Partyflock
 
­ Nederland

Las Palmas 23-11

anoniem gepubliceerd op
Las Palmas - Zaterdag 23 november 2002

Na drie maanden is Club Las Palmas een vaste waarde in het Rotterdamse nachtleven. Wekelijks weten honderden partygangers hun weg te vinden naar de club op de Kop van Zuid.

In de grote zaal keert de Chileense Marysol voor het eerst sinds de opening weer terug achter de draaitafels van Las Palmas. Voor en na haar draaien de residents Dwin en Edwin Bazen.

Het inmiddels vermaarde Love2Party DJ Team zal de kleine zaal van Las Palmas op zijn kop gaan zetten. Love2Party main-man Sandeep heeft rising star DJ Little Tim uitgenodigd om 4 uur lang de beste grooves te draaien.

Het volledige programma:

Marysol
Edwin Bazen
Dwin
Love2party Dj team feat. Little Tim
VJ Urbi et Orbi


Inmiddels heeft Las Palmas ook de programmering rond voor het spetterende Oud en Nieuw feest op de Wilhelminakade! Achtereenvolgens te zien en te horen: Dwin, Jazzanova, Edwin Bazen, Victor Coral, Ramon, New Agent Q live en Natarcia.
In samenwerking met Verse Geesten is er ook een programmering in het legendarische HAL gebouw. Daar treden o.a. op: Soulvation live, Ronald Molendijk, Marcello, Viccc en Bossanova live. Kaarten voor beide feesten zijn te krijgen via www.voorverkoop.net

Meer info over Las Palmas is terug te vinden op de website www.club-laspalmas.nl