Partyflock
 
­ Nederland

Raving Nightmare The Battle - Nocturnal rituals

gepubliceerd door , op
The Battle - Nocturnal rituals
Zoals bekend zal deze jubileum editie zal in het teken staan van DJ Battles. UHM heeft in overleg met de artiesten zeer selectief de battles samengesteld. Daarnaast hebben deze uitverkorenen de afgelopen 10 jaar een belangrijke rol gespeeld in het concept Raving Nightmare (net zoals alle andere artiesten die in het verleden een optreden hebben verzorgd). Het resultaat hiervan is dat de gekozen combinaties van artiesten sterk aan elkaar gewaagd zijn op het gebied van stijl, techniek, muziek en skills. Zo zullen er in diverse stijlen unieke battles worden vertoond, zodat alle stijlen op deze avond te horen zijn. Er zullen in totaal 6 “fights” gepresenteerd worden van elk 1h.15 minuten. Een aantal koppels heeft een speciale (muzikale) opdracht mee gekregen waar zij zich aan zullen moeten houden om de “fight” een extra dimensie te geven. Er zullen 2 “fights” gepresenteerd worden waarbij de betreffende artiesten vrij spel krijgen om hun doel te bereiken. Hoe dit gaat uitpakken zal een verrassing zijn zowel voor ons als voor jullie.

Productie
De ”fights” zijn te volgen op diverse grote schermen en monitors die onderdeel zullen zijn van de ingerichte arena. De artiesten zullen op een speciaal podium/ring hun battles gaan uitvoeren. Verder zal het geluid een extra aandachtspunt zijn voor UHM. Het gekozen geluids systeem zal enkele dagen voor het evenement geplaatst en getest worden in dezelfde ruimte waar deze editie zich gaat afspelen. Op deze manier is er alle tijd om het systeem perfect af te stellen op wat er komen gaat. In de loop naar het evenement toe zullen wij via www.u-h-m.com steeds meer verklappen over de productie, techniek en decoratie die op deze avond een grote rol van betekenis zullen spelen.

CD compilatie/Vinyl release
Voor deze gelegenheid zal er een dubbel (mix) CD worden gereleased op 4-11-2005! Wij hebben de uit Italie afkomstige Tommyknocker bereid gevonden om de 1e CD te mixen. Hij was vorig jaar Mei samen met The Viper ook al mede verantwoordelijk voor het produceren van het RN anthem “The Prophecy Unfolds” welke tot op heden nog in vele platenkoffers te vinden is. Voor de 2e CD zal niemand minder dan de uit het United Kingdom afkomstige The DJ Producer zijn mix inleveren. Hij zal het industriële gedeelte voor zijn rekening nemen en zal zijn eigen sound combineren met de nieuwste rauwe tracks van dit moment. De 2e release op het kersverse UHM records label zal ook in het teken staan van dit uniek evenement. Met een speciaal hiervoor geproduceerd anthem met diverse remixen zal ook deze vinyl release op voorhand een knaller worden. Meer info omtrent dit anthem en de release zal in September via www.u-h-m.com te vinden zijn. We kunnen wel al verklappen dat er enkele top producers medewerking zullen verlenen aan deze vinyl release.

Overige informatie
De locatie Mecc is zeer eenvoudig te bereiken zowel met openbaar vervoer als met auto. Uitgebreide route beschrijvingen zullen op www.ravingnightmare.com en op de flyer te vinden zijn. Direct aan de locatie is een bewaakte parkeergarage aanwezig van waaruit je direct naar de hoofdingang kan wandelen. Voor de bezoekers die met het openbaar vervoer reizen zullen er extra treinen doorrijden naar het station Randwijck op 200 meter afstand van de hoofdingang van de locatie. Daarnaast zullen er elk uur gratis pendelbussen rijden tussen Maastricht Centraal en het Mecc. In de locatie is tevens een PIN automaat aanwezig. Verder zullen er tijdens dit evenement exclusieve shirts te verkrijgen zijn die speciaal voor deze jubileum editie ontworpen zijn. Op www.ravingnightmare.com zal vanaf begin september een gloed nieuwe digiflyer te vinden zijn waar nog eens alle informatie duidelijk vermeld staat. Het laatste nieuws of wijzigingen betreffende dit evenement zijn te vinden op www.u-h-m.com.

Tickets
Voor deze jubileum editie zijn ook de entree prijzen eenmalig aangepast om de vaste Raving Nightmare bezoeker te belonen voor zijn vertrouwen van de afgelopen jaren en om iedereen de kans te geven dit unieke evenement mee te maken. Kaarten zullen in de voorverkoop Euro 29,75 (ex fee) gaan kosten. Zoals bekend zijn er voor deze editie ook een beperk aantal Vip kaarten te verkrijgen. Met deze Vip kaart zul je het evenement vanaf een speciaal podium kunnen meemaken, tevens zal er onbeperkt drank en eten op dit podium te verkrijgen zijn. Naast deze voordelen zal iedere Vip een gratis UHM gadget ontvangen bij binnenkomst. Tickets (ook Vip tickets) zijn verkrijgbaar vanaf 20-8-2005 bij de bekende ticketbox adressen en Free record shops in Nederland.

Line-up:
21.00 – 22.45 Preliminary fights: Mr. Sinister, Kristof, Triax, Crosswire, Pita, Mol
22.45 – 00.00 Fight one: Evil Activities vs Nosferatu
00.00 – 00.30 LIVE: Catscan feat Deimos
00.30 – 01.45 Fight two: The Vinyl Junk vs Vince
01.45 – 03.00 Fight three: The DJ Producer vs Promo
03.00 – 03.30 LIVE: Endymion
03.30 – 04.45 Fight four: The Viper vs Tommyknocker
04.45 – 05.45 Fight five: Jappo aka Unexist vs Tieum
05.45 – 07.00 Fight six: Buzz Fuzz vs Gizmo

172 opmerkingen

 
jah ikke ben er ook weer bij just like old times :p

heel limburg knalluh, stampuh, en hakkuh in het mecc...

eindelijk weer een feest dichtbij huis

see ya @ raving nightmare the battle
Neem aan dat iedereen vip gaat??? 60 euries voor onbeperkt zuipen en entree dat haal je er makkelijk uit:P
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1435, 4024}
Uitspraak van :D pollie :D op zondag 28 augustus 2005 om 00:39:
Wat is hier beschimmeld aan dan???


Dat die muziek 10 jaar over datum is;)
Uitspraak van vanKnetteren B) op zondag 28 augustus 2005 om 14:39:
je weet aan de andere kant ook niet hoe ze gaan afsluiten.. maar als deze gasten op het eind ineens met early rave komen, ja kgeloof dat ik dan een uurtje vroeger thuis ben!


Zou nog het minst erge zijn. Gizmo hardhouse, dat zou pas erg zijn:nee:
Uitspraak van JAFO op maandag 29 augustus 2005 om 17:27:
wel een rede om tot het einde te blijven.

of niet natuurlijk:nee:
aanwazig
denk zelfs VIP :yes:
laatste aanpassing
had dit feest in de MECC eerst ook in mijn agenda maar na het zien van de line-up hiervan en die van pandemonium kies ik daar toch maar voor. Ook goede verhalen gehoord dus het zal mij benieuwen.

Vogende keer ben ik er waarschijnlijk wel weer bij.
check :kwijl:

Line-up pandemonium:

Area 1: The Darker And Rougher Side Of Early Hardcore
Nosferatu
Chosen Few VS. Predator
Arjuna
Pila
Shadowlands Terrorists
Frantic Freak
Dano
The Kotzaak Klan

Area 2: Paradox
Vince
Public Domain
Akira
Weirdo
Buzz Fuzz
Dr. Rude
Ominous & Sequence
Miss Zelda
The Prophet

dit is wel heel erg lekker. dan moet ik wel anders kiezen gewoon
Uitspraak van BramNts op zaterdag 27 augustus 2005 om 13:33:
waarom in GODSNAAM buzzfuzz en gizmo op het eind??!!!???!?!??!?!?!?


