Partyflock
 
­ Nederland

Underground Techno Beats

gepubliceerd door , op
Meer dan 4 jaar geleden stond Beats @ Demo garant voor uiteenlopende avonden met diverse housestromingen, niet veel later is de nadruk op de hardere stijlen gelegd. Er is echter wel iets onveranderd gebleven. Vanaf het begin is het standaard de opzet geweest om dj’s en producers met verschillende ervaring uit te nodigen. Enthousiaste professionals en amateurs maar ook hier en daar een debutant, krijgen bij Beats @ Demo tot op de dag van vandaag de kans om hun eigen visie op muziek voor publiek ten gehoren te brengen.

Komende zaterdag 14 mei zal een traditie wel heel speciaal in ere gehouden worden. Zo zijn er in het verleden twee experimentele techno uitstapjes geweest onder de naam ‘Triple Tricky Techno’. Techno edities waar diverse individuele dj’s en producers aan bod kwamen. Nu is het tijd voor een ultiem avondvullend programma dat compleet verzorgt zal worden door een trouwe groep fanatiekelingen die hun thuisbasis al sinds jaar en dag in de Effenaar te Eindhoven hebben. We hebben het hier over Zodiak Commune!

Een avondvullend programma van 21 uur tot 02 uur met een intro van elektro en ambient naar opzwepende techno beats die je niet meer loslaten. Zo zetten ze al jaren op Koninginnedag het Lichtplein in Eindhoven helemaal op zijn kop! Een live optreden van Solid Decay is de ultieme ervaring voor de technoliefhebber. Dat het een waar genot is om dit duo als een pioneersteam actief mee te maken bleek wel in 2003 toen ze de Wraak van Brabant wonnen met hun spetterende technoset. Je stapt in een trein die niet stopt totdat de Commune zijn laatste plaat draait.

Voor deze spectaculaire avond zal JC Demo omgetoverd en aangekleed zijn met o.a. een videowall. Hierop is 5 uur lang beeldmixerij te zien waardoor je onherroepelijk in hogere sferen terecht komt. Experts als de Kijkbuiskinderen zullen als ware beeldkunstenaars een scala aan animaties over het publiek heen storten.

Een rijk gevulde avond die je absoluut niet mag missen als je een goed hart hebt voor alle facetten van acid en techno! We raden je dan ook ten zeerste aan om op tijd te komen voordat de technotrein vertrekt.

28 opmerkingen

 
Artiest Search
de naam is wel een klein beetje gejat zeg maar.:s
Idd een heel groot beetje, maarja, niet de juiste plek hier om daarover te gaan zeuren!
is deze tent wat dan?
"Rick Angel" pffff.... Broertje van Dave?
laatste aanpassing
zodiak commune betichten van jatwerk????
Nou nou nou...jatwerk??? 't kan ook per ongeluk gekopieert zijn, de naam ligt immers redelijk voor de hand.
laatste aanpassing
Artiest Bor
maak je niet druk kom gewoon meefeesten en laat je meenemen met sompige beats en vette acid
gr dj bor
Underground for Ever Roeleert!
DJ_SKULLCRACKER 8 mei 2005 20:58
ze mogen wel eens leren flyers makken
verklaar je nader is niks mis mee
gr dj bor
 
Best wel misleidend ja.
Artiest {SHOWLIST artist 52229, 53315}
zodiac commune was met queensday iig wel heel relaxt....denk alleen niet dat ik hierbij aanwezig zal zijn
geregeld komt het voor dat je een naam hebt verzonnen die achteraf erg veel op een andere naam lijkt of zelfs precies hetzelfde is! Mij is het al geregeld voorgekomen en of ik het met opzet deed? Zeker niet! Je gaat brainstormen en uiteindelijk komt er een naam uit, net zoals die andere namen bedacht zijn.

Wil ik een logo of naam maken voor een bedrijf, dan kan ik nakijken op http://www.brandsoftheworld.com/ of het logo of naam al in gebruik is! Dit is niet het geval van party's en dus kun je het mensen niet kwalijk nemen als ze (toevallig) een dezelfde naam hebben gekozen...

Wel zou ik netjes vragen aan de organisatie om de naam zo aan te passen dat er duidelijk verschil is.

Misverstand, maar doe er samen ook iets mee ;)
laatste aanpassing
Héy kijk, zo'n post kan ik zeer waarderen. (y) netjes!

De organisatie van 'Beats @ demo' heeft vooraf bekeken welke namen reeds in gebruik zijn met de veronderstelling dat 'Underground Techno Beats' voldoende afwijkt van de gevestigde 'Underground beats'. Nu blijkt echter dat het 'Underground Beats' concept van heren collega's dermate geliefd is bij technofanaten dat zij in hun beleving op het verkeerde been worden gezet. Logisch. Dit is uiteraard nimmer met opzet bedacht.

De organisatie heeft vooraf besloten de naam éénmalig te gebruiken als alternatief zusje van het bestaande concept 'Beats @ Demo'. De naam 'Underground Techno Beats' zal dus in het vervolg niet nog eens gebruikt worden!

Inmiddels is idd contact gelegd met collega voorvechters. Geen plaats voor rivaliteit, we streven immers het zelfde doel na. Daarnaast, de naam aanpassen zit er zeker niet meer in en zal op zo'n korte termijn ook niets uithalen.

M4rk, respect! bedankt voor je insteek en moeite. (y)

zodiac commune was met queensday iig wel heel relaxt..

Zodiac Commune was bij de Witte dame zeker werelds ja. 12 uur lang pure energie vanuit de bron. Eindhoven nog altijd voorop in techno!

maak je niet druk kom gewoon meefeesten en laat je meenemen met sompige beats en vette acid
gr dj bor

Dat is de instelling (y)
Jong of oud, liefhebber van softe of harde house stromingen, het maakt niet uit, de Commune will open your mind!

is deze tent wat dan?

Genoeg mensen die afknappen als zij merken dat een feest in een jongerencentra is. Is ieders vrije keuze, er zijn voldoende discotheken en feesten voor deze mensen. JC Demo streeft daarintegen geen enkel commerciël doel na wat zo z'n voordelen heeft. :bier: :smoke: Belang van muziek zelf staat voorop, namen zijn bijzaak!
Typerend en sterk voor 'deze tent' vind ik persoonlijk de diversiteit aan publiek. Geen vaste clique of leeftijdsgroep die hier prominent aanwezig is. Komt aanschouwen en vel je oordeel! (y)
laatste aanpassing
 
Netjes :)

Veel succes !(F)
en de drank is heel goedkoop! hahaha!
I`ll b There!
Nou uuuh ik kom wel eens ff kieken dan!
Ja moet je doen, we gaan der een feestje van bouwen!!! :yes: :smoke: :bier:
Jammer dat het opdezelfde avond als Novalectra valt... Overigens is er 10 juni een ander super vet feestje! More info? http://partyflock.nl/party/41646
laatste aanpassing
de line up
Rick Angel 21.00 – 21.25

D=p+cer 21.25 -21.50

Bor 21.50- 22.15

Rick Angel 22.15-23.15

Solid Decay 23.15-00.00

D=p+cer 00.00-01.00

Bor 01.00-02.00

en wat is novalectra
gr bor
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1607, 1618, 1608}
Artiest {SHOWLIST artist 13296, 60172}
Zodiak Commune bedankt!
Uiteraard de dj's voor de strakke sets, en de goede opbouw van de avond! En natuurlijk de Kijkbuiskinderen voor de visuals! :respect: