Partyflock
 
­ Nederland

Drift - Dansen op donderdag

gepubliceerd door , op
Drift - Dansen op donderdag
22 maart 2005
Bekende maar ook minder bekende namen hebben op dit feest gedraaid. Van Dimi Angelis, Darko Esser, Zero One, Jay Vidies, Pure en Boris Werner tot jonge talentvolle dj’s. Allemaal hebben ze iets gemeen en dat is een tomeloze inzet achter de dex. Op Drift moet een feestje gebouwd worden en dat merk je aan alles. Altijd wordt er veel aandacht besteed aan extra details, zoals visuals en deco’s maar ook kleine theater acts of andere gekkigheid. Een team van organisatoren en creatievellingen proberen altijd het optimale te bieden voor zo weinig mogelijk geld.

Het idee om feesten te gaan organiseren op donderdagavond is eigenlijk ontstaan vanwege het ontbreken van goede dansmogelijkheden voor niet commerciële elektronische muziek. In Enschede bestond al jaren de Basic Grooves waar wekelijks techno en drum ’n’ bass werd gedraaid. Wat in Enschede kan moet ook in Nijmegen kunnen. Zo gezegd zo gedaan. Momenteel is Drift een goed lopende avond waar altijd een ultieme sfeer hangt door de mensen die er helemaal voor gaan. Iedereen komt met dezelfde instelling en dat is een driftig potje dansen en lekker uit je dak gaan. Geen opgedofte onzin, maar ziel voor de muziek en vol gas vooruit!

Deze editie van Drift wordt echter een hele speciale. Drift bestaat namelijk 2,5 jaar! We zijn erg trots op wat we allemaal bereikt hebben en hoewel we normaal niet echt voor grote namen gaan hebben we voor deze gelegenheid toch een uitzondering gemaakt. Lady Aïda is een driftige vrouw die perfect bij deze feestelijke gelegenheid past. We zijn erg blij dat we haar kunnen presenteren. Zij kan de passie voor elektronische muziek, en techno in het bijzonder als geen ander uitdragen. Haar vette grooves en driftige performance zullen ervoor zorgen dat het een waardig jubileum feest wordt!
Drift residents Marc Tims en Bob van Hoove zullen er natuurlijk voor zorgen dat alles netjes op zijn plek valt. Deze jongens hebben onderhand al vaker bewezen dat ze erg goed weten hoe ze zoiets moeten aanpakken. Alles voor de juiste sfeer en geen rust voordat de hele zaal klaar is om uit zijn voegen te barsten! Als je even tot rust wilt komen dan kan je in het café nog luisteren naar de ambient en bliep plaatjes van Chaos Republic en Bram. De visuele stimulans komt wederom van onze VJ’s Reactiv en Versus. Overig sfeerbeheer is in de gouden handen van Maaike... Om iedereen die dit niet wil missen tegemoet te komen, hebben we deze prachtige avond netjes voor de goede vrijdag gepland. Wees er dus absoluut bij!

2 opmerkingen

Geweldig! Ga hier bij zijn mensen, wordt supermooi feesje komende donderdag

Los met die benen, gedanst zal er worden! :D

:respect: to MoodEngineering en Bobbie!