Partyflock
 
­ Nederland

Kort nieuws

anoniem gepubliceerd op
Rollerdisco @ Las Palmas

Vanaf zaterdag 30 november is er iedere zaterdagavond van 20.00 tot 23.30 een onvervalste rollerdisco in Las Palmas. Met zijn gladde vloer is dit natuurlijk de ideale lokatie om onder begeleiding van The Golden Wonder Boy te gaan (roller)skaten. Het is ook mogelijk om rollerskates te huren en skatelessen te krijgen van de gerenommeerde Groove Company.De muziek bestaat uit '70's disco, '80 & '90's. Entree is € 5,00 of € 8,00 inclusief skatelessen. Meer info over Las Palmas is te vinden op www.club-laspalmas.nl.



Hard Bass -Extreme- verplaatst

Op zaterdag 8 februari 2003 organiseert b2s events Hard Bass -Extreme-. Dit evenement, dat eerst gepland stond in het Autotron van Rosmalen, is verplaatst naar de Statenhal in Den Haag. De line up die al eerder was aangekondigd blijft ongewijzigd.



Club Recession presenteert Hardstyle

Op 7 december gaat het weer gebeuren. Club Recession gaat voor de tweede keer een hardstyle feest organiseren. Na enkele jaren Hardcore feesten te hebben georganiseerd onder de naam Power Bassline is Club Recession nu bezig om een serie Hardstyle feesten te organiseren. Vorige keer waren Secret Simba (Multigroove) en Patrick Kruzeman (o.a. Impulz) aan de beurt om hun kunsten te vertonen in samenwerking met de residents Allan Bass en Dj Mnemesis. Daarnaast was er een live act van Dj Daemon & Mc Bone. Dit keer is het de beurt aan de Hardstyle Dj No.1: Technoboy (Italy). Naast de set van Technoboy zullen ook Vincent, Allan Bass en Mnemesis hun kunsten weer vertonen. De avond is hosted by Mc Bone (Stampuh!). Dit alles komt over een oorverdovend 5 kw sound system die harder gaat dan we gewend zijn in Apeldoorn (en omstreken). Technoboy is dé Hardstyle man van het moment en komt speciaal hiervoor naar de Multidance in Apeldoorn. We hopen dan ook weer veel partypeoples te ontmoeten op weer een nieuwe editie van "Hardstyle". Klik hier voor het bijbehorende agenda-item.



Technoavond Format in de Buk Buk te Heiloo

Zaterdag 7 december wordt in de Buk Buk het eerste Format feest georganiseerd. Format is een nieuw concept opgezet door een groep van technoliefhebbers, artiesten en kunstenaars.Format zal staan voor een avond met kwaliteit muziek en extra aandacht aan creativiteit. De organisatie heeft er bewust voor gekozen om voor elke zaal slechts 1 DJ uit te nodigen. Op deze manier krijgen de dj's bij Format de kans om een muzikale invulling te geven aan de totale avond en kunnen zij zo geheel naar eigen inzicht de avond opbouwen. Het komende feest draait in de danszaal DJ Michel (Abstract) 5 uur lang pure techno! In de Chill-out draait Martijn uit zijn unieke collectie ambient en luister techno wat de Chill-out zeker verslavend zal maken. Het feest begint om 21:00 en gaat door tot 2:00. De kosten zijn 6.50 euro.

5 opmerkingen

 
staten hal????:(:(
wordt weer een lekker kut avondje dan...
 
ja best bagger, ROTTERDAMS STAMPFEEST in DENHAAG
 
tja,hoe verzinnen ze het..
rotterdams stampfeest in rosmalen kan nog net.
kom zelf ook uit den haag maar ben nooit egt te spreken over de sfeer in de staten hal.(nou ja,capital was wel leuk:) )
Rosmalen was om de hoek...
den haag komt mij op zich wel lekker uit :P