Partyflock
 

Nitrodome

gepubliceerd door , op
Nitrodome
27 maart 2005
De 34 jarige Daniël Leeflang, bij het publiek beter bekend als Dano, mag met recht één van de grondleggers genoemd worden van de Oldstyle en Hardcore. Hij begon zijn muzikale carrière als DJ op illegale radiostations in Amsterdam en presenteerde met Fred Berkhout op Radio 100 de show ‘Acid Explosion’ wat later de naam ‘Grooveyard’ kreeg. Samen met Gizmo, Buzz Fuzz en The Prophet vormt hij begin jaren ’90 het The Dreamteam, en staat vanaf dat moment op bijna ieder Hardcore -feest van belang in binnen -en buitenland. Na een periode van stilte rondom Dano heeft hij eindelijk zijn oude vorm terug en wordt weer volop geboekt op de grote evenementen en op de zesde editie van Nitrodome zal er naast de gebruikelijke Jump en Hardstyle deze keer dus ook veel Techno en Oldstyle gedraaid worden.

In deze met titanium bedekte locatie is er ruimte voor 1200 bezoekers en de organisatie is steeds weer bezig om niet alleen qua dj´s maar ook qua licht en geluid de bezoekers te doen verrassen. Club Silverdome waar deze feesten gegeven worden, zal wederom de mensen doen verbazen van de lichtshow die op en top is zoals deze ze nu hebben hangen, en waar je ook kijkt vanuit de ronde zaal, er zal altijd speciaal lichteffect zijn die zorgt dat het lijkt dat je je in een andere dimensie begeeft.

Zo zal er deze Nitrodome een nieuwe multicolour laser te zien zijn en eind april wordt de geluidsset volledig vernieuwd. Rond die tijd zal ook de dj-booth verplaatst worden zodat de dj meer interactie heeft met het publiek.Vanuit vier punten van de zaal zullen de rookmachines je doen verdwijnen, en in samenwerking met de alle speciale effecten, en het goed klinkende geluid -systeem, zullen de DJ´s ervoor zorgen dat je lekker mee dreunt in de zaal.

Ook op de route die je naar de DJ´s en LJ leidt, die vanuit hun punt, zo in de zaal kunnen kijken, is een geluid systeem zo aangepast, dat je tijdens je wandeling naar boven, niks hoeft te missen van de muziek die de DJ´s zullen laten horen. Maar voor het publiek die tijdens dit feest heel even de harde muziek in de grote zaal willen vermijden, zal er een tweede gedeelte van de discotheek geopend zijn, waar de bezoekers even bij kunnen komen en is er de mogelijkheid om kleine hapjes te nuttigen.

Naast de geweldige effecten zullen er ook deze avond verschillende visualisaties en belangrijke informatie geprojecteerd worden op een videoscherm en diverse andere beeldschermen rondom de discotheek. En zal het altijd vriendelijke, goedogende barpersoneel zonder enige moeite de nieuwe cocktails tegen billijke prijzen klaarmaken.

De eerstvolgende Nitrodome, 6 mei zal Moitec uit Duitsland plaats nemen achter de draaitafels en voor de maand juni is de organisatie weer bezig met een top dj van Nederlandse bodem. Zo kun je dus ook in de zomer elke eerste vrijdag van de maand terecht op deze locatie.Voordat het zover is eerst de eer dus aan Dano die van 00:00-02:00 op zal treden, naast deze dj zullen Pantha vs Dave Dazz zich ten gehore brengen die deze avond om 22:00 openen en om 04:00 af sluiten.

23 opmerkingen

 
Dreamteam forever,,,, groetjes mij,,,,
Daan super noeste buurman van me ;) B)
 
:RESPECT:the dreamteam:RESPECT:
laatste aanpassing
daniel respect big time
Go Daantje!

:bier:
 
i need people like you! GO DANO!!!!!
 
:kwijl: :kwijl: (Y)
Stoeipoes 28 maart 2005 11:24

donateur! Daan super noeste buurman van me


:o jij bent het buurmeisje van DANO!?!?!?!? :o

:respect:
en dan toch zo 'gewoon' blijven (y)
Ben benieuwd naar die techno, maar daar zal ik wel vroeg voor moeten komen....
We zullen zien.
ik ben er weer bij:bounce:
 
jij bent het buurmeisje van DANO!?!?!?!?


Mega nerd (Y)
 
Ik ben er ook, Had al vaker gehoort van dano dus ja, ff in real life meemaken die gast :D
 
Silverdome? Das toch in zoetermeer? :P
als er al personen als stoeipoes gaan word t wel een kinderfeessie.
 
Dat is dan goed geregeld! Kan de NS die gastjes met tienertoer erheen brengen. Volgens mij werden kinderfeestjes al ergens in 1996 of zo gedaan, door een of andere gabber die naar de naam Piet luisterde.
 
:respect: 2 25%Of The Dreamteam...:p