Partyflock
 
­ Nederland

Kort nieuws

anoniem gepubliceerd op
Las Palmas - 30 november

De Duitse vinylvreter Karotte zal aanstaande zaterdag voor het eerst in Nederland te horen en te zien zijn! In zijn thuisland heeft hij het afgelopen jaar zijn status als nummer 1 house-dj alleen maar verstevigd. Hij deed dit onder andere door zijn onnavolgbare marathonsets van 10 uur of langer in de legendarische U60311 club in Frankfurt. Tevens viel hem de eer te beurt om na Sven Vath, Chris Liebing en Rush als eerste niet-techno dj een dubbel cd te mixen voor deze club. Karotte: funky en groovy als geen ander! De avond zal geopend worden door Dwin en Robert Feelgood. Vanaf 20.00 uur in het Las Palmas Cafe uiteraard weer Dj Viccc die de beste en hipste laidback-latin-house laat horen. Vanaf 00.00 uur, zoals elke laatste zaterdag van de maand, een 5 uurs set van Jayh Samson. Van Robert Feelgood en Jayh Samson is onlangs de Camel Clubstars dubbel-cd uitgekomen. Een aanrader! Meer info over Las Palmas is terug te vinden op de website www.club-laspalmas.nl.



Nieuw Don Diablo mix compilatie in aantocht

Don Diablo werkt op dit moment hard aan de nieuwe mix compilatie voor IMPULZ - ook wel bekend als één van de grootste indoor dance evenementen in Nederland, dat op 7 december aanstaande plaats vindt in de Brabanthallen te Den Bosch. De CD zal begin december in de winkels liggen en zal ondersteund worden door een grote promotie campagne. Misja Helsloot en Roland K. zijn op hun beurt verantwoordelijk voor de theme-song, 'A Different World', van het evenement. Op het vinyl van deze toekomstige hit zijn ook exclusieve remixen van Lemon 8 en Don Diablo terug te vinden. Laatstgenoemde verzorgt op 7 december tevens de afsluitende set in de progressive zaal, waar hij naast Dj’s als Seb Fontaine, Danny Howells en Circulation staat te draaien. Check www.impulz.nl and www.dondiablo.com for more info.



Programma XL november en december

Afgelopen zaterdag was de langverwachtte opening van de XL in Amsterdam. De verbouwing van de club viel bij iedereen goed in de smaak en de positieve reacties stromen binnen bij XL. Na deze geslaagde opening presenteert de nieuwe club nu haar programmering tot het eind van dit jaar, en die ziet er als volgt uit:
30-11: Ferry Corsten, Spider, Misja Helsloot
07-12: Spider, Misja Helsloot, & guest
14-12: Lucien Foort, Misja Helsloot, Astrid, Cor Fijneman, Marnix, Onne, Bas
21-12: Remy, Yves de Ruyter, Precision, Mark van Bekkum, Onne, Andre, Marnix
28-12: Armin van Buuren, Spider

Op oud & nieuw zal de XL ook geopend zijn, details over de programmering zijn nog niet bekend. Voorverkoop kaarten voor oud & nieuw zullen vanaf deze week in de XL te verkrijgen zijn.



Cor Fijneman resident bij Chillnight

Upcoming talent Cor Fijneman, uit de stal van Blackhole recordings, zal vanaf januari als resident dj optreden bij Chillnight. Deze getalenteerde dj en tevens producer heeft onlangs samen met de huis- MC van Chillnight, Stanford, een track opgenomen die ook op de Chillnight cd zal worden gemixed. De Chillnight cd zal nog voor het einde van het jaar in de winkels liggen. De cd zal bestaan uit twee delen. Het ene deel zal worden gemixed door resident Mike S, het andere deel door Melvin Warning en krijgt de titel "Music is the key to your mind" mee. De nieuwe resident van Chillnight, Cor Fijneman, heeft onlangs ook een nieuwe cd uitgebracht en Cor doet ter promotie van deze cd een tour door het land.
Natuurlijk is de organisatie van Chillnight bijzonder blij met de aanwinst van deze nieuwe resident. Cor zal op 14 december al achter de tafels plaats nemen tijdens Chillnight XXL bij Tropicana in Rotterdam en zijn eerste optreden voor Chillnight in het nieuwe jaar is tijdens het 23 uur durende Aftervibes op 1 januari 2003 in Pacha Rotterdam. Chillnight: www.chillnight.nl. Cor Fijneman: www.djcorfijneman.com.



Ultimate Bass - 14 december

Zaterdag 14 december is het zover, de laatste Ultimate Bass van het jaar en omdat het de laatste van het jaar is wordt er flink uitgepakt. Om te beginnen is resident Tazzman natuurlijk van de party met zijn snoeiharde style. Daarnaast zal The Prophet zijn opwachting maken en hij behoeft uiteraard geen verdere uitleg. Na hem volgt Dj Caffa, onder andere bekend van zijn optredens op de Synergy feesten en binnenkort ook weer eens te bewonderen in de good old Tunnel. Na Dj Caffa zal de eerste live act van start gaan en wel het belgische Ecore Traxx! Deze live act zal bestaan uit oldstyle achtige hardstyle met vette breaks en hoogtepunten. Daarna is het de beurt aan DJ Gizmo, die momenteel erg succesvol is met zijn Mach 4 tour en hij zal er uiteraard zeer hard tegenaan gaan in een set van anderhalf uur. Dan is het tijd voor de tweede live act van de avond, First Power. Deze live act zal bestaan uit uptempo snoei en snoeiharde hardstyle, maar geen commerciele shit, gewoon het betere underground stampwerk. En als uitsmijter volgt dan nog Fonzie vs M.O.D., die na hun fantastische set op 2fast4trance weer terug zijn op Ultimate Bass. De volgende Ultimate Bass zal zijn op 11 januari 2003 en wel in samenwerking met Bonzai Classics. Om een tipje van de sluier op te lichten: Dj Bountyhunter met voor het eerst in Nederland: Whoops II (ov). Klik hier voor het bijbehorende agenda-item.



Ernesto vs Bastian remix-wedstrijd

Interface Magazine wil hierbij nog even aandacht vragen voor hun remix-wedstrijd betreffende het nummer Being Single van Ernesto vs Bastian. Alle benodigde informatie kan gevonden worden op www.interface.nl.



Club Mangoos - 14 december

Zaterdag 14 december, in de koude dagen voor de kerst, gaan we jullie trakteren op de warme sfeer van Club Mangoos in het schitterende pand van Donatello's in Apeldoorn. Speciaal voor deze keer zal het gehele restaurant met twee verdiepingen aangekleed worden in warme kerstsferen en wordt een geweldige party verzorgd door DJ Satelite. All night zal er 'Fusion music', gedraaid worden dwz een mix van 'New' disco classics, club, soulful and uplifting dance music flavoured with some rhythm & drum, Arabic, Latin and modern grooves. Op dit feest weer de ideale mix van een schitterende locatie, gezelligheid , prikkeling, ontspanning en natuurlijk de goede muziek. Zeer veel aandacht zal besteedt worden aan de complete inrichting en aankleding, geluid en lichteffecten aangevuld met acts en show. Klik hier voor het bijbehorende agenda-item. www.mangoos.nl

1 opmerking

Artiest Vexer
Club Mangoos...VET!!!
Bedoel, Olivier/A-ViSioN!... werkt daar als kok.
Ga er vanuit dat er bij Modern Groover, Hardcore/Terror bedoeld wordt :P ;)

Ik bestel een pizza bij je dan :D