ik vind de DJ's die komen super!
Maak je niet zo druk, vermaak je dan maar ergens anders. Kom lekker niet naar de Lexion!

Lol hebben we toch wel!

Kus (K)

P.s Er wordt trouwens niet gesproken over DJ's maar over HITS!!!
laatste aanpassing
Misschien wel eventjes kijken na QLUPTEMPO :9
Artiest {SHOWLIST artist 4319, 123131}
Ik vind dat hij wel gelijk heeft hoor!
Ook ik ben een van de oude eerste Lexion garde, en met de namen die er nu staan komt nooit het 'Lexie gevoel' terug.

Tuurlijk jongens als Jean etc.. helemaal top hoor, en hij is natuurlijk als geen ander in staat om de keet op z'n kop te draaien (zwaar fan van hem :-)) maar met een 10 jarig jubileum vind ik ook wat Cor zegt dat je daar de oude garde DJ's in "hoort" te zetten..... ik sluit me bij Cor aan ....
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op woensdag 21 september 2005 om 12:54:
Mag van mij ff harder

dat zal niet zo snel gebeuren in lexion!!!
maar het blijft altijd een leuke tent...
 
eerst naar awakenings en daarna na de LEXIONNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN WHOEHAAAAAAAAAAAAAAA
8 okt is toch echt voor awakenings!!

Verders best leuk feesje.
standaard van de partij :) :bounce: en zal me koffer ook wel mee nemen
MAAR ALSNOG... zonder José GEEN echte 10 jaar lex party!!! :[
DUS!
laatste aanpassing
Present ....... on stage ...... cu2 all
Artiest Melv
Uitspraak van ed:win op woensdag 21 september 2005 om 13:13:
Geen Vandy O'Mall ??


Zit Vandy niet in the Powerzone. Heb nog ergens een After Hour Power cdtje liggen van hem.
Wel legendarisch hoor!

Maar volgens persbericht zijn er nog dj's T.B.A.....
ook present zoals altijd :D
Ik vind het een beeetje pfffff allemaal wat Cotin zegt. Ik kwam er vroeger ook al, maar we zijn inmiddels wel 10 jaar verder, dus een hele hoop verandert. Je was er trouwens wel vroeg bij, 10 jaar geleden op je 15de in de Lex........!!! :(
Anyway, inderdaad jammer dat G-spott, housenegro en Jose niet komen draaien, maar so be it, daar zijn ws redenen voor.
Het enige wat ik hoop is dat er een hoop mensen komen die vroeger ook kwamen, dan komt het wel goed.
Er zal uitgebreidt besproken zijn hoe het Lexionsfeertje er vroeger uitzag, dus daar maak ik me geen zorgen over.
Dusssssssssssssssssssssssssssssss..........
:9
Wat ik echter wel een beetje Jammer de Bammer vind is dat de bovenverdieping gereserveerd is voor "relaties en genodigden". Nouuuuu ja zeg, mengen die hap!
Nooit geweest toch maar is een keer heen gaan this niet ver ook :P dus maar ff keer kijkje komen nemen :bounce:
Uitspraak van Ros@! op woensdag 21 september 2005 om 18:43:
Je was er trouwens wel vroeg bij, 10 jaar geleden op je 15de in de Lex........!!!

sgat ik ben nu 18 en ging er al heen toen ik 13 was O:) ze dachten tog dat ik ouder was net zoals op sensation dus leeftijd maakt nix uit want ze controleren helemaal niet streng daaro :P maar goed die opmerking was niet voor mij bedoeld 8)
Echt waar??? Jzeus heh is me helemaal niet opgevallen dat er van die jonkies rondliepen, maar was zelf ook nog een jonkie. Zou nu niet zo snel meer gebeuren, helemaal niet bij jongens. Meisjes lijken altijd ouder! Maar ........pffff 13 en dan al in de Lex......Ongelofelijk!!!! Echt ouwe kop heb je ook niet zie ik....:P
Nee heb niet ouwe kop ben gewoon 18 en in november al weer 19 :P maar ja ik ben nog nooit geweigerd en idd ging al erg vroeg op stap maar dat kwam door mn ma want die werkte toen in de escape in amsterdam :P
Kijk dat verklaart een hoop! Het is er met de paplepel ingegoten dus!!!! :D
laatste aanpassing
Omdat je op feesten als Sensation en andere grote evenementen nooit gevraagd wordt om je ID.
 
de lex word weer super heb er erg veel zin in!!!
randy katana kan niet wachten op je set!
 
