Partyflock
 
­ Nederland

Summer Splash

gepubliceerd door , op
Summer Splash
20 juli 2005
Zomer 2005 ... tijd voor SummerSplash, een nieuw dance festival in de haven van het Friese watersportdorp Langweer, gelegen tussen Heerenveen en Sneek. Onder de watersporters zeker bekend vanwege de meren, het lekkere eten en de vele mogelijkheden om uit te gaan. Het werd tijd om hier eens een outdoor dance festival te laten plaats vinden. Er staat zelfs al een eventuele 2e editie geplant later dit jaar. Daarover echter later meer!

De locatie is uniek. In de prachtige haven van Langweer kunnen de dance liefhebbers tussen de boten, het water en het terras vanaf s middags 15:00 uur hun hart ophalen. Op het grote terras en de haven kan gedanst worden tot s avonds 23:00 uur. Daarna zal er binnen in discotheek de Kelder gewoon doorgefeest kunnen worden. De organisatie is zich ervan bewust dat er nogal wat liefhebbers zijn van de wat hardere muziek stromingen. Om teleurstellingen bij deze bezoekers te voorkomen meldt de organisatie duidelijk van te voren dat deze muziek op laste van de gemeente helaas niet gedraaid zal mogen worden .

De muziek die je wél kunt verwachten is lekker zomerse groove, progressive, club en tech-house. Prima muziek voor overdag, lekker swingend met een cocktail in de hand op het terras. De DJs zullen zijn: Miss M-Jay. Een dame die het woord zomerse uitstralingbelichaamt. Naast haar fantastische looks draait ze ook geweldig. Ze zal opgevolgd worden door DJ Slimset. Deze jongen heeft vele stijlen in huis, maar zal in Langweer voornamelijk groove, club en progressive draaien. Asino is de volgende man in de rij. Naast het draaien is deze jongen hard op weg om ook als producer door te breken. De reclame in de tv spot van Albert Heijn?&..van hem! Als laatste DJ is daar Dee D. Een beetje een reünie voor hem omdat hij een aantal jaren geleden resident DJ was van Discotheek de Kelder. Hij verheugt zich er dus ook enorm op en hoopt zeker nog wat oude bekenden te zien! Het belooft een mooi feest te worden, en laten we hopen dat het weer mee zit. De organisatie hoopt alle liefhebbers van bovengenoemde muziek te mogen ontvangen in het immer pittoreske Langweer.

O, en de entree? ....... Die is gratis!

24 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 169295, 55694, 50902, 511}
Vet initiatief Dee, en vette locatie, relaxte muziek, zonnetje erbij.. helemaal goed (y)
Artiest {SHOWLIST artist 4319, 123131}
:respect: ...:-) ThanX M8!!

:yes: kom je ook even langs?
Artiest Dummy
→ als beheerder
Gekibbel en beschuldigen kan via de PB en is hier niet gepast. Daarom even "geharkt" :flower:
 
:respect:
Leuk initiatief! Dj Slimset en DeeD, helemaal top! Van de partij!
We gaan er even een mooi feestje van maken!
 
jammer dat t daar is ik ken t plaatsje ook niet..
3 jr trug was t in oostzaan geloof ik en was egt een lekker feesie :yes:
:woepwoep:
zin in!
Jammer dat het nu zo ver weg is. Paar jaar terug in het twiske bij Zaandam was het. Was errug geslaagd! :-)
Jaa jammer van de muziek.. Maar we maken dr maar ff een mooi feest van!:)
Artiest {SHOWLIST artist 5857, 48621}
Party on! Zin in! Nu ff aan de weergoden vertellen dat ik niet van regen houd.
als de weergoden meewerken wordt een top-feessie
Als ik op tijd terug ben, kom ik zeker langs!
Uitspraak van Asino op vrijdag 22 juli 2005 om 16:46:
Party on! Zin in! Nu ff aan de weergoden vertellen dat ik niet van regen houd.



Nou ..... heeft het geholpen???
 
Word hopelijk ff een super feestje!!..
De doorgang van Summer Splash is afhankelijk van het weer.
Wanneer het as. zondag regent dan wordt het feest verschoven naar een later tijdstip, maar zeker nog in deze bouwvak vakantie.

Als je op de hoogte gehouden wilt worden stuur dan een PB naar Dee.D., en ik zal je tijdig laten weten of het zondag door gaat ja of nee zodat je niet voor niets hoeft te rijden. Ook zal ik je dan uiteraard op de hoogte houden van de nieuwe datum
laatste aanpassing
Das mooi!:) T Blijft kut weer :S dus jaa.. Maar op een andere dag:p
als het nou zulk weer als vandaag is :)
Dan gaat het zeker door :-)

Uitspraak van Jildau.. op woensdag 27 juli 2005 om 14:26:
Maar op een andere dag
:yes: te weten 21 augustus!
laatste aanpassing
Beste stapvrienden,


Met een grote helaas maken wij melding van het feit dat Summer Splash as. zondag géén doorgang zal hebben. Dit ivm de toch erg slechte weersvoorspelling die er nog steeds gelden voor zondag. We hebben deze keuze zolang mogelijk vooruit geschoven, maar langer dan vanmiddag kon dat niet omdat we een hoop dingen moesten annuleren.

Het goede nieuws echter is dat het feest niet komt te vervallen, maar dat we het feest verschuiven naar 21 augustus. We hebben dan ook de mogelijkheid om het feest bij slecht weer naar binnen te trekken. Bij mooi weer zal de opstelling en uitstraling van het feest gewoon blijven zoals nu. Mocht het weer dan echter zo slecht zijn dat we dan naar binnen gaan, dan hebben we plotseling de beschikking over 3 area’s. Er zullen dan ook meerdere muziekstromingen geprogrammeerd worden. Hierover houden we jullie uiteraard tijdig van op de hoogte!

We balen er enorm van, maar een outdoor feest in de regen gaat niet werken….daar hebben we helaas maar al te veel ervaring mee :-).

Nogmaals…we houden jullie op de hoogte van verdere ontwikkelingen!

wil je op de hoogte gehouden worden via een pb, laat me dat dan even weten via een pb aan mij, dan zal ik je persoonlijk op de hoogte houden

Greetzzz Dee.D.
laatste aanpassing
wat een verstandig besluit!!!! ;-)


mooi kut dat de weergoden niet mee willen werken.

21 augustus herkansing??