Partyflock
 
­ Nederland

Hott - The spicy edition

gepubliceerd door , op
Hott - The spicy edition
23 augustus 2005
FeestHott · The spicy edition
Datumvrijdag 2 september 2005
LocatieBondi Beachclub Site
Op vrijdagavond 2 september verwelkomt Bondi Beachclub vanaf 21:00 voor de tweede keer dit jaar de Westlandse organisatie Hott. Haal je teenslippers voor de laatste keer deze zomer tevoorschijn en trek een pittige outfit voor de spicy edition van Hott! Vanaf 21.00 uur wordt het weer genieten van de beste houseplaten van de afgelopen zomer met DJ Ricky Rivaro! Bondi Beachclub Club vind je op het strand in Monster, net voorbij de molen. Met zijn appeltjesgroene buitenkant en trendy interieur, heeft Bondi Beachclub Club dit jaar een verrassende metamorfose ondergaan. Dit is niet onopgemerkt gebleven, want Bondi Beachclub Club is dit jaar één van de nieuwkomers in de strandtenten top 50 van de Nieuwe Revu. Bondi Beachclub Club behoort tot één van de hipste strandtenten aan de Westlandse stranden en kan zich moeiteloos meten met de strandtenten in Scheveningen en Bloemendaal. Bondi Beachclub Club is uitstekend bereikbaar met de auto (’s avonds gratis parkeergelegenheid!) en bus 123 vanuit Den Haag.

Wat kan je als bezoeker van Hott tijdens deze avond verwachten? Hott staat voor House On The Turntables, dus deze avond hoor je niets anders dan de heetste en pittigste houseplaten van afgelopen zomer voorbij komen. De thema´s Hott en spicy zijn deze avond op verschillende manieren in de decoratie en lichtshow terug te vinden. Zo zal er in het buiten gedeelte van Bondi Beachclub (als het weer eindelijk een keer meezit deze zomer) een intieme sfeer gecreëerd worden met diverse knusse hoekjes en fakkels. Als het weer dreigt tegen te zitten zal de organisatie van Hott voor voldoende beschutting zorgen voor de partygangers en een tent over het buitengedeelte van Bondi Beachclub plaatsen. Om 21.00 uur zal een nieuw Haarlems talent als eerste achter de draaitafels plaatsnemen. DJ Zwan is resident van de Megawatt-avonden in Haarlem, waar de stevigere dance-stijlen aan bod komen. Speciaal voor Hott neemt DJ Zwan zijn groovy platen mee om deze avond een opbouwende groovy set neer te zetten en het publiek klaar te stomen voor Ricky Rivaro. Om 22.30 uur neemt Ricky Rivaro het roer van DJ Zwan over. Ricky Rivaro brengt zonder twijfel de zon mee in zijn platenkoffer. Als geen ander kan hij de zomerse housebeats laten klinken. Bij het grote publiek is Ricky bekend van zijn optredens tijdens grote dance-evenementen als Convertible, Innercity en Mysteryland. Verder is hij resident DJ van de grootste strandtent in Bloemendaal aan Zee, Bloomingdale. Ricky Rivaro is samensteller en mixer van de populaire CD-compilatieserie Sundale. De afgelopen twee jaar was Ricky host van zijn eigen radioshow True House Music op ID&T radio. Ricky’s house pompt en is vol energie. Als resident van Hott kan Michel uiteraard ook niet ontbreken. Op 2 september zal Michel de avond afsluiten met een extra lange set. Vanaf 00:30 uur neemt hij de draaitafels over van Ricky Rivaro om er om 04.00 uur pas weer achter vandaan te komen. Als resident van Haarlem Fridays in club Delirium heeft Michel al met menig nationaal DJ-talent gedraaid. Met een heerlijke mix van groovy house doordrenkt met electro straalt zijn platenkeuze het zomerse gevoel perfect uit.

Kom deze vrijdagavond op tijd, zodat jij met Hott the spicy edition en de ondergaande zon je zomer met een knaller afsluit…

6 opmerkingen

 
ik wist niet dat ik resident was van HOTT nou jah weer wat geleerd:D. waar de ziektewet wel niet goed voor kan zijn:D
denk dat dit een zeker HOT fridaynight gaat worden zoals ik de teksten lees...

en ik hou wel van hete avondjs..
Uitspraak van permanent verbannen op dinsdag 23 augustus 2005 om 12:23:
ik wist niet dat ik resident was van HOTT nou jah weer wat geleerd. waar de ziektewet wel niet goed voor kan zijn

en uit welk stuk van het persbericht haal jij dan dat je de resident bent???
omdat ze echte naam mis michel is ;)
(moet je maar ff op ze pf kijke)
 
JEUJ er iemand snapt hem:P ben trots op je (y)
laatste aanpassing