Partyflock
 
­ Nederland

Hard vs Erotica verhuist naar Club Swing in Arnhem

gepubliceerd door , op
Hoewel we in ons persbericht van 2 Fast 4 Trance vs Italy hadden vermeld dat Hard vs. Erotica, ondanks het faillissement van The The Level gewoon door zou kunnen gaan, blijkt nu dat het toch niet mogelijk is om op zondag 27 maart Hard vs. Erotica in The The Level te laten plaatsvinden. Het heeft wat bloed, zweet en tranen gekost, maar All Dance heeft op zo’n korte termijn gelukkig een nieuwe locatie kunnen vinden: de sfeervolle club Swing in Arnhem (om de hoek van The Level). Club Swing biedt ruimte aan circa 600 mensen. De sfeer zal hierdoor ook wat intiemer zijn en dat is toch eigenlijk wel de bedoeling bij een feest met een erotisch tintje.

Wat Club Swing bij dit evenement ook nog extra biedt is een darkroom. Jammer genoeg is deze alleen toegankelijk voor V.I.P.’s. Wat hebben wij de V.I.P.’s te bieden? Gratis garderobe, 1 complimentary drink, toegang tot het V.I.P. balkon, welke voorzien is van heerlijke zachte bankjes en stoelen, waar je als het je even te “heet” wordt, lekker je andere zintuigen kunt (laten) stimuleren en genieten van verfrissend vers fruit. En zorgt dat nog niet voor genoeg stimulatie, dan kun je je altijd nog terugtrekken in de Darkroom!! If the Darkroom is 2HOT4U??, dan kun je terug naar de veilige V.I.P. alwaar je een grandioos uitzicht hebt op de Dj’s, de dansvloer en het podium waarop de erotische live-acts worden gehouden.

Om nog wat extra spanning in deze avond te brengen heeft All Dance besloten om alle Dj’s te laten battelen. Dit omdat Club Swing maar 1 zaal met geluid heeft en omdat wij jullie niet wilden teleurstellen door Dj’s uit de line-up te halen. Binnen een paar dagen maken wij de draaitijden van de battles bekend op Partyflock. Bij deze willen wij ook nog Club Swing bedanken dat zij dit alles hebben mogelijk gemaakt. En niet te vergeten jullie, voor het begrip. Tot 1e Paasdag!!

26 opmerkingen

Artiest Spoon
All Dance heeft het maar druk met al die verhuizingen en nieuwe persberichten schrijven. Ben benieuwd wat de nieuwe locatie wordt ipv Noa in Leeuwarden.
Mis ik iets spoon?
Vast... dat gebeurt wel vaker toch? ;-)
laatste aanpassing
 
hoorde ook al dat AllDance en NOA geen combi meer is?
 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 518, 2502}
Waarom krijgen wij scheve gezichten? Wij lijden hier het meeste onder. Wij (en andere organisaties) huren die locaties af en zijn compleet machteloos als zij vervolgens failliet gaan. Juridisch gezien ook!
Wij hadden het ook liever anders gezien. Dit kost ons gewoon heel veel extra tijd en geld (promotie opnieuw laten drukken en verzorgen, huur etc.). Wij hadden nu ook liever buiten op een terrasje in het zonnetje gezeten :-D Tot 27 maart
All Dance Bookings schreef:
Waarom krijgen wij scheve gezichten?


Ik zie nergens scheve gezichten. Zie het maar meer als een stukje medelijden. Op de één of andere manier lijkt het net of All Dance altijd pech heeft. ;)
Wij (en andere organisaties) huren die locaties af en zijn compleet machteloos als zij vervolgens failliet gaan.


Even voor alle duidelijkheid, NOA is iig niet failliet dat heeft een andere reden, voordat iedereen denkt dat Planet VIP daar ook niet doorgaat.

Verder wens ik All Dance veel succes op de andere locaties en iedereen moet absoluut komen kijken op Hard vs Erotica voor Wicked Dj-Team en Maddmaxx! (y)
laatste aanpassing
 
to Spoon: dat zou je bijna gaan denken idd!
Maar ik geef de moed zeker niet op (dat zie je al, de geplande feesten gaan gewoon door) en ga met vol vertrouwen in All Dance verder.
 
Ik kom dan misschien ook wel kijken :-p
Tof dat je 2 keer komt kijken!!! :p (sjit verandert :9)

Maar dit is (wat ADB ook al schreef) een intieme locatie. En vind het erg knap dat er binnen deze korte tijd een nieuwe locatie gevonden is.
En 1 ding komt goed. Zoals eerder geschreven werd dat het dak van de LeveL eraf geblazen zou worden.

Nu gaat het dak van Club Swing naar de klote, want beuken zal het zeker :jaja:
laatste aanpassing
 
Wat maakt het uit waar we gaan feesten... we beuQen er toch wel op los....

heb er nu al zin in!!!!!!!
Hard vs Erotica verhuist naar Club Swing.

Met zie links op foto kooien. Een onwijs :kwijl: kooigevecht als erotisch optreden welicht??? :9
laatste aanpassing door een beheerder
 
Het word zeker een super feest,want met deze line-up maakt het niet uit waar het is want het word gewoon knalle!!! :bounce:

Ik zie je allemaal in de Swing....
(K)
Iedereen die nu nog iets wat Prive is onder dit bericht wil uitvechten krijgt een strafpunt!
Suc6 AllDance :)
 
Artiest Da Hustla
Succes :respect:
 
Artiest Da Ganzez
Kan niet wachten tot zondag!
Maddmaxx vs Trilok :D
 
De swing is echt wel een coole locatie!!!!! en vooral met de kooien en palen die er door de hele tent staan, moet het denk ik wel goed komen met de erotische sfeer!!!!! ;p ;p ;p

Ik ben cker van de partij!!!! :bounce: :p
 
Hieronder volgen eindelijk de draaitijden van de DJ's en Battles.

22:00 - 23:00 Bass Providers
23:00 - 00:00 Wicked Dj Team
00:00 - 01:00 Rydon vs Bobby V
01:00 - 02:00 Michael vs Chiren
02:00 - 03:00 Trilok vs Maddmaxx
03:00 - 04:00 Exin vs Dr Rude
04:00 - 05:00 Sunny D vs Equinoxx

Tot zondag!
 
oleee Trilok vs Maddmaxx word mooie battle :D
Sunny D vd EquiTick :devil:
Hey die foto ken ik, en ik ken ook de fotograaf.
Maar waarom word zijn naam er niet op vermeld?
 
Wij hadden nu ook liever buiten op een terrasje in het zonnetje gezeten


ik hoop je dan niet a te overstuur te maken emt de gedachte dat ik lekker in mijn Hangmat in de tuin lig te internetten op mijn laptop :D:P
 
Artiest K-Libra
en wat wordt de prijs dan...betaal voor de swing toch echt niet net zoveel als voor de level
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4082, 4532}
Werkzaam bij Marcanti
Succes en veel plezier!! Ben in de Swing mijn carriere begonnen als MC, heel wat jaartjes geleden. Helaas kan ik er niet bij zijn, want ik doe zondag Crazyland. Anders had ik niet getwijfeld!!

PS: en doe Maarten (bedrijfsleider) de groetjes van me!!!