Partyflock
 

Dance Masters - House party

gepubliceerd door , op
Bijna is het zover, op 22 april zal er een nieuw concept gelanceerd worden in discotheek Drop Inn in kerkrade, genaamd "House party"! Een samenhang van decoratieve show en muziek zal van deze avond een unieke belevenis maken. Dit evenement wordt georganiseerd door een nieuwe party organisatie genaamd Dance Masters.

Dit zal het allereerste feestje voor Dance Masters worden.De bedoeling is om een ander concept neer te zetten dan de gemiddelde feestjes, vandaar ook de keuze voor de verschillende muziek stijlen. De Drop Inn zal deze avond om getoverd worden tot een heus danspaleis & de bedoeling is om het concept "House party" maandelijks te laten terug komen! Het publiek waar de organisatie (Dance Masters) deze avond op doelt is gemiddeld tussen de leeftijden van twintig en de dertig jaar.

Op 22 April zal de Drop Inn in Kerkrade het decor zijn van de lekkerste (funky) groove,(electro) house & de meest dansbare trance van het moment! De organisatie (Dance Masters) zal dan ook garant staan voor een perfecte avond waarin alles tot in de puntjes goed geregeld is voor de party bezoekers. De entree prijs voor deze avond zal zijn 5 euro, maar op vertoon van de House party flyer is er zelfs een korting! De entree is op vertoon van de flyer 3 euro in plaats van de normale 5 euro.

Om 22.00 uur zal de party van start gaan. De avond zal geopend worden door dj D.Licious (elementz). Hij zal de avond rustig beginnen met een lekker setje groove & house. Om 23.00 uur is het de beurt aan dj G-Roam (atmoz). Hij is ook wel bekend onder de naam Punisher en draait momenteel voor het Atmoz concept. Na anderhalf uur swingen op de lekkere groovy beats van dj G-Roam is het de beurt aan dj Daniel Forbes (N-X-P)! Deze jongen heeft behoorlijk wat goede referenties, hij staat bijvoorbeeld in de finale van de BOOCH dj-contest op 30 April koninginnedag! Ook kan je hem binnenkort terug vinden op 13 Mei Minli's Pinkpop & op Manga van Non X Posed! Daniel Forbes zal in zijn set een mix van Funky-Groove & Electro-House draaien. Na deze jongen is het de beurt aan dj Ixus-F (elementz) om de avond af te sluiten. Dit jonge talent kunnen we in de toekomst nog veel van verwachten! Hij staat binnen kort geboekt in een van de grotere dans clubs in Amsterdam, genaamd club Zyon! Ixus-F zal de avond afsluiten met een lekkere mix van groove & trance.

Hier nog even in het kort de line-up voor deze avond:

22.00 - 23.00: D.Licious (groove & house)
23.00 - 00.30: G-Roam (groove)
00.30 - 01.45: Daniel Forbes (funky groove & electro house)
01.45 - 03.00: Ixus-F (groove & trance)

Deze avond zal gehost worden door MC ELECTRIC.

5 opmerkingen

jammer dat het geen hakken is ;) zo dichtbij...:P
 
ga er gewoon heen en hak gewoon op die muziek zullen ze wel raar staan te kijken:d lijkt me wel humor en gewoon volhouden:P
hehe, me mp3speler mee (Y) :bounce: ;)
Na een 25-tal feesten in de drop inn te hebben gegeven ben ik eens zeer benieuwd. Publiek boven de 20 komt er nauwelijks :-)

Ik wens de organisatie veel succes (y)
 
Dit jonge talent kunnen we in de toekomst nog veel van verwachten!


Nou heb zag toch laasts op een site dat hij niet instaat was om een dj contest te winnen!