Partyflock
 
­ Nederland

DJ Luna - The One Man Show Het programma

gepubliceerd door , op
DJ Luna - The One Man Show Het programma
8 april 2005
FeestLuna · The One Man Show
Datumzaterdag 21 mei 2005
LocatieGelreDome Site
Nog anderhalve maand en het is zover. Het eerste echte stadionconcert van een hardstyle DJ is dan een feit! Op 21 mei betreedt DJ Luna het Gelredome te Arnhem om het publiek een zinderende nacht te brengen vol show en energie. De afgelopen tijd heeft hij veel contact gehad met zijn collega’s en vrienden om er een spetterend optreden van te kunnen maken. Want Luna gaat wel solo, maar hij staat niet alleen! Wat gaat er allemaal gebeuren in de nacht van 21 mei en wat is de gedachte daarachter? Dat begint nu duidelijk te worden. We pakken het programma er even bij… Wat de precieze volgorde is van het programma laten we nog even in het midden. In elk geval kan het publiek het volgende verwachten…

DJ Luna ontmoet één van de beste drummers ter wereld…Zeven uur naar een DJ kijken die alleen maar plaatjes draait? Dan zouden we ‘Show’ wel uit de titel kunnen schrappen. Natuurlijk gaan er veel vettere dingen gebeuren on stage dan alleen een lange DJ-set. Daarvoor zorgen de samenwerkingen tussen Luna en andere artiesten. Zoals het optreden van Luna en een live-muzikant. Luna: “Andere DJ’s doen iets samen met een zangeres of een violist. Dat past niet bij mij. Ik houd van energie en ritme en dan is er eigenlijk maar één instrument dat er werkelijk toe doet en dat is het drumstel. Ik wil toch ook graag een stuk techno doen op deze nacht en het lijkt me geweldig om samen met een goede drummer een show te geven waarbij ik technoknallers op de draaitafel leg en het samen één geheel wordt.”

Team Westside…
Wat krijg je als je The Darkraver, Gizmo, Isaac, Deepack en The Viper samen met Luna op het podium zet? Wie het weet mag het zeggen want het is nog nooit gedaan maar onze voorspelling is dat dit wel eens één van de hoogtepunten van 2005 kan gaan worden. Den Haag is in the house en dat betekent feest, feest en nog eens feest! Luna: “Ik heb hen gevraagd of ze het leuk vonden om als Westside langs te komen en ze waren allemaal enthousiast. Dit is iets speciaals waar ik ontzettend veel zin in heb. Ik ben zelf Hagenees en op The Darkraver en Gizmo stond ik vroeger zelf ook te springen. En met Deepack, Isaac en The Viper heb ik altijd de grootste lol in de studio. Dit wordt echt één groot hoogtepunt waarbij je ogen en oren tekort komt want we staan met de hele groep on stage. En natuurlijk nemen ze hun beste platen mee dus het zal wel ouderwets Haags hakken worden!”

De uitdaging…
Het is de One Man Show, maar er is absoluut even tijd voor een ‘battle’ met een andere grootheid op hardstyle gebied. Iemand die zijn sporen al meer dan verdiend heeft de afgelopen 12 jaar. Samen gaan ze op 4 draaitafels draaien. Luna: “Ik heb Pavo gevraagd om samen met mij te draaien. Het is een sympathieke DJ met wie ik steeds meer contact heb de laatste tijd en hij is technisch een van de beste DJ’s van Nederland. Om samen met hem op te treden is iets waar ik echt naar uitkijk. Het gaat een superstrakke set worden, maar we gaan zeker niet van tevoren oefenen ofzo, dat gaat allemaal vanzelf als we er eenmaal staan.”

DJ Luna gaat live…
Zoals de goed geïnformeerde hardstyle liefhebbers ongetwijfeld weten vormt Luna samen met DJ’s Trilok & Chiren, Trilok & Chiren & MC Da Mouth of Madness de live-act DHHD. The One Man Show rondom Luna kan natuurlijk niet zonder een optreden van zijn eigen live-act. Luna: “Het live optreden van DHHD wordt een mix van de bekende klappers die we gemaakt hebben en nieuw materiaal waar we nu druk bezig mee zijn in de studio. Uiteraard willen we het dak eraf blazen en we gaan nog iets speciaals verzinnen om het echt een optreden te laten worden waar
de mensen het nog lang over hebben.”

