Partyflock
 
­ Nederland

Sneakerz deze zomer ook in Scheveningen en Tilburg

gepubliceerd door , op
Na het enorme succes van het Braziliaans Zomercarnaval op het stand van Bloemendaal afgelopen zondag, is het aanstaande zondag 24 juli al weer tijd voor de achtste editie van Sneakerz in de inmiddels bekende en leukste beachclub van Nederland; BLM 9 te Bloemendaal aan Zee. Deze maal zullen niemand minder dan Don Diablo, Fedde le Grand en aanstormend talent Philip Young laten horen wat voor hun de zomersound van 2005 is. Naast deze sterke programmering, heeft Sneakerz wederom spetterend entertainment ingehuurd voor haar vaste aanhang. Daarnaast heeft Sneakerz natuurlijk nog enige verassingen in petto, die je gewoonweg niet mag missen. Kom je voor 18.00 uur, dan bespaar je ook nog eens de entree van 5 euro en kan je GRATIS naar binnen!

Er is echter nog veel meer nieuws rond Sneakerz te melden, want de organisatie breidt haar activiteiten nog deze zomer verder uit. Zo zal er op woensdag 27 juli een extra editie van Sneakerz plaatsvinden tijdens de Kermis van Tilburg. Vanaf 21.00 uur tot 01.00 uur verzorgt Sneakerz het podium op de Korte Heuvel in Tilburg. Sidney ‘Nobody Move’ Samson, Funkerman en Sneakerz resident Fedde le Grand zijn verantwoordelijk voor de muzikale invulling en het belooft dan ook een uitbundig feest te worden daar in Tilburg. Zij worden bijgestaan door MC Stretch, die onder andere bekend is van zijn optreden tijdens Tiesto in Concert. Het mooiste van alles is nog wel dat deze extra editie geheel GRATIS is!

Sneakerz is reeds actief in Bloemendaal aan Zee, maar zal trachten deze zomer nog een tweede badplaats te veroveren. De organisatie heeft namelijk drie edities in de planning op het stand van Scheveningen bij standtent Lipton Ice. De eerste editie staat gepland voor donderdag 4 augustus, waarna 11 en 18 augustus volgen. Voor de kick-off op 4 augustus wordt flink uitgepakt. Zo zullen Erick E, Don Diablo, Gregor Salto, Billy the Klit, Philip Young, en MC Gee allen hun kunsten vertonen vanaf 20.00 uur. De entree bedraagt slechts 5 euro en dit is een kick-off die je gewoonweg niet wilt missen! Kom dus allemaal naar Lipton Ice op 4 augustus en laat zien dat het in Scheveningen minstens net zo gezellig kan zijn als in Bloemendaal, Amsterdam, of Eindhoven!

Eerst hebben we echter nog een geweldig feest aanstaande zondag in BLM 9 te Bloemendaal. Het programma voor aanstaande zondag 24 juli in Bloemendaal ziet er als volgt uit:

Don Diablo heeft de laatste tijd veel succes onder zijn ‘Divided’ alias en ook nu weer; de remix die Divided voor het nummer ‘Groove Junky’ van Vincent Vega heeft gemaakt, wordt door zeer veel grote DJs wereldwijd gebruikt in hun sets. De plaat is een echte zomerknaller en hoogst waarschijnlijk draait Don de plaat zondag zelf wel even!

Fedde le Grand is één van de meest populaire Sneakerz residents, die met zijn geweldige DJ skills elke zaal plat kan draaien. Daarnaast gooit hij op het moment hoge ogen met zijn ijzersterke releases op de diverse labels (Work, Extrema, Flamingo). Daarnaast is Fedde le Grand ook een graag geziene gast op talloze toonaangevende parties en evenementen zoals Rush, Now & Wow, Las Palmas, VIP area @ Sensation White, en zo gaf hij afgelopen weekend nog een geweldige set weg tijdems Extrema Outdoor.

Philip Young is één van de snelst rijzende sterren in het Amsterdams uitgaansleven. Zijn populariteit is ongekend bij de zogenaamde Amsterdamse in-crowd en niet zonder reden. Let op dit aanstormende talent, want men gaat nog veel meer van hem horen in de toekomst!

Drie geweldige DJs, die allen zullen worden bijgestaan door de opzwepende teksten van MC Gee. Kortom, genoeg redenen om ook aanstaande zondag weer naar Sneakerz in BLM 9 te komen.

10 opmerkingen

 
oe la la! Tilburg is nog dichterbij... :woepwoep:
laatste aanpassing
 
Zeker vet dat ze ook naar Zwarte pad komen.. Ga ik zeker checken!
Sneakerz bij Liptone Ice Beachlounge? Zekerzzz anwezig dus!!! :jaja: (y)
 
drukke tijden
 
Beter! De maand augustus wordt het knallen!!! :D
 
leuk bij liptonice!!! zeker bij
Ja en roze maandag heb je bijna dezelfde line-up op de korte heuvel alleen dan aangevuld door Benny Rodriguez. Nou dan weet ik het wel. Maar tis mooi als 't ook allebei kan en dat doen we dan maar
Jippie! Dat wordt vast heeeeeeel gezellig!

:bounce: