Partyflock
 
­ Nederland

Eclips Indoor Festival

anoniem gepubliceerd op
Al ruim twee jaar organiseert de stichting Eclips om de drie maanden een dance feest in Deventer, onder dezelfde naam. In het begin op verschillende locaties, maar voor de laatste vijf feesten heeft Eclips een thuishaven gevonden in het Burgerweeshuis in Deventer. Eclips staat voor kwaliteitsfeesten, waarbij verschillende stijlen dance muziek te horen zijn. Alhoewel de hoofdstroming Techno is, krijgen ook Electro, Hardhouse, Drum & Bass, 2 step en UK garage de ruimte. In de line-up proberen wij een verrassende mix van bekende namen en aankomend talent te plaatsen. Eclips feesten worden vaak in samenwerking met andere organisaties, zoals Eye on the Future, Frequency of met een platenlabel zoals Audio / Compressed, Audiosculpture, BPM of Highlandbeats georganiseerd.

Eclips in het Burgerweeshuis is een begrip geworden in de regio en is dan ook altijd uitverkocht. Daarnaast krijgt Eclips steeds meer bekendheid in de rest van Nederland. Op 28 september heeft Eclips haar 2 jarig bestaan geviert met klinkende namen zoals Floornoize en Pounding Grooves en vele anderen, ongeveer 500 personen hebben deze uitverkochte “verjaardag” bezocht.


Op 7 December zal Eclips een indoor festival organiseren met maar liefs 15 dj’s verspreid over vier zalen.


Mainstage:

In de grote zaal staat het Fine Audio Recordings Label uit Duitsland geprogrammeerd. Fine Audio heeft Eclips uitgekozen als een locatie voor hun Europese tour waarbij ze steden aandoen als Dresden, Innsbruck, Rijeka (kroatie), Parijs en Landau. De eerste release van Fine Audio was van Chris Liebing & A. Wooden en werd uitgebracht in april 1997. De daarop volgende releases waaren van Basic Implant, A. Richley & R. Rivera, Chris Liebing en Andrew Wooden en Read eye (nu beter bekend als The Advent). Tot maart 1999 was Chris Liebing verantwoordelijk voor Het Fine Audio label. In April 1999 werd Michael Burkat de Nieuwe A&R manager van Fine Audio Recordings, de eerste release die hij tekende was Audio 16 van Ben Long vs Umek, en de volgende releases waren van Alinea en Basic Implant. Nu brengt Fine Audio producties uit van artiesten zoals Gayle San, Lars Klein, Basic Implant,Michael Burkat, Marco Lenzi en Pounding Grooves.

ANDREAS KREMER (Primate/fine Audiol) uit Duitsland.
LARS KLEIN (fine Audio / On Tour) uit Duitsland.
MICHAEL BURKAT (fine Audio / On Tour) uit Duitsland.
PAUL DAMAGE (House of God) uit Engeland.


Zaal 2:

DANO (T.p.f Records) uit Nederland.
FRANK SONIC (Resident Dj “TOR 3”) uit Duitsland.
JAN LIEFHEBBER (Highlandbeats Record) uit Nederland.
FLOORNOIZ (Awakenings) uit Nederland.


Zaal 3:

De andere partyorganistie uit Deventer Frequency zal invulling gaan geven aan een zaal met lokaal talent.

THE PLUGIN PIMP (live optreden)
TOM LE CROW (Frequency)
KX (Frequency)
Dj JAZPER ( Frequency)


Zaal 4 (burgerweeshuiscafe):

Het Burgerweeshuiscafe zal het domein worden van R&B en 2 Step&Garage.

IMPOSSIBLE van de Asian parties uit Amsterdam
CUTTIN KAOS (Triple-c-squad / Urban Legendz)
POWERS van de Eclips evenementen.


Tijd: 23.00 uur tot 5.00 uur
Prijs: VVK 15 Euro / Deur 17 Euro
Plaats: Burgerweeshuis , bagijnenstraat 9, Deventer

4 opmerkingen

 
Yezza... eindelijk een feesje in Deventer! En wat voor een! Echte lekkere TECHNO!!! Ik ben zeker van de party!!

mzzl
Maar even snel kaartjes gaan halen dus :)
moet ik er ook 1 voor jou meeneme kiwi? :P
 
Ja tuurlijk... Zeker weten;)
jaa, ik ben er ook wel, wordt wel weer grappig en wat moe'je anders doen in Deventer..

kvind de prijzen wel belachelijk, voor de burgaah nota bene! een jaartje geleden was het nog een tientje, hollandse gulden.. en toen kwamen er net zoveel dj's. maar goed dat je telkens gemazzeld wordt met bier halen

de burger is geen uitzondering op de rest, want ook de grote feesten zijn zowat onbetaalbaar geworden.. :( ik kreeg een uitleg van dv8, over hun kosten enzo ;)

voor alle onbekenden: de burger uit, links, meteen weer rechts en alsmaar rechtdoor.. je loopt dan tegen coffeeshop "The Freak Brothers" aan, geopend tot 1 uur.. kdenk van ik zeg et even..

ajuzeh!
laatste aanpassing