Partyflock
 
­ Nederland

Exposure gaat verhuizen

gepubliceerd door , op
FeestExposure · It's all about the Music
Datumzaterdag 18 juni 2005
LocatieOneFour Site
In november 2003 begon Exposure een nieuwe progressieve clubavond met telkens een verassende line up. Diverse DJ’s die hoog in de top 100 staan passeerde de revue. Ook in de toekomst kan het publiek weer heel wat verwachten want terwijl dit persbericht werd geschreven kwamen de bevestigingen binnen voor James Zabiela op 30 juli en Desyn voor 27 augustus.

Alleen zoals de titel al aangeeft verhuist Exposure naar een nieuwe locatie. Een locatie midden in het centrum van Den Haag en pal naast de winnaar van de “nachttempel prijs 2005” (het Paard). Met 2 verdiepingen en een DJ booth die de neusharen van de bezoekers raakt, is de OneFour de perfecte locatie om de Exposure avonden, voortaan op maandelijkse basis, door te laten groeien.

En ook voor deze editie is er weer een exclusieve line-up samengesteld.
Om te beginnen met de main act: Infusion. Infusion bestaat uit 3 heren afkomstig uit Australië. Al meerdere jaren scoren zij hit na hit met een sound die oprecht uniek genoemd mag worden. Hun Essential mix was legendarisch en hun live optreden doet monden open vallen van verbazing. Hun contact met het publiek en het live zingen van de gebruikte vocalen vormt een ware vloedgolf van enthousiasme en passie richting het publiek. Dit is een live-act die je gewoon een keer MOET gezien hebben.

Naast Infusion is ook Jeremy Norris geprogrammeerd. Deze Engelsman werkte onder andere samen met Lee Coombs en Black & White en was tevens resident in de Space en later ook Amnesia op Ibiza. Hij was in november 2003 de main act op de opening van de Exposure clubavonden en nu is hij terug om de verhuizing te vieren met een optreden en een longneck (het blijft een Engelsman).

Als opwarmer staat resident Jordi Bouman op het programma. Dit keer wel alleen en niet back 2 back met een kleine zweed genaamd Özgür Can zoals op de vorige Exposure in april. Maar goed ook want Özgür was vorige keer zo aan het dansen in de booth dat Jordi bijna bang was dat alles in zou storten. Een klein trauma kon die nacht niet worden voorkomen.

Een nieuw aspect op de Exposure avonden is “The Green Room”. Deze 2de zaal bevindt zich op de eerste etage en zal iets anders qua muziek zijn als de “Main Room”. DJ’s Ramon en Mason zullen “The Green Room” nog gezelliger maken dan die al is als de lichten uit zijn. Ramon is al een ouwe rot in het vak en met zijn vroegere residentie in La DS en tot voor kort in Club Silly, is hij haast niet meer weg te denken uit het Haagse stapcircuit. Mason is minder lang bezig maar zijn carriere liegt er niet om. Doordat hij zijn electrische viool combineert met een DJ-set geeft hij een unieke show weg. Dit resulteerde in boekingen over heel de wereld in o.a. Space Miami, Peru en 3 uitverkochte editie’s van Tiësto in concert.

Al met al weer een editie die je niet mag missen en rekening houdend met de volgende editie is het misschien verstandig om alvast wat geld opzij te leggen. Aan de toegangsprijs zal het in ieder geval niet liggen want die blijft zoals gewoonlijk slechts € 10,- in de voorverkoop en € 15,- aan de deur.

8 opmerkingen

Geweldig dat zo'n relatief kleine organistie toch zulke grote djs altijd kan boeken :respect:
James Zabiela :D
Werkzaam bij Kørknapen
Artiest {SHOWLIST artist 61786, 14781}
werd tijd want club fly is echt een bagger tent... exposure is top!
Weet niet of je wel eens in die one four bent geweest, maar daar word je niet vrolijk van. Jammer, want exposure is idd top.
 
Ik vind One Four wel een coole club.
Lekker intiem en ik zag dat ze laatst weer wat aan het verbouwen waren.
Volgens mij perfect voor een live set van infusion.

En het scheelt mij weer een taxi
Artiest {SHOWLIST artist 4219, 93959}
uhm ik denk echt niet dat het aan de lokatie ligt kwa indeling en aankleding...maar ik denk eerder dat het een afgelegen tent is kwa lokatie.

weten mensen waar club fly is dan komen ze echt wel.
ik zelf ben er ook geweest vond het sterk lijken op het paard van trojen in denhaag.
laatste aanpassing
misschien toch maar weer eens die kant op.... :-)
Vond het in Club Fly wat primitief maar het personeel was altijd heel hartelijk en vond het toch wel typisch een tent voor een progresive party.Je had er echt samen het feest.
Was wel jammer dat de booth zo ver weg was van het publiek...