Partyflock
 
­ Nederland

Club Latido on the move

gepubliceerd door , op
Club Latido on the move
12 september 2005
Na een zomer vol veranderingen gaat Club Latido vol vertrouwen het komende uitgaans seizoen tegemoet. Ingrijpende veranderingen maken dat alleen de markante marmeren trap nog herinnert aan de oude stijl. Het leverde veel enthousiaste reacties op van zowel klanten als artiesten. De hele zomer is gebruikt om de laatste finesses aan te brengen en nu is Club Latido een van de meest stijlvolle afterparty clubs van Nederland.

Elke zondagochtend vinden meer en meer mensen hun weg naar afslag S 116 in Amsterdam Noord, richting Club Latido. Als gevestigde afterparty in Amsterdam kent Club Latido een grote groep regelmatige bezoekers maar toch komen daar steeds weer nieuwe mensen bij. Nieuwsgierig naar de verhalen komen ze een keer kijken en als ze de sfeer eenmaal geproefd hebben blijft het daar meestal niet bij.

Club Latido begint bij iedereen populair te worden. Zo weten ook befaamde dj’s als G-Spott, José, Mark van Dale, Melvin Rees, Erwin van der Bliek en deze maand Niels de Vries en Sven S hun weg te vinden naar het Buikslotermeerplein. Ook zij komen er graag en hebben het goed naar hun zin. Samen met de residents M.A.B., S.i.m., The House Negro, Marco Verhoeven, Lj Erik en Mc UB vullen ze iedere zondagochtend met een opwekkende mix van groove, trance, club en house sounds.
Enkele bezoeker zijn zelfs zo te spreken over Club Latido dat ze zelf initiatieven hebben genomen en feesten organiseren op andere tijden dan zondagochtend. Zo hebben we al het geslaagde feestje Girl’n’Style gehad en op 24 september een nieuw concept op zaterdagavond van start: Sensual Satisfaction.

Wil je aan het eind van je zaterdagavond nog even lekker door, dan geven Club Latido je alle gelegenheid. De ruime dansvloer, gevuld met lekkere muziek en een uitgekiende lichtshow nodigt je elke zondag vanaf 6 uur uit om lekker te komen dansen. Door het directe contact met de dj en een ingetogen vocale begeleiding hangt er altijd al snel een goede sfeer. Voeg daar de altijd schone toiletten, de ruime, gratis parkeerplaats en het vriendelijke personeel aan toe en je hebt een perfecte verlening voor je zaterdagavond of een goed begin voor jouw zondag!

7 opmerkingen

Latido is goed bezig :)
 
G-spott
...
haha
S.I.M.
Erwin v/d Bliek
M.A.B.

:respect:
 
originele dj's zeg!

ik bedoel:

laatste aanpassing
originele dj's zeg!

:bounce: Ahhh, afteren, daar gaat het om,
ennuh, dan weet je in ieder geval wat je
krijgt.. uhh, me no like2groove stuff.. :cheer:

Dussuh, XL, Latido, en dan Erotic Sundayzzz,
past mooi in elkaar!!

Ohhh, en laten we MC UB niet vergeten.. ;p
laatste aanpassing
 
MC O.B.?
originele dj's zeg!

Niks mis met die dj's toch! Kan me er goed op vermaken! :cheer: