Partyflock
 
­ Nederland

Intuition Summer Event lineup en info bekend

gepubliceerd door , op
Zaterdag 23 Juli is het weer zover. Intuition Recordings, het trance platenlabel van Menno de Jong en Paul Moelands, keert terug naar de AStA voor een avond met kwaliteits Trance en Progressive. De organisatie achter Intuition het de afgelopen feesten telkens weer voor mekaar gekregen een vernieuwende internationale line-up neer te zetten terwijl de entree gewoon gratis blijft en er freebees uitgedeeld worden!

De Intuition Events ontstonden officieel 2 April 2005 met de lancering party van het label, maar de roots van de organisatie liggen bij de Trance.nu Events, die voor een groot deel door dezelfde mensen werend georganiseerd. Vorig jaar vond het zomerfeest in Q-Beach plaats, maar dit jaar is de AStA gekozen als lokatie, vooral om een keer geen last te hebben van eventueel slecht weer, maar ook omdat er met een Intuition truck op FFWD eigenlijk al een “buiten” event is komende zomer.

In de eerste zaal zal voornamelijk geconcetreerd worden op Progressive Trance, Trance en Tech-Trance. De lineup zal bestaan uit Signum (remixer van het Sensation Thema 2005 van Armin van Buuren), Finse “rising star” Miika Kuisma, het Nederlandse debut van Adam White (White Room), eigen artiest Jonas Steur en natuurlijk de kracht achter Intuition zelf (die komende maanden in onder andere Egypte, Noorwegen, Frankrijk en de UK (Godskitchen) zal draaien) Menno de Jong. De avond zal gepresenteerd worden door Da Silva.

De tweede zaal zal gehost worden door het Scandinavische duo Özgür Can & Likwit, samen “Furry Nipples.” Een vrij aparte naam voor een nog apartere act, ze staan bekend om hun “freaky” sets met progressive invloeden, ze zullen op het Intuition Summer Event vier uur lang een mix van progressive, electro, acid en techno ten gehore brengen. Het duo zal ondersteuning krijgen van de in de USA wonende Engelsman Jav D, en de jonge talentvolle Nederlandse minimal progressive DJ Roel H.

Hiermee wordt ook de trend gezet voor toekomstige Intuition feesten, Vanaf komend event zal de programmering voor de eerste zaal door Intuition worden verzorgd, terwijl in area 2 een door Intuition uitgenodigde organisatie of act de rest van de lineup zal samenstellen. Zo zullen de lineups ook in de toekomst afwisselend en interessant blijven.

Aan het einde van het event zullen ook nog wat interessante freebees uitgedeeld worden, waaronder een aantal vinyls, en 10 posters van het event gesigneerd door alle artiesten die op het feest draaiden.

Voor degenen die dan op vakantie zijn is er een kleine geruststelling, zo veel mogelijk sets zullen op online radiozender http://www.etn.fm uitgezonden worden. De vraag is nog of dit live zal gebeuren of enkele dagen naderhand, de technische crew van ETN.fm is inmiddels al aan het bekijken of live uitzenden mogelijk is vanuit de Asta. De sets zullen dan ook op de ETN.fm torrent te downloaden zijn. Voor degenen die niet aangelegd zijn met dit download systeem wordt nog gekeken naar de mogelijkheid voor een directe mp3 download.

Kortom, weer een event met een unieke lineup. Entree is geheel gratis, dus zelfs voor feestgangers die geen echte trance of progressive liefhebbers zijn interessant om een kijkje te nemen en de sfeer te proeven.

Kijk voor meer info op www.asta.nl of www.intuitionrecordings.com

16 opmerkingen

Als het net zo leuk wordt als Movin 2005 kom ik zeker niet!
laatste aanpassing
Nou, laatste intuition feest vond ik wel zwaar cool in de asta - dus, wij zijn er waarschijnlijk wel weer. Als je van trance houdt is Menno zeker een echte meester!
Werkzaam bij tech.fabrik
ik zie kwaliteit trance dj's :) ik probeer er zeker bij te zijn!
Uitspraak van m@rlies op maandag 30 mei 2005 om 19:11:
Als het net zo leuk wordt als Movin 2005 kom ik zeker niet!laatste aanpassing: 30 mei 2005 19:24


Wat heeft dat er nou weer mee te maken, haha!
Aaaargh! Ik ben dan op vakantie! :(

Signum, Menno de Jong, Jonas Steur, Adam White, Miika Kuisma enz. (y)

Veel plezier! :)
ben dr zeker wel ff bij!
Werkzaam bij Exclaim!
Hmzz...bericht weer es gewist! :S

Nogmaals, ik probeer er zeker bij te zijn!!
 
Deze staat allang op mijn partyagenda. Ik ben aanwezig in zaal 1 met Menno de Jong, Jonas Steur, Signum, etc.. Helaas had ik de releaseparty gemist, maar dit gaat een klapper worden. Ik zie een succesvolle toekomst voor Intuition Recordings!

Maar nu eerst a.s. vrijdag de armada ibiza 2005 kick-off party!
Helaas ben ik dan net op vakantie ...
 
Artiest Tom Hattink
was ozgur Can niet een enorme topper?
owww jaaa relaxed... ik kom zeker weer..
 
Artiest Jordi Bouman
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 31 mei 2005 om 18:37:
was ozgur Can niet een enorme topper?


JA
- Timetable Intuition Summer Event 2005 -
- 23.07.2005 -
- Asta, The Hague -

Area 1 – Ground Floor

23:00 – 00:15 Miika Kuisma
00:15 – 01:30 Adam White (White Room)
01:30 – 02:45 Menno de Jong (Sayla, Myth)
02:45 – 04:00 Signum
04:00 – 05:00 Jonas Steur (Estuera)

Area 2 – 2nd Floor

23:00 – 00:00 Roel H
00:00 – 01:00 Jav D
01:00 – 05:00 Ozgur Can vs. Likwit (Furry Nipples 4 Hour Set)