Tot het einde… DJ Luna gaat >150 bpm!
Luna is praktisch de populairste hardstyle DJ ter wereld en hij is met hardstyle groot geworden maar als jong mannetje ging hij altijd staan kijken bij de DJ’s op de hardcorefeesten in het midden van de jaren negentig. Daar keek hij de kunsten af en oefende hij thuis op de trucjes die hij op de feesten had gezien. En belangrijker nog, hij ontwikkelde en leerde daar zijn eigen stijl van mixen. Ter afsluiting zal Luna laten zien waar zijn roots liggen.Luna: “Het laatste uur ga ik vol gas geven. Niet alleen de ‘early rave’
klappers waar ik zelf op uit mijn dak ging op de dansvloer maar ook nieuwe hardcoretracks die ik goed vind. Ik koop nog steeds hardcoreplaten en heb er zeker een paar in m’n koffers zitten die ik voluit door het geluidssysteem van het stadion zal laten knallen.”

Maar de deuren gaan toch al om 21.00 uur open?

Tot 24.00 uur – warming-up door verschillende gast-DJ’s…
Om iedereen de gelegenheid te geven om het spectaculaire begin van The One Man Show niet te hoeven missen begint DJ Luna met draaien rond 24.00 uur. Dan gaat de nacht echt beginnen. Er is dus een voorprogramma maar dit zal niet gevuld worden met de allerbekendste DJ’s zoals bij X-Qlusive wel altijd het geval is.
Luna: “Dit zullen DJ’s zijn die ik zelf hiervoor heb gevraagd. Vrienden van mij uit het DJ-wereldje die ik goed ken en waarvan ik vind dat ze absoluut de kwaliteiten in huis hebben om daar te staan. Ik geef hen graag een kans om daar een mooie set neer te zetten. Omdat het een warming-up is zullen ze nog niet al te hard draaien, een beetje hardtrance en techno, maar nog geen hardstyle.”

176 opmerkingen

 
aanwezig!! stampen!! :bounce:
Artiest {SHOWLIST artist 51763, 51588}
DHHD, al heel erg veel positiefs over gehoord, dus ben erg benieuwd. Cker wel even vet uit mn dak daar :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:
Pfff Word een zwaaaaaaaaaare avnod, vet jumpen daar!!!!!!
Heb er nou al zin an!!!! Dikke shit!!!!
:bounce:
Whoohaaaa!!!!!!
Fucking veel zin in :D
Lekker :bounce: met me zus :D
Word echt te bruud :D
 
Ja Ja Dat wordt echt Gruwelijk
 
hieperdepiep!!
 
Hoe Oud Moeje daarvoor dan zijn ??..ken et nergens vinde...:S
18 denk, maar ja we gaaaan tog losssiesss :jaja:
Superr veeeel zin in!!!
Nog 1 maandje ongeveeeer!!!!
stampuh!!
Cker van de partij :jaja: :bounce:
 
ik ben er hoor!!!!!!!!!!!
 
Artiest Da Ganzez
O My God, That's The Funky Shit ;)
laatste aanpassing
Wa da is eg vet man ik ging eigenlijk nie krijg een gratis kaartje van ticketonline ;)
 
t was wel fijn geweest als het verplaatst as naar de HMH:yes:
 
Wordt weer afzien :bounce: Ff flink los heb er zin in in ieder geval :D
Ben al een beetje zenuwwappig.. :P


Luna :respect:
 
erg benieuwd na dit feessie
gratis kaartje
dus zwaar tegenvallen kan het ook nie:d
 
Voor 20 euro kaartje geregeld :jaja:
ga er vanuit dat Q-dance wel weer een strak feestje neerzet :respect:
bijna zover!! heb er heel veel zin in!
wordt zeker leuk feestje!
 
jammer dat er voor 12 uur nog geen hardstyle is. denk dak als ik ga pas rond half 11 vertrek!
 
Kheb gehoord dat ut ergens anders wordt gehouden, Maja...twordt vast een top avond.:yes:

:bounce:
 
gratis kaarten van de Telegraaf :D
 
Kannie w8u:bounce:Om te knallu:bounce:
 
k krijg er nu wel heeeel veeeel zin in:D ik denk dat de meeste mense opzich wel wilde maar de kaartjes te duur ware voor zoiets!

30 euro was reëler geweest!
 
Heb een gratis kaart en een kaart via marktplaats voor 20 euri, we gaan met zn 2en dus 10 de man!

Anders was ik ook niet gegaan...maar gelukkig niet druk! Genoeg beenruimte dus (y)
 
luna en techno :RESPECT:
dat word weer stampen :bounce: BtW heeft iedereen gratis kaarten ofzo want 3 vrienden van me hebben allemaal gratis kaarten gewonnen snap er nix van
laatste aanpassing