Partyflock
 
­ Nederland

I Love Hardhouse – New Years Eve Special

gepubliceerd door , op
Oud en nieuw in Amsterdam krijgt dit jaar een wel heel feestelijk tintje met een speciale editie van I Love Hardhouse in de vernieuwde 020 aan de Nieuwezijds Voorburgwal 163-165. Na het laatste feest in de Item en een periode van stilte staat de hele I Love Hardhouse crew weer klaar om je een onvergetelijke hardhousenight te bezorgen. Dit wordt jouw knaller voor de laatste nacht van het jaar!

De line up van deze New Years Eve Special staat absoluut garant voor een party met de hoofdletter P. Niemand minder dan JP, Stevie ‘Smoove’ Carta en uiteraard Danny D trakteren je op een energieke partymix van house, techno, hardhouse en alles wat daar tussen ligt!
Danny D weet als geen ander wat I Love Hardhouse betekent. Voor deze special zal hij dan ook alles uit de kast halen om dat gevoel over te brengen. Ook Stevie ‘Smoove’ Carta weet heel goed wat feesten is en heeft dat op HQ en Funky Clinic ruimschoots bewezen. En oud en nieuw verdiend het om met de vetste tracks gevierd te worden!
Als klap op de vuurpijl zal JP je deze nacht onthalen op een maar liefst drie uur durende set! Het devies voor zijn set is ‘anything goes’, als het maar feest is. En daar heeft deze HQ en Dance Valley veteraan absoluut verstand van.

De locatie, 020 aan de Nieuwezijds Voorburgwal 163-165, kennen de trouwe I Love Hardhousefans nog als de Item. Ingrijpende verbouwingen hebben er nu voor gezorgd dat de 020 nu een veel betere place to be is voor een party als I Love Hardhouse. Aan werkelijk alle aspecten is aandacht besteedt. Een professioneel dj-podium met een compleet vernieuwd soundsystem staan garant voor een ‘blazing experience’. De grotere zaal, de vernieuwde bars en de ruime, lichtgevende entree geven je de ruimte om eens goed uit je dak te kunnen gaan en als je even wilt chillen staan er riante zitpoefen voor je klaar in de chillout area.
Kortom, de 020 is er klaar voor om jou een spetterend feest te bieden en I Love Hardhouse zal daar op 31 december voor zorgen!

26 opmerkingen

soepel weer feessies in de item
 
Hey Cool!!!!! Sta zelf al op Awakenings maar dit is een goed teken!!! Gaan we dus toch weer Het harde Beukwerk in de Item terug krijgen!!!!!!!!!!!!!­! I (l) HH komt vast nog wel met meer Edities!!!!!!!
laatste aanpassing
 
:'( Item moet gewoon die hardere feestjes houden!!!!!!!!!!!!!!­!!!!
Maar helaas t zit er niet in...
 
Lees jij eigenlijk wel wat er staat HS queen?

Of bedoel je het 'betere beuqwerk'? Want in schubkutteveen en vele andere plaatsen staan jouw grote 4 hun 50 plaatjes te draaien
 
Wat ik bedoel is dat ik het vroeger altijd heel erg leuk heb gehad in de item (nu 020).
Er werd altijd goed en hard gedraaid, maar na de verbouwing zijn ze club gaan draaien.
Dat is wat ik bedoelde....
 
Dan is het goed, en vergeef me mijn sarcasme (lastig te voorkomen t.o. iemand met hardstyle in haar naam;)).

Maar in dat geval klopt je 2e zin niet, want dit bericht geeft aan dat er dus juist WEL harder wordt gedraaid:)
 
Nee, er WERD harder gedraaid.... En wat ik bedoelde met dat ze die hardere feestjes moeten houden is dat ze gewoon weer net als vroeger door moeten gaan... Maarjah, dat zit er niet in omdat het in de tijd dat er hard werd gedraaid niet liep. Er kwamen heel weinig mensen opaf, en dat snap ik niet :'(
Was ik nou de enige die het leuk vond daar? :)
 
Wat is jouw definitie van hard?

JP is harder dan club iig, en Danny D heeft zeker een stevige draaistijl (althans de laatste x dat ik hem hoorde). Het is geen NUnrg, maar we kunnen niet alles hebben.
 
he bah hardstyle en hardhouse zijn van mijn mening geen van beide hard..nope :)

hmzz sorry moest er ff op reageren :-P
 
Hard? Sjah, echt hard is terror... :P
Maar als ik het vergelijk met wat er nu gedraaid wordt (club) was het vroeger hard... Danny en Micha draaide naar mijn mening hard genoeg om een gezellige avond te hebben :D
 
En danny draait nu weer staat in het bericht:)
 
Whaha, jah, weet ik... Maar Emilio zei hierboven: We gaan het hardere beukwerk terug krijgen in de item.... En wat ik bedoel is dat ik bang ben dat dat eenmalig is.... :)
 
Ik snap het, maar ILH is een terugkerend feest altijd geweest, so dont worry.

Anders kan je altijd nog naar HQ vrijdag, goede muziek gegarandeerd.
 
Ok, sorry, ik heb het ff nagevraagd en er blijft ILH...
Ik was ff in de war met protocol dat wel gestopt is... :D
laatste aanpassing
 
ik ben begin juni (na de PRO Street Parade) nog ff gaan nafeesten in de Item.... was dat dan nog voor de vebouwing? (ik vond het er errug rustig voor een zaterdag, maar had dus wél lekker de ruimte)
 
Na de streetparade was het nog niet verbouwd... :D
 
ah, dan heb ik dus tóch nog de 'goede' tijd meegemaakt daar (lol)... maar ik vond het er ook leuk hoor! (mooi, niet meer de enige dus) :D
 
Je hebt iid de goede tijd meegemaakt :D
 
hèhè pffff.... dan vond ik het toch niet voor niets leuk hahahaha

zwaai je nog ff naar me a.s. zaterdag? ;)
laatste aanpassing
 
vanavond is HQ HSqueen:)
 
Hmmm, HQ he..... Ik zal er even over nadenken :D
Ben er gewoon nog steeds nooit geweest...
 
Toon eens beetje Respect voor HardstyleQueen, Miech ;)

In de Item werd namelijk niet alleen standaard hardstyle gedraaid hoor. Het was eigenlijk een mengelmoes van het wat hardere UKwerk, Hardtrance en Hardstyle. Deze tent heeft me iig een hoop leuke avonden opgeleverd! Heel jammer dat het nu club geworden is. Ik denk dat de komst van Q-base in Zaandam een beetje de nekslag is geworden voor de Item.

Hardstylequeen: Als ik het goed begrijp zullen er dus nog wel meerdere edities van I L HH komen??? :P
 
Yezz Emilio :D
Hoevaak is alleen nog niet zeker... Ligt er een beetje aasn hoe het nu loopt in de item met die nieuwe avonden enz.... :D
 
Ok dan!! I will be present! :)
 
Ik zal het maar even moeten bijhouden, stuur anders wel een pbtje:)