Uitspraak van Ros@! op woensdag 21 september 2005 om 18:43:
10 jaar geleden op je 15de in de Lex

Ik vind het een beetje pffffffff wat jij allemaal zegt. op mijn 14e jaar waren we daar al binnen. We kwamen met een groep van altijd tussen de 10 en 20 mensen. Vaak ik busjes en we gingen helemaal los. Men kende ons allemaal, dus hou nou even op met je pffffffff zeg!
Probeer je me te pakken op mijn leeftijd :gaap: zielig, maar écht we zijn er altijd geweest, en hebben nagenoeg niks gemist daar. Dus ik weet echt heel erg goed waar ik het over heb hoor, vergis je niet!
Wij waren écht dé basis Lexers, vanaf het eerste begin! Kun jij dat zeggen?

Uitspraak van Ros@! op woensdag 21 september 2005 om 18:43:
Het enige wat ik hoop is dat er een hoop mensen komen die vroeger ook kwamen
Ik denk het niet zal ik eerlijk zeggen. Alle oude garde mensen zijn het helemaal zat daar. Als je ook maar 2 seconden om je heen kijkt weet je ook al waarom.
Als daarnaast dan ook nog de dj's van toen niet eens uitgenodigd worden, maar alleen het zoontje van en zijn vriendjes, tsja, dat is er voor de generatie 'voor de brand stappers' weinig om voor langs te komen. Wij hebben het nog in de groep gegooid, maar er gaat echt niemand van onze ploeg van toen. Ik denk dat een heleboel niet zullen komen uit die tijd!

Time 4 the new generation dan maar.

(y) Dieselgozah!!! Bedankt voor je bijval :-)

(
Uitspraak van Ros@! op woensdag 21 september 2005 om 21:30:
Kijk dat verklaart een hoop! Het is er met de paplepel ingegoten dus
gek dat ik je nu niet meer hoor zeuren ineens over dat die leeftijd niet kan?)

Maae goed, ze zullen wel helemaal niet zitten te wachten op negatief gezeur zoals ik dat nu aan het doen ben, dus laat ik eindigen met: alle mensen die wél gaan, mucho veel plezier!

André en Calvin, en jij ook Prime, laat ze maar eens zien hoe het vroeger was! Heel veel plezier allemaal!
laatste aanpassing
Hahahahaha, jeetje man je lijkt wel een nostalgist, nu al!!!
Je voelt je zwaar aangevallen, snap niet echt waarom........heb niets lullig gezegd!! Dus ook niet over je leeftijd...
Maar ja het zullen je eigen frustraties wel zijn.

En nu ben ik uitgesproken!!!!:yes:
Uitspraak van Ros@! op woensdag 21 september 2005 om 13:29:
Volgens mij wordt dat een heel leuk feestje, trouwens ik moet wel, want ik heb nog zeker 15 muntjes........goed excuus!



Toch wel de goeie kleur muntjes he ;P
 
Kan ook een hoop oud lexion-gangers...........maar die komen er niet meer omdat het niet meer is wat het geweest is......na de brand was alles anders!
Jose, House negro...enz. dat waren de sfeermakers.........Remember het milleniumfeest in de Lex.....0:00 Daft punk:One more Time!!!
Toen was het knalluh!
Uuuhhh die witte.....die zijn toch nog geldig, ben al een tijdje niet geweest.
 
Uitspraak van Ros@! op donderdag 22 september 2005 om 10:09:
jeetje man je lijkt wel een nostalgist, nu al

Zeker weten, als het betrekking heeft op the good old lex! Niks lulligs gezegd?
Uitspraak van Ros@! op woensdag 21 september 2005 om 18:43:
10 jaar geleden op je 15de in de Lex........:(!!!
in vind dit nou niet overlopen van positivisme jij wel? En zo zal je het vast niet bedoeld hebben ook met :( zo'n smily als toevoeging!

Uitspraak van Ros@! op donderdag 22 september 2005 om 10:09:
Maar ja het zullen je eigen frustraties wel zijn.
ik raak idd wel eens gefrustreed van die negatieve dik bekkies ja ... meteen het oordeel klaar over anderen, maar als die er wat van zeggen zijn ze meteen gefrustreed??

