Partyflock
 
­ Nederland

Chillnight XXL in Tropicana

anoniem gepubliceerd op
Aanstaande zaterdag staat de organisatie van Chillnight weer garant voor een spetterend zaterdagavond feest.In het Rotterdamse Tropicana worden bezoekers getrakteerd op een denderende line-up.

De opening zal geschieden door een echte Ibiza crack, Marco Vish. Marco heeft jarenlang gezworven over de aarbol en sets gedraaid in ondermeer Zwitserland, Colombia, Engeland en Spanje. Vooral het laatste land had een grote aantrekkingskracht op deze dj en de overtocht naar Ibiza was snel gemaakt. Het is een tijd rustig geweest rondom Vish, maar begin dit jaar pakte hij de draad weer op en ging de studio in met Ton TB (Blackhole). Zijn laatste nummer heeft een hoge notering gekregen in de dance-charts. Na Marco Vish is het de beurt aan Dj Jean, die inmiddels niet meer weg te denken is uit de partyscene. Na Jean zullen Cor Fijneman, de gedoodverfde opvolger van Tiësto en sinds kort resident bij Chillnight, en de twee andere residents van Chillnight Melvin Warning en Mike S het feest compleet maken.

De deuren van Tropicana aan de Maasbouleverd 100 zullen om 23:00 uur openzwaaien voor het publiek en het feest duurt tot 7 uur 's morgens. Voor wie dan nog niet genoeg heeft, is er een afterparty gepland bij Pacha op nog geen 2 minuten lopen van Tropicana. Op de afterparty draaien Quest, Energy en Mike S en deze versie, die de naam XXXXL meekrijgt, duurt tot 14:00 's middags. Een compleet weekend Chillnight dus.

De kaartjes voor XXL kosten ?19.- en wie zijn kaartje bewaart kan naar de afterparty voor 10 euro (normale prijs 12 euro). Meer informatie kun je terugvinden op www.chillnight.nl