Partyflock
 
­ Nederland

Hard-Land wordt uitgesteld

gepubliceerd door , op
Hard-Land wordt uitgesteld
24 maart 2005
Ondanks de gemaakte afspraken is er in een heel laat stadium door de gemeente Roermond besloten, om de vergunning toch niet af te geven aan de stichting Hard-Land, om op 2 Juli 2005 in het recreactiegebied de Maasplassen een evenement te organiseren. Op het allerlaatste moment heeft de gemeente Roermond toch besloten om op “safe” te spelen en een andere organisatie groen licht te geven voor het houden van een buitenevenement in de Maasplassen te Roermond.

“Wij verwachten meer problemen met een evenement waar er hardere muziekstijlen ten gehore worden gebracht dan met een evenement met rustigere muziekstijlen”, aldus de gemeente Roermond. De stichting Hard-Land betreurt het daarom ook zeer, dat wederom, een commercieel ingestelde organisatie met mainstream muziek, door een gemeente voorang krijgt op een organisatie die het maken van winst niet als hoofddoel heeft. De stichting Hard-Land heeft als enig doel: Het voor een heel betaalbare prijs brengen van cultuur muziek veelal gebracht door regionale talenten.

Aangezien er maar één vergunning per jaar wordt verstrekt, moet de stichting Hard-Land dus uitwijken naar een andere datum. De maasplassen heeft nog steeds de voorkeur bij de stichting, dus zal er getracht worden om in 2006 een vergunning te krijgen om op de Maasplassen in Roermond toch een buitenevenement te mogen organiseren. Mocht dit niet lukken, wordt er uitgeweken naar een andere geschikte lokatie. “Een ding is zeker, wij doen er alles aan om in de zomer van 2006 het evenement Hard-Land door te laten gaan. Is het niet in Roermond, dan zou o.a. Weert ook nog een optie zijn” aldus de stichting Hard-Land.

Zodra er informatie beschikbaar is over de nieuwe datum en lokatie, wordt dat natuurlijk zo snel mogelijk bekend gemaakt.

153 opmerkingen

 
baggerbende
treurig van die klote gemeente!
Allemaal BULLSHIT
 
waarom moeten gemeentes altijd dwars zitten


omdat het daarvoor gemeentes zijn,altijd het zelfde gezeik :s.idd zou fijn zijn als het in weert gehouden wordt alleen zo'n lokatie als daar in roermond hebben we hier niet .
Goeie zaak dat ze toch proberen het 1 jaar later te verzetten en dan het feest los te laten barsten..:respect: Alleen wordt je geduld wel aardig op de proef gesteld :P
kom dan naar biddinghuizen (evenementen terein bij sixflags/walibi) is toch nooit wat te beleven het laatste vette wat hier was was mysteryland en dat is ook al een aantal jaar geleden dus kom op met die feesten
 
Was te verwachten, maar ik betreur het ook dat mainstreammuziek (extrema in dit geval) de voorrang krijgt op non-profit organisaties. Ik wens StrictlyHard, Bshvn en DMP veel succes met het organiseren van de volgende hard-land..


Extrema mainstreammuziek ?Hardere stijlen zijn momenteel echt wel meer mainstream dan Electro,House,Funk,Groove,Techno & Progressive dus klopt niet wat je zegt.Maar wat de gemeente zegt,is natuurlijk een beetje bevooroordeeld.

Dit dus:

“Wij verwachten meer problemen met een evenement waar er hardere muziekstijlen ten gehore worden gebracht dan met een evenement met rustigere muziekstijlen”, aldus de gemeente Roermond.

Erg jammer,maar ik had het wel aan zien komen vanaf het moment dat Extrema aankondigde iets nieuws te gaan doen.

En alle reacties over een ander terrein,lijkt me erg onzinnig aangezien het puur gaat om de hardere stijlen in Roermond te krijgen..
Erg jammer..had er echt zin in..:yes::@
niej te ver weg..en 1e buite-evenement!
Maja we hadden zoiets al vrwacht, mr niej ghoopt of course..:S :no:

Volgend jaar duurt ng n btje lang..
Maja 15 april dr mr lekker tegenaan in rmond :D
 
[img]
laatste aanpassing
Wij verwachten meer problemen met een evenement waar er hardere muziekstijlen ten gehore worden gebracht dan met een evenement met rustigere muziekstijlen”, aldus de gemeente Roermond.