Uitspraak van verwijderd op donderdag 22 september 2005 om 13:35:
maar die komen er niet meer omdat het niet meer is wat het geweest is
...ik bedoel maar!
laatste aanpassing
→ als beheerder
Aub bij verder "gechat" in de forum :flower:
lexion
was vroeger the place to be!!
ik zal kijken de sfeer van vroeger voor de brand
krijg je toch niet meer terug.
Dat wordt een lekker feestje!!!
Stephen, Jean en Katana in ths house... dat kan niet stuk! Alle partypeople verzamelen... gaan we weer lekker knallen, vriendjes!
(k) Robby
Werkzaam bij Loud & Proud
Artiest Hardmaniacs
Uitspraak van GeitenBreier op woensdag 21 september 2005 om 16:54:
dat zal niet zo snel gebeuren in lexion!!!
maar het blijft altijd een leuke tent...

in januari Partyraiser birthday party willen ze HARD dan krijgen ze HARD
 
Uitspraak van RobbYO op vrijdag 23 september 2005 om 08:50:
gaan we weer lekker knallen, vriendjes!


Zekers!! Heb er zin in! Met inderdaad al mijn vrienjes en zeker vriendinnetjes!!
(K)
 
tog maar marcanti ;p
Artiest {SHOWLIST artist 41497, 51180}
Cker dat we dit uitgebreid gaan vieren.

ff een reatie op Cotin,
jongen jongen jonge, het valt gelukkig niet op dat je er een duidelijke haat richting de zoon van Hans op na houd. Het valt me op namelijk dat je hem ook namelijk bijna in elk berichtje opnoem.

Wat een praatjesmaker ben jij joh. Op je 14e in de Lex, ik denk het ook. Ik kom daar ook al vanaf ver voor de brand, en ik weet gewoon zeker dat jij daar niet rondliep op die leeftijd. Ik ben altijd groot geweest en had een redelijk oude kop. Maar de eerste vier jaar dat Lexion bestond hoefde ik het echt niet te proberen voor de deur!

Je standpunt is duidelijk en dat zijn meer mensen met je eens. Het is jammer dat niet alle DJ's van het eerste uur er zijn, maar dat is nu eenmaal zo gelopen. Maar als je een feest 10 jaar Lexion geeft dan is het dus helemaal niet gezegd dat je alleen de DJ's van 10 jaar trug neerzet. Bij 10 jaar lexion horen ook dj's van het laatste uur.

En dan nog even dit:
Uitspraak van verwijderd op woensdag 21 september 2005 om 14:51:
wat hebben "het zoontje van en zijn vrienden" nu werkelijk bij gedragen aan het succes van de échte Lexion tijd?

De échte Lexion tijd is waar jij het over had is NU net zo goed als vroeger want de tent bestaat nog steeds! Het was JOU lexiontijd (hoe ongeloofwaardig die ook mag klinken) Als je altijd maar terug wil vallen hoe het vroeger was dan kun je beter helemaal niet meer uitgaan in de housescene want helemaal niets is zoals het vroeger was. Vroeger was alles nieuw, en nu zijn we verzadigd. Zo simpel is het...

Uitspraak van verwijderd op woensdag 21 september 2005 om 14:51:
Da milio, Jeffreyt, Rob Essing, Berry le funk etc, wat hebben deze mannen die ongetwijfeld lekker zullen draaien te maken met de Lexion zoals wij die hebben gekend? Helemaal niets.

Deze jongens zijn dus niet meer weg te denken voor de nieuwe generatie Lexers en horen dus ook bij 10 jaar Lexion. Mischien eens leuk om eens kennis met ze te maken, of gaat hier de regel op, wat een boer niet kent dat vreet ie niet.

Dit wilde ik even kwijt. Je doet net alsof de Lexion niet gezellig meer is en de nieuwe generatie niet toonaangevend is, en dat is bullshit. Want voor mij blijft het een van de gezelligste clubs in Nederland. En dat het niet meer zo is als vroeger, dat is met alles zo. Vroeger, nog ver voor pionierstijd van de Lexion, gingen mensen in geblindeerde busjes naar onbekende locaties. En dan kwam je in een hal met muren van boksen een paar parren en een berg strobo's. Dat was pas vet... maar ook die tijd komt nooooit meer terug
laatste aanpassing
Amen.
mischien heeft die kerel wel andere plannen :/
 
word een leuk feesie!!!:d
 
Uitspraak van The New Breed op maandag 26 september 2005 om 10:54:
jongen jongen jonge, het valt gelukkig niet op dat je er een duidelijke haat richting de zoon van Hans op na houd

Om hier mee te beginnen. Dit is een oerdomme opmerking van je en totaal onterecht. Ik heb TOTAAL geen haat tegen deze jongen en zijn vrienden, en als je mijn eerdere bericht gelezen had
Uitspraak van verwijderd op woensdag 21 september 2005 om 14:51:
met alle respect voor de volgende namen hoor, niet tegen jullie bedoeld dit
had je deze belachelijke opmerking ook niet geplaatst! Ik kén hem alleen als dj, en vind het ook nog eens een goede dj. De jongen ken ik zelf niet, laat staan zijn vrienden. Haat? Wat een woord kerel, natuurlijk haat ik hem niet! Op grond waarvan? Omdat hij plaatjes draait, en Jose niet? Doe niet zo enorm belachelijk, ik weet dat dit normaal gesproken op PF wel een reden is om te haten, maar daarvoor moet je bij mij toch wel iets heel verschrikkleijks gedaan hebben. Haten, weet je wel wat dit woord in houdt? Ik heb niets, maar dan ook helemaal niets tegen deze jongens, en vind het voor hun ook alleen maar super dat ze daar draaien, en gun ze alle succes van de wereld!!

Ook het feit dat je me een praatjes maker noemt, dat is nogal wat. Wie de fuck ben jij dan? Ik ken jou ook niet, en daarom ben ik nog nooit in de Lex geweest? Ik kan ook wel stellen: ik ken jou niet dus je lult uit je nek, je bent er nooit geweest. We hebben elkaar nooit ontmoet, dat is alles. We waren altijd met een vaste club, en bemoeiden ons niet tot nauwelijks met anderen. Onze eigen ploeg had altijd barstens veel gein, en we waren heel erg "op ons zelf".
Stel me maar een vraag, elke vraag, welke vraag dan ook over de begin periode van deze tent en ik geef je ieder antwoord! Ik was er vanaf dag één en ben ze altijd trouw geweest! Ik droeg deze tent een zéér warm hart toe, zelfs in de moeilijke tijd vlak na de brand.

Nu dan even de dingen waar je wél gelijk in hebt:
Uitspraak van The New Breed op maandag 26 september 2005 om 10:54:
de housescene want helemaal niets is zoals het vroeger was. Vroeger was alles nieuw, en nu zijn we verzadigd. Zo simpel is
Dat is juist wat ik bedoel. Alle Lexers van de eerste stempel kennen juist dat gevoel van hoe het vroeger was. We zijn verzadigd, helaas!! Daarom had ik zo enorm gehoopt dat we nu de oude Lex terug zouden krijgen, al was het maar voor één avond! Natuurlijk horen daar de nieuwe mannen ook bij, maar deze domineren nu de avond, terwijl de grootste tijd van de Lex periode geregeerd werd door Jose, G-Spot, Calvin, André, Jordy, the House Negro, Vandy, etc....

Ik heb nogmaals niets anders dan respect voor "de zoon van en zijn vrienden" maar ik vind dat deze naar tijdsratio ingezet hadden moeten worden. De bovenstaande mannen de avond openen, en daarna naar het hoogtepunt van de avond de oude garde dj's plaatsen.

Luister, het is hun feest, hun beslissing, hun jubileum, dus ze mogen uiteraard helemaal zelf weten hoe ze dat invullen, maar ik vind dat je de oude generatie dj's heel erg veel tekort doet door deze jongens niet te boeken.
Deze mannen hebben de Lex gemaakt tot wat het is (was) dus geef ze dat respect dan ook. Zonder die mannen was het nooit zover gekomen als nu!
Uitspraak van The New Breed op maandag 26 september 2005 om 10:54:
Je doet net alsof de Lexion niet gezellig meer is
in MIJN beleving klopt dat dus ook. Ik vind er geen ruk meer aan. Niet omdat het nu niet meer gezellig is, maar omdat ik (net als velen) het er niet meer kan vinden. Zoals het was komt inderdaad zoals jij zegt nooit meer terug. IK vond het toen werelds, nu is het gewoon 'just another club' en ik hoop oprecht dat de nieuwe generatie er net zoveel plezier mag beleven als wij gedaan hebben.

Tot slot:
Je bent nogal een schelderig mannetje jij hé?
Uitspraak van The New Breed op maandag 26 september 2005 om 10:54:
praatjesmaker

Uitspraak van The New Breed op maandag 26 september 2005 om 10:54:
ongeloofwaardig

Uitspraak van The New Breed op maandag 26 september 2005 om 10:54:
een boer
......dat is nogal wat hé?
Als jij, praatjesmaker, ongeloofwaardig en boer (wat je trouwens volledig uit zijn verband trek, want dat zat in een gezegde, wat een boer niet kent dat vreet ie niet, en dat is gewoon een netjes Nederlands spreekwoord) al schelden noemt... Dan heb jij het vast heel moeilijk in het dagelijks leven. Als ik ga schelden dan word ik een stuk lelijker in mijn woorden!

Praatjesmaker is terrecht: want als ik tegen iemand van het eerste uur zeg, dat er ook jochies van 14 in zijn tijd in de Lexion rondliepen, zou die me heel hard uitlachen. Ik geloof je dus nog steeds niet, en dat zal ik ook nooit doen. Ik weet hoe het deurbeleid was vroeger...

Als je respect had gehad voor de zoon van Hans, had jij hem niet zovaak opgenoemd. Ik bedoel A. Hij is echt lang niet de enige die daar de scepter zwaait. en B. die jongen iedere keer "zoon van" noemen is al respectloos! Het klinkt heel jaloers, en jaloerzie veroorzaakt haat. Zelfs al is het niet zo... het komt wel zo op mijn over!

Over José, House Negro en G-spott betreft. Ook zij hadden nooit zo ver gekomen zonder de Lex dus das idem dito. José en G-Spott hebben ruzie met de Lexion, waarom weet ik ook niet, maar das de rede waarom ze er niet staan. Jammer, maar zo gaat dat nou eenmaal in zakenland. Ik vind het ook jammer dat zij er niet bij zijn. En van House Negro is het nog niet eens zeker dat hij NIET komt. Maar waarom hoor ik je niets zeggen over: Jean, Jochen, Jurgen en Stephen. Volgens mij DJ's die ook al vrij lang in Lexionland meedraaien???

Maar ik kan ook een feestje bouwen zonder hun aanwezigheid. En daarintegen brengen die ook niet wat de oude garde zoekt in de Lexion. Wat de oude garde zoekt in de Lex, is de oude garde zelf... En die komen toch niet meer, ze zijn ouder geworden, hebben vaak gezinnetjes, huisje boompje, beestje. Degene bij wie dat niet het geval is, die kom je nog wel eens tegen in de Lex en zijn meestal in de Marcanti.

Verder hou ik op met deze discussie. Dus als je graag het laatste woord wil hebben, be my guest.

En voor de alle mensen die WEL naar de Lexion gaan. Tot dan, en we gaan er een groot feest van maken!
laatste aanpassing
Lex doet het goed, weet weer behoorlijk wat gevoelens los te maken bij de mensen!!! Wat een gedoe allemaal, gaan we ook weer de discussie over de concurrentie tussen Lexion en Marcanti uit de ouwe doos trekken????

Anyway, ik ben heel benieuwd naar 8 oktober en ga open minded weer eens kijken in de Lex. Het feestje begint tenslotte gewoon bij jezelf!!!!!!!!!!!!
Uitspraak van Just me... op woensdag 28 september 2005 om 13:41:
Het feestje begint tenslotte gewoon bij jezelf!!!!!!!!!!!!

:yes:

(Y)
 
yeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh......lekker ouderwets knaaaaallllllluhhhhhhh en op naar de volgende decennia vd lex......gaat een geweldig feest worden en hoop dat ouwe memories weer sappig naar boven komen!!!!
cu all fooks
ge(k)rge
ja zal idd wel een vet en leuk en heel druk feest worden :bounce:
laat zze maar weer eens alles uit de kast halen :D alleen beetje jammer van die 2 verdiepingen allee genodigen gooi alles open voor iedereen :D
 
cotin heeft gelijk, het is daar geen echte lexion meer geweest sinds jose daar weg is.
lexion heeft zichzelf naar de klote geholpen er komt nu tegenwoordig ook al een heel ander publiek.
jammer...
Wat een gezeik om 1 dj dat die heel de sfeer weg haald die sfeer maak je ten slotte tog zelf :/
enjoy live and be happy.
 
Uitspraak van Ros@! op woensdag 21 september 2005 om 19:24:
Jzeus heh is me helemaal niet opgevallen dat er van die jonkies rondliepen


Was ook 15 of 16 O:)
Er is er één jarig hoera hoera... Zaterdag word Lex 2 the max. En dat gaan we zo vieren dat de mensen het er over 20 jaar nog over hebben. En daar heb ik geen José en G-spott bij nodig! 't Feest maken we zelf en ik weet zeker dat de DJ's die er wel draaien ons daar heel goed bij ondersteunen!!!! Woehaaa!
laatste aanpassing
Eerst Awakenings checken en dan ouderwets naar The Lex!!!....Calvin draait zeker het dak er weer af!!