Als je gaat gaan we het vragen :P
 
het is voor mij maar 5 minuten lopen naar het mecc dus ik ga ik wil buzz fuzz wel eens zien draaien maarja ga het meeste voor endymion en nosferatu
 
lijkt me cker vet feesi
Uitspraak van Budburner op dinsdag 30 augustus 2005 om 19:10:
Dat die muziek 10 jaar over datum is



u gaat liever voor de hedendaagse comerciele hitjes?



ik blijf zeker weten tot t einde, early Rulez!!!!
 
ga ik zeker heen lekker in de buurt en goede line up
Uitspraak van TH-PACkMAN op vrijdag 26 augustus 2005 om 15:43:
en gizmo vs buzz fuzz als afsluiter....
hoop dat de eerste trein vroeg gaat

Nope is op een zondag 07:29 gaat de 1e trein:yes:
Artiest Nevz
Dat word nog eens Lochte poep al die Battles
Vooral DJ Producer vs. Promo en Tommyknocker vs. The Viper
 
Uitspraak van :X:D op vrijdag 26 augustus 2005 om 12:21:
15 minuten maar van mij vandaan

En dan ga je zeker ook weer VET aan de kant staan met je :bier: he :S
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 9 september 2005 om 00:26:
En dan ga je zeker ook weer VET aan de kant staan met je :bier: he :S


heb je hem weer met zijn loze opmerking haha ;) moet toch iedereen zelf weten ;)
 
ja oke maar ik ga dan ook inderdaad neit naar 3 feesten op 1 dag in elke uihoek van het land.
Jij wel he?
Althans als je jou feestarchief bekijkt he ;)
ziet der vet knalle uit :d:d zeker van de partij , groot feest en niet te ver :d

wat moet je meer hebbe :p

aanwezig !!!!!!!!!
dat gaat een mooi feesie worden :D
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 26 augustus 2005 om 13:12:
een ding snap ik nie hea promo vs producer terror vs softie uhmmm kan dat iets worden????

Producer draait meer dan alleen "terror" (ik noem het niet eens terror), vorige set van hun 2 op die vorige raving was de beste set van de avond, dikke industriële herrie :D

en idd er stonden een paar mensen met de middelvingers in de lucht, sjah het kan niet altijd POGO ACTION FUCK FUCK FUCK YOU TIEUW TIEUW PIEUW zin he :P
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 26 augustus 2005 om 20:59:
Raving Nightmare is een meer dan geslaagd limburgs Hardcore concept, en staat al jaren lang voor goede kwaliteit en echt SNOEIHARD geluid. Betere condities voor een hardcore feest, wat raving nightmare dus altijd gehad heeft, bestaan er niet!! Dus Hollanders, reis maar eens een keer af naar het verre zuiden en laat je versteld staan. Vraag maar eens na over de Platte Zaal Hardcore in pure vorm zoals Hardcore bedoeld is!!! Alleen ben ik niet zo te spreken over de industrieele stijl die ook Raving Nightmare nu dus steeds meer aangaat, maar jah, hoort erbij!!

Hier sluit ik me nou volledig bij aan!
Raving Nightmare is gewoon heftig, iedereen die er nog nooit is geweest kan er ook geen oordeel over geven! Jammer dat Platte Zoal niet meer word gebruikt, daar heb ik de meest Harde, heftige en wazige avonden mee gemaakt. En dan weet ik 100% zeker dat ik niet de enige ben geweest!
Niet Brand bier maar:
Raving Nightmare, Hardcore Waar Limburgs Trots Op Is!!!

:bounce: 5 NOVEMBER :bounce:
triax,mr sinister,crosswire,
The Producer
Endymion
The Viper vs Tommyknocker
Jappo aka Unexist vs Tieum
oeioei :kwijl:
dit wordt goeie...
enne als er een kut set is..dan ga ik geniete van hetuitzicht/bier op het vippodium:D:D
hoop dat de vip toppiej (Y)geregeld wordt:D....
tot dan
AE:bier:
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 26 augustus 2005 om 13:12:
promo vs producer terror vs softie


:no:

Uitspraak van iesknien op dinsdag 13 september 2005 om 12:25:
en idd er stonden een paar mensen met de middelvingers in de lucht, sjah het kan niet altijd POGO ACTION FUCK FUCK FUCK YOU TIEUW TIEUW PIEUW zin he


helemaal mee eens :D
laatste aanpassing
zou zomaar eens me best feest kunnen worden :D alleen vind ik de opbouw niet helemaal logisch
 
zekers aanwezig :D kaartje is al binnen :D
Jah hooowr, aanwAzig :vaag:!!! :P