Partyflock
 
­ Nederland

Sundays at School

gepubliceerd door , op
Sundays at School
5 juli 2005
FeestSundays at School · Final Exams
Datumzondag 10 juli 2005
WinactieSundays at School actiegesloten
LocatieLA
Zondag 10 juli is het zover: de eerste editie van Sundays at School! Na eerder onder de titel Hardhouse! te hebben gewerkt, gaat de organisatie daarvan door in een nieuwe venue met een verbeterd concept en een nieuwe naam.

Sundays at School zal regelmatig plaats gaan vinden in LA in Amsterdam. LA is gevestigd aan de Kerkstraat 50 – 52, dat is één van de linkerzijstraten van de Leidsestraat voordat je bij het Leidseplein bent. Het concept is simpel: housemusic in de breedste zin van het woord. Hardhouse, Hardtrance, Techno, Progressive, Trance; al deze vormen van dance zullen in een vloeiende opbouw aanwezig zijn tijdens Sundays at School.

Er zal elke keer een lineup zijn van getalenteerde DJ’s van eigen bodem en DJ’s die hun sporen reeds verdiend hebben in de dancescene. Voor de eerste editie komt the one and only Alex Kidd naar Nederland. Kidd heeft inmiddels twee optredens in Nederland achter zijn naam staan, te weten HQ en HQ XL. Tevens is hij werkzaam voor het Engelse Goodgreef, een organisatie die naast het geven van feesten ook een eigen label bezit waarop groten der aarden als Yoji Biomehanika en Dark by Design platen op gereleased hebben. Kidd is al vanaf de eerste dag betrokken bij de organisatie en hij is ook de langstzittende resident DJ van Goodgreef. Alex Kidd staat bekend om zijn energieke muziekstijl, die ook nog eens ontzettend divers is. Techno, Hardtrance, Hardhouse en Hardstyle gaan samen in een mix van pure energie en trancy melodieën.

Natuurlijk mag een held van eigen bodem niet ontbreken en daarom zal The Dutch Windmill ook plaatsnemen achter de decks: DJ JP gaat een performance geven zoals we dat van hem gewend zijn. JP heeft de afgelopen jaren vaak voor een uitzinnig publiek gedraaid op Impulz, Dance Valley, HQ en ga zo maar door. Hopelijk gaan we ook weer wat nieuw eigen werk van hem horen, want het duurt niet lang meer of de eerste release op zijn eigen Supernova Traxx label is een feit. Samen met Gaz West aka Dark by Design gaat hij nog meer dansvloeren veroveren, dat staat als een paal boven water.

De namen van de talenten liegen er ook niet om: First-Base coming at ya! De sound die hij draait is uniek in Nederland, er is niemand in ons kleine landje die hardhouse zo funky laat klinken als First-Base en daarom mag hij natuurlijk niet ontbreken op Sundays at School.Patrick Kruzeman kreeg al eens de eer om naast Tom Harding en co. te schitteren op HQ en is sinds kort weer bezig om zijn muzikale carrière op te pakken na een pauze van meer dan een jaar. De oude UK sound is bijna uitgestorven, maar Karsten van Gijzen blaast er de laatste tijd weer nieuw leven in Nieuw in de scene is Cill, maar dat doet niks af aan zijn sets, integendeel! Techno en hardhouse worden met het grootste gemak verenigd door Cill en hij heeft al een aantal malen bewezen dat het werkt. Last but not least: DJ Tjeerdo! Hij is de laatste tijd steeds prominenter in beeld en heeft daarom besloten zijn horizon te verbreden. Naast zijn grote passie hardhouse, draait hij nu ook uplifting trance- en progressivesets.

De entree bedraagt 9 euro, maar natuurlijk is er weer de mogelijkheid om in te tekenen op de betaalde gastenlijst. Een mailtje naar hardhousecrew@gmail.com kan ervoor zorgen dat je slechts 7,50 betaalt, een schijntje in deze dure tijden. Als je op de betaalde gastenlijst staat, krijg je voor zaterdag 9 juli een mailtje terug. Zorg wel dat je de eventuele namen van de personen die met je meekomen ook in je mail vermeld staan. Garderobekosten zijn in beide prijzen doorberekend, dus daar hoef je je geen zorgen meer over te maken, je spullen worden goed bewaakt zonder dat het je iets extra’s kost.

Prijsvraag:
Er wordt 5 x 1 gastenlijstplaats weggegeven, maar daar moet je wel wat voor doen natuurlijk. Beantwoord de volgende vraag: hoe vaak stonden Alex Kidd en JP al samen op dezelfde lineup van een feest in Nederland tot nu toe (vóór Sundays at School)? Mail je antwoord uiterlijk voor vrijdag 8 juli naar hardhousecrew@gmail.com en geef als onderwerp aan “competition”. De winnaars krijgen zaterdag 9 juli een mailtje van de organisatie.
Ook kun je natuurlijk via de actiesectie meedingen naar een gratis gastenlijstplaats, klik dan HIER.


See you all on Sunday the 10th of July at Sundays at School for your Final Exams, be sure you don’t miss them!

22 opmerkingen

 
Griezelige titel voor een feest


Wehehe lol :D

Maar word vast een leuk feessie

Tjeerdo :respect:

Draait u voor mij eens een HS plaatje tussen de bedrijven door? :D
Helaas door vakantie afwezig:(
Artiest {SHOWLIST artist 18599, 42931}
kheb er zekers zin in!
zondags is brakkiedag


Zaterdags een vent, zondags een VENT !! :)
Artiest {SHOWLIST artist 55359, 17262}
ben er bij :)
Artiest {SHOWLIST artist 13109, 55359, 47652}
Uitspraak van First-Base op maandag 4 juli 2005 om 09:34:
Zaterdags een vent, zondags een VENT !!

Zo is t maar net, zondag is de enige dag dat er geen reet te doen is... tot nu! :D
Das mooi! :D
Wordt Reete gezellig!!
Even kijken hoe snel ik wakker kan worden na Black, anders zien jullie me daar
Uitspraak van Wubinator op maandag 4 juli 2005 om 20:31:
Even kijken hoe snel ik wakker kan worden na Black, anders zien jullie me daar

Dude je kan nog makkelijk 7 uur slapen en op tijd in de LA zijn haha ;)
 
Wicked :bounce: Wel iedereen komen hoor, de hardhousegirls & boys gaan er weer een topmiddagje van maken (K)
Artiest {SHOWLIST artist 62105, 11259}
Present!!