VOOROORDELEN ?! :@ :frusty:

Schaam me bijna dat ikin de buurt van roermond woon O:)

Ja regel daan maar weert :yes:

had ik lekker me weekend goed ingepland gaat t nie door :/
als ik dit bericht al lees weet ik al genoeg komop is er keer feestje in de buurt krijg je weer zo"n gezeik (rico blijft zich tog afvragen waarom in de rest van nederland kwa feesten allles groot is, maar komt n keer iets naar limburg wordt t leuk aangekondigd en dan tog weer afgelast) laat mij maar lekker in me tentjes in weert ;) heerlen ;) en maastricht genieten :) maasplassen 2006 sla ik over hahah want dan wordt t weer verschoven naar 2007 ;)

en als ik ik t bericht opzich al leest zakt tog iedere feester de moe din de in de schoenen of niet dan

en vooroordelen jazeker zitten die er bij ;)

grttz out kan hier wel 4 a4s over vol lullen

thje future gaat maar rust nemen ;)
 
Pfffff 2006 :(
Ochjaaa dan maar weer w8ten he:@:@
kutzooi wou hier me verjaardag geven! marja niks aan te doen
Artiest {SHOWLIST artist 45555, 71383, 25959}
kut roermond
hmmm erg jammer dit, had een erg leuk feestje kunnen worden :(
 
ach ik ken dr nog wel een jaartje op wachten.... we hebben zowieso Nature One nog
neem ik meer dan genoegen mee


In principe maakt het geen verschil, de taal is hetzelfde 8-)

maar het is gewoon ronduit bullshit want fucking afgelopen weekend nog heeft de organisatie van extrema een tent gehad op het terrein van paaspop in schijndel, alweer een outdoor event dus.

Jongens uit mijn klas zijn er geweest en die zeiden dat het geluid in de extrematent zo gruwelijk hard stond dat het net een hardcorefeest was :vaag:

Tis geen excuus maar toch worden er op deze manier teveel mensen teleurgesteld :(

Misschien kan de organisatie van hard-land nu naar aquabest toe, daar is nu toch geen extrema :9
 
Extrema zijn gewoon een stelletje honden... Ze hebben al diverse festivals, en toch moeten ze het terrein van een andere organisatie jatten..

hier leuk forum:

Hard-Land vs Extrema
 
kut kut kut kut kut kut kut kut en nog is kut oja en had ik al gezegd dat het kut is
 
regel in weert op het fc-oda terrein ;)
Hoef ik de straat maar over te steken!
 
NOU! das errug jammer dat het niet doorgaat!
2006?? das errug veel te lang!
jah teleurstelling!!! had cker heen gegaan!!! nou maar wachten tot 2006!! btje jammer weer!!
 
Ach in Weert vind ik ook ni erg O:)

Lekker dichtbij!

Alleen is wel nog zo lang wachten :S
 
jaah idd egt klote :'(

keek er al sinds vorig jaar naar uit

dit was egt het feest voor 2005 van mij

ma ja dan 2006 maar :(
Dit word t nieuwe feest in Roermond, georganiseerd door Extrema:

http://www.extrema.nl/index.php?module=news&id=271
Wij verwachten meer problemen met een evenement waar er hardere muziekstijlen ten gehore worden gebracht dan met een evenement met rustigere muziekstijlen


Volledig mee eens.
 
Pff.. stel schooiers! :S Mja we gaan sowieso naar Bassment&mssgien vlgnd jaar dan hardland als het dan wel doorgaat..
 
Het wordt tijd dat we weer vollop illegaal gaan of gewoon met 3000 man gaan hakke voor het stadhuis.
 
hardland gaat zowiezo door volgend jaar.
DAT IS GEWOON EEN FEIT!!!
 
EXTREMA IS EN BLIJFT GEWOON EEN GROTE GRAFORGANISATIE F*CK IT