Partyflock
 
­ Nederland

Subculture gaat door

gepubliceerd door , op
Na de februari-editie in Club Monza wordt het tijd om vooruit te blikken met Subculture. Als eerste op de agenda; 8 april. Naar aanleiding van de gezellige sfeer in de Monza tijdens Subculture heeft Poema Productions de organisatie uitgenodigd om een editie bij hen te hosten. Deze Utrechtse samenwerking vindt plaats in Poema RAW aan de drieharingstraat.

Na in december al de kleine zaal in Monza op zijn kop gezet te hebben komen Damian Keane en Dave Miller terug voor een back2back set. Daarnaast is Jerome, die ooit als eerste dj aftrapte op een Subculture mainstage, uitgenodigd om in Poema RAW te laten zien en vooral horen waar zijn kwaliteiten liggen. Verder neemt Subculture resident Jar en de winnaar van de publieksprijs van de TWSTd contest, Wouter de Moor, mee naar Poema RAW. Toegang voor deze avond bedraagt slechts 8 euro.

Drie weken later, op 23 april, keren de jongens van Subculture weer terug naar de vertrouwde Monza om daar het dak eraf te knallen. Daarvoor hebben ze de hulp ingeroepen van Bas Mooy en Vincent de Wit. Deze twee jonge helden hebben samen al veel tijd in de studio doorgebracht en zullen op Subculture ook samen achter de draaitafels staan. Natuurlijk is ook resident Preach weer aanwezig in Monza. Deze gekke Canadees heeft inmiddels een speciale band met Nederland ontwikkeld. Eerder stond hij al op Subculture en Dance Valley.

Headliner deze avond is de fransman Olivier Giacomotto. Deze dj en producer uit Bordeaux is met zijn producties terug te vinden in menig platenkoffer en staat zeer regelmatig in de top-10 lijstjes van artiesten als Chris Liebing en Carl Cox. Tijdens zijn set zal hij extra uitpakken door gebruik te maken van een kaospad, sampler, effecten en Final Scratch. Ook Olivier en Preach kennen elkaar van eerder studiowerk en wellicht leidt de dj-wissel tussen de heren ook nog tot een samenwerking achter de Technics deze avond… De ondersteunende taken in de hoofdzaal zijn deze editie in handen van onze eigen Pinxt en Jar.

Met een vrij stevige programmering in de benedenzaal is het in de tweede zaal tijd voor iets minimaler werk. De heren van de Amsterdamse Mono-posse, Lauhaus en Boris Werner, verzorgen samen met Daniel Sanchez de hele avond het geluid in de bovenzaal. Door omstandigheden komt de eerder geboekte Regis niet naar de Domstad de 23e april. Daarom wordt de toegangsprijs op slechts € 10 gehouden.

Het optreden van Regis zal eind mei plaatsvinden tijdens een editie van Subculture Exclusive. Deze avond zal plaatsvinden in een oude werfkelder aan de oude gracht. De Britisch Murder Boy zal dan exclusief voor slechts 200 man optreden. Regis wordt hierbij ondersteund door Liron, Pinxt en Charlton. Kaarten voor deze speciale editie van Subculture zijn in de presale slechts € 7.50. Er is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar in de voorverkoop.

13 opmerkingen

 
Jammer dat regis niet op sub zelf komt.

Magoed, het gaat evengoed weer een knallend feest worden denk ik.

Heb er in ieder geval weer zwaar zin in :D
Als Regis komt is toch ook op Subculture, alleen op een andere locatie. Wel vet; zo'n artiest voor zo'n klein publiek... :D
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
Goed bezig N & M !

Triple T. komt snel een kijkje bij jullie nemen..

[ ook ttt 8 april at calypso rotterdam ]
Werkzaam bij DommelVallei
Artiest {SHOWLIST artist 120883, 12182}
goed bezig die mannen van subculture!!
 
Artiest Stenie B
Is wel de moeite waard.....had tot heden steeds iets anders gepland dan subculture (er is ook te veel te doen) maar kzal er eens ernstig over nadenken...Regis voor 200 man...lijkt me ook wel errug de moeite waard.....maar goed we zien ut ammal wel....eerst nog Awake op de 15de :D:D:D

Techno Groetuhhhh


Stenie_B
 
Twee keer op subculture geweest en allabei de keren een ge-wel-dig feest! :respect:

Ik zal zeker bij de komende edities aanwezig zijn :respect:
Nice :D
Ik vier mn bday daaro :P
Hulde voor de subcrew! Ben er sowieso bij de 21e! :D
Goed bezig in Utrecht... jammer dat ik dat weekend in Parijs zit.
editie met Oliver Kucera (awakenings) was ook top! en idd preache=mega!