Partyflock
 
­ Nederland

Kort nieuws

anoniem gepubliceerd op
P.I.P. zoekt hardstyle-talent

Op 1 februari organiseert P.I.P. haar eerste evenement onder het concept U/Decide. Hier zal uitsluitend hardstyle aan bod komen. Het is de bedoeling dat het een evenement wordt waar mensen met talent en ambitie een kans krijgen om te laten horen wat zij kunnen en om bij te dragen aan een energieke avond vol hardstyle, bedoeld voor de echte liefhebbers. Te veel talent krijgt geen kans om te laten horen wat zij kunnen en daar willen de organisatie met dit concept het verschil in maken. Het is de bedoeling dat verschillende mensen de kans krijgen om te laten horen wat ze kunnen, waarna het publiek zowel als een jury zullen beslissen wie zij de beste hardstyle-dj('s) van de avond vonden. Deze mensen zullen weer verschijnen op een volgende U/Decide waar ook weer andere gezichten een kans zullen krijgen.
De website met verdere info zal over enige tijd verschijnen. Wanneer deze af is zal het adres op het forum vermeld worden. Heb jij interesse (en talent) en draai je hardstyle, dan kun je je demo (en relevante info) sturen naar:

Randy Wieland (P.I.P.)
Graafottoweg 89c
6915 VT, Lobith
a_ndy_r@hotmail.com



Opening XL

Na een maand van wachten en uitstel is er dan eindelijk goed nieuws. Zaterdag 23 november is de opening van XL, de club die het Amsterdamse nachtleven van een nieuwe impuls gaat voorzien. Alle benodigde papieren en vergunningen zijn vrijdag middag binnen gekomen en niets staat de opening meer in de weg. Uitgebreid nieuws over de programmering volgt na het weekend en is binnen kort te vinden op www.xtralarge.nl. XL Productions is blij dat het eindelijk zover is en nodigt dan ook iedereen uit om eens een kijkje te komen nemen in hun nieuwe club.



Afterparties @ Caesars Steenwijk

Vanaf 15 december zal er een regelmatig terugkerende afterparty georganiseerd worden in LOCO! (nu nog Caesars Steenwijk). Zaterdag 15 december zal het eerste feest gegeven worden, de volgende zal op 1 januari zijn. Als dit een succes wordt, zal het vaker georganiseerd gaan worden. De after begint `s ochtends om 06.00 uur en duurt tot de laatste partyganger de deur uit strompelt. Er wordt op dit moment nog gekeken welke Dj`s hier geboekt zullen worden, maar reken maar op het hardere hardstyle stampwerk. Let ook op 22 november, dan zal de enige echte Darkraver hier een spetterend optreden geven. Caesars is gesitueerd vlak naast het NS station in Steenwijk.



Ernesto vs. Bastian Remix Contest

Alle remixers, muzikanten en producers in Nederland worden opgeroepen het nummer 'Being Single' van Ernesto vs Bastian te remixen. Voor het maken van de remix kunnen vanaf 21 november originele geluidsfragmenten (samples) en een songfile van internet gedownload worden. Uit de op 17 januari binnengekomen remixes wordt door de jury een winnaar geselecteerd. De winnende track wordt uitgebracht op de nieuwe release van Ernesto vs Bastian, waarop ook het origineel uitgebracht zal worden. Daarnaast zal de winnaar ook nog een Yamaha AN200 desktop control synth uitgereikt krijgen, als mogelijke ondersteuning van een toekomstige remix! Kijk voor meer informatie vanaf 21 november op www.interface.nl. Interface is een vak/hobbytijdschrift over alles wat je moet weten als je muziek maakt met computers, samplers, synthesizers en opname-apparatuur.



Site Innercity online

De internetsite voor Innercity is een paar dagen geleden online gegaan: http://innercity.id-t.com/innercity2002/



Nightlive presenteert Ampere 30-11

Nightlive presenteert met trots Zodiak en Parallax van de Zodiak commune. In 1993 richtte Zodiak de Zodiak Commune op. Doel? Het organiseren van feesten met dezelfde sfeer als de begindagen van Acid Techno. Blijf bij de underground roots van de techno en brand niet je vingers aan de commercie. Dit concept sloeg aan en vele feesten volgden in leegstaande fabriekshallen, loodsen en/of kraakpanden. Voor veel mensen was de Zodiak Commune verantwoordelijk voor de 2e generatie techno en acid feesten. Naast het organiseren van deze exclusieve feesten hebben ze ook een eigen label. Meerdere releases zijn al uitgekomen. Op 30 november draait Dj Zodiak een set waarin Acid, Techno, Electro en Ambient te vinden is. Naast Zodiak zal Parallax ook in de Nightlive draaien. LIVE! Hun stijl valt te omschrijven als Acid-techno, Techno en Ambient. De derde DJ die de avond compleet maakt is de inmiddels bij Nightlive bekendebekende Oliver Way. Daarnaast zal Lazy Eye de avond compleet maken. In room 2 zal er een Drum 'n bass infiltration met Luc Skywalker (sirius) en dj har (tf/ampere) plaatsvinden. Klik hier voor het bijbehorende agenda-item.

5 opmerkingen

Artiest Raven
Die innercity site is lekker :D
Als je alles aan klikt krijg je een gratis ringtone of logo voor een nokia telefoon.. :)
 
is da zo?
 
Artiest K-Libra
Opzich een leuk idee dat U/Decide, maar of er wel zoveel mensen af komen op onbekende namen..., en trouwens die site van innercity is idd leuk jah!
ej dis wel kick ass van innercity.. leuke ringtone!
 
pff je moet wel geduld hebben als je die ringtone wil hebben.. maar naar lang wachten krijg je een super ringtone:D