Partyflock
 

Enschede draait door met Absolutely Fresh

gepubliceerd door , op
Enschede draait door met Absolutely Fresh
27 maart 2005
FeestAbsolutely Fresh · The Spring Edition
Datumvrijdag 1 april 2005
LocatieLunàtic
Dat Enschede het laatste jaar bezig is met een ware inhaalslag op het gebied van dance muziek mag duidelijk zijn. Meerdere organisaties mogen zichzelf prijzen dat ze Enschede uit het slop hebben gehaald en ervoor hebben gezorgd dat er in Enschede toch wel elke maand een leuk feestje te bezoeken is. Absolutely Fresh is een van die organisaties die kwaliteit hoog in het vaandel heeft. Door plezier in hun werk en goede contacten zijn al vele bekende dj’s te gast geweest op zowel het feest Absolutely Fresh als wel op het nieuwe feest Dfrost. Na verschillende combinaties van top dj’s gehad te hebben heeft Absolutely Fresh ervoor gekozen een line-up neer te zetten met dj’s die hun sporen vooral in de laatste jaren hebben verdiend. Met trots presenteren we dit keer Robert Feelgood, Laidback Luke en Benny Rodrigues.

Robert Feelgood, bij onze vaste bezoekers natuurlijk bekent als resident van Absolutely Fresh. Door velen beoordeeld als meest pure club dj. Een dj die wekelijks te zien is in de grote clubs in de Randstad en door ons word bestempeld als het begin van een geweldige avond. Laidback Luke, zowel als producer als wel als dj heeft Laidback Luke bewezen een echte ster te zijn. Als producer heeft hij de megahit “We Can Not Get Enough” geproduceerd. Dit nummer was tevens het themanummer van Dance Valley. Als dj stond hij geboekt van Amerika tot Japan en Ibiza en was hij hoofdact op grote evenementen als: Sensation, Lovefields, Awakenings, Dancevalley en Innercity. Laidback Luke zal achter de draaitafels te vinden zijn van middennacht tot 2:00 uur. Benny Rodrigues is in zeer korte tijd geïnfiltreerd in het rijtje van de bekende gevestigde namen in de Nederlandse dance-scene. Deze Rotterdammer met Portugees bloed verstaat de kunst om de funk te gebruiken, en met de zaal aan zijn voeten de dansvloer vol te krijgen. Hoewel bekend geworden vanwege zijn Funky (tech-)house, weet hij ook dat er zo nu en dan gewerkt moet worden en weet hij hoe hij dat bijltje moet hanteren, wat resulteert in een bijzonder stevige portie techno die boven alles goed verteerbaar blijft Inmiddels heeft hij op vele feesten in Nederland gedraaid (FFWD, Mysteryland, Innercity, Sensation), maar ook op het zonovergoten Ibiza is hij een graag geziene gast om met z'n mixing skills het eiland op te zwepen op een techno golf die drijft op de funk.

Deze topavond zal wederom visueel worden ondersteund worden door de vj die recentelijk onderdeel van Soulvation is geworden genaamd VJ Macmotion. Vanuit Groningen verwelkomen wij MC Sherlock die op zijn beurt de gastheer van de avond zal zijn en zal zorgen voor een leuke vocale verassing. Zoals gezien hebben wij alle ingrediënten die nodig zijn voor een leuke avond bij elkaar gebracht en aan jullie is nu de taak dit werkelijk te laten gebeuren. De voorverkoop is reeds gestart bij de gebruikelijke voorverkooppunten. Wij hopen jullie allen te zien op vrijdag 1 april.

Voor meer informatie kunt U een mail sturen naar: info@absolutelyfresh.nl of een kijkje nemen op onze site: www.absolutelyfresh.nl

7 opmerkingen

 
jammer hoor,, ik heb er nix mee ,,,
 
gtst wel he;)
 
GTST ook niet maar z'n naam roept haal vaak reacties op , en dat is wel lachen,,,
 
ja daar heb je gelijk in....lach me slap hier:S
Wel eerst ff een bruiloft bij Atak maar na een uurtje of half 1 zeker wel aanwezig!
 
Artiest Mile
'k Had er graag bij willen zijn maar heb al een feestje in Groning. :cry:
 
altijd gezellig!!

ben de morgen wel weer bij..