Partyflock
 
­ Nederland

Extralange editie van Club Fabulous ExtraVaganza

anoniem gepubliceerd op
Extralange editie van Club Fabulous ExtraVaganza
18 maart 2005
Op zondag 27 maart, de 4e en laatste zondag van de maand wordt het een speciale extra lange editie van Club Fabulous Extravaganza, omdat het paaszondag is. We zijn dan open van 15.00 uur tot 3.00 uur en we gaan voor jullie flink uitpakken. Naast de vaste dj’s als Bas & Ram en Gusto hebben we zeer bijzondere gasten uitgenodigd en de primeur van een te gekke muzikale live act!

De gast dj’s die paaszondag zijn: Alphonso, die als vaste dj al in de HappydayZZ draait op de vrijdag en zaterdag en zijn sporen heeft achtergelaten in Utrecht bij de vervlogen Club Delight party’s in Galgenwaard. Zijn stijl varieert van club tot (hard) trance. Sven S, bekend geworden met zijn lekkere trancy sets op Planet Joy, in de Organza en de XL, lekker zweven dus! Marcel Woods is al eerder onze gast geweest met zijn stevige tranceplaatjes en de laatste tijd is zijn ster alsmaar rijzende. Yves Deruyter is ook geen onbekende voor Culemborg en de vorige keer heeft hij de hele zaal in extase gekregen met zijn opzwepende beats!

Innervoice: De live act bestaat uit respectievelijk 2 leden,producer SMF en zangers Cay-T, die allebei al geruime tijd aan hun solo carrière werkten in de housescene. In al die jaren van vriendschap deelden zij al de liefde voor muziek en muziek maken. En nu na zoveel jaar zijn ze dan eindelijk samen de studio ingestapt. Het 1ste project wat ze samen hebben gemaakt komt binnenkort uit op vinyl en werd overal zo goed ontvangen bij hun collega dj’s, dat ze allebei besloten om hiermee verder te gaan. En niet alleen in de studio, maar nu dus ook samen het podium op.

SMF: SMF aka SMURREF gaat al een tijdje mee als producer in de hardstyle/hardtrance scène. Nadat hij eind jaren negentig bekend was geworden als live act op High Quality en Dancevalley, heeft hij zich fulltime op de muziek gestort. Sindsdien is het voor hem erg snel gegaan met optredens in o.a. Heaven in Londen, de Heineken Music Hall en op de Hemkade. Naast live act is SMF ook actief in het produceren en runt hij zijn eigen productiebedrijf SMF Studio’s. Een selectie van zijn vele releases: “Another track”, Bassline of the Century”, “Sonic Storm”. SMF en Dov Alkabas aka The Prophet en hebben een nieuw progressive-trance label op de markt gebracht genaamd Midify, waarvan de plaat van Innervoice dus de 1ste release wordt. Vocaliste Cay-T heeft zo ook haar eigen verleden. Zo won zij ooit de soundmixshow en zong zij in diverse popbands. Haar 1ste vocale kennismaking met de housescene was dan ook “Put in your nose MF”, van Smurref. Later zong zij voor DJ Rokkwild (= Dov Elkabas aka the Prophet) de track “Come Closer” in. Deze progressive-trance plaat deed het vooral erg goed in Duitsland en in Engeland en komt de laatste tijd ook in het Nederlandse clubcircuit voorbij! Steeds vaker werd Cay-T gevraagd om als MC/Vocaliste aanvulling te geven op feesten. Zo zong zij met Bas & Ram (Mysteryland en Frequence), Robin Jaydee Albers (CruiseControl) Cor Fijneman (Go Maxx) e.v.a.

Première Sunday afternoon @ HappySundayzz: Het duo van Innervoice in de studio heeft een verbluffend effect. Diepe trance vermengd met popmuziek, met prachtige vocalen. De liefde voor muziek is voelbaar. Energie met emotie. Live zullen zij het publiek weten te verbazen: met soms stevige pompende trance tot aan kippenvel breaks. Met hun jarenlange bühne ervaring zullen zij voor show en actie gaan zorgen. Tijdens deze speciale editie van Club Fabulous zullen zij een live set ten gehore brengen van ongeveer 40 minuten; de primeur van hun tracks van “Sunday Afternoon”. En deze titel is niet voor niets gekozen want Cay-T is ook nog eens de vrouwelijke helft van de organisatie samen met Bas & Ram achter de Happy Sundayzz in Culemborg, met hun in korte tijd razend populair geworden Club Déjà Vu en Club Fabulous!

Dus zorg dat je erbij bent op deze extra lange paaszondag, want dit is een ExtraVaganza editie die je beslist niet wilt missen! Sinds kort is de eigen site van de Happy Sundayzz on line en kan je hierop de foto’s terugzien die tijdens deze zondagen worden gemaakt en een berichtje achter laten in het gastenboek. http://www.happysundayzz.nl

31 opmerkingen

Hadden beter een extra lange editie van Club Deja Vu kennen doen (Y)
;-) das bijna hetzelfde Sir Kenny;-)
zal nog ff één keer uitleggen wat het enige verschil is tussen CLub Deja Vu en CLub Fabulous;
en dat is dat er op deja vu alleen maar houseclassics worden gedraaid. ;-);-)
 
Happy.........
 
Sun...........
laatste aanpassing
 
DayZZ...........
 
RuleZZ......
 
er is telefoon voor je BIEN
op deze zondag krijgen we iets te zien wat Cathy nog beter kan dan SUPER feesten organiseren.............nl ZINGEN, we kijken er al erg naar uit Cath.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(k)
 
ik heb dr weer zin aan.word ouderwets top feestje
 
2 apelgabjuhh :
Neemt m'n secretarese wel op
anders moeten ze maar leren mobiel te bellen of skypen
laatste aanpassing
dit word helemaal goed.
dit word er een voor in de boeken
dit word er een om zeker bij te zijn
dit word er een met CAY-T LIVE !!!!!

See You AT Sundayzz
 
hm ok lijkt leuk.
beter
 
oh jah beter (Y)
nee is niks voor mij:D:D:D
Artiest {SHOWLIST artist 50962, 52643}
klopt, blijf jij maar thuis.........
doe ik ook:devil:
sorry, laat maar, dacht ff dat je iemand anders was :devil:
 
Trek jij toch niet
12 uur,
blijf eens thuis !
Zie je vrijdag wel bij Sven & Secret Cinema
Trek jij toch niet
12 uur,
===================
zei de oude man.....:devil: :D
 
Zondag Happy Happy Dayz ,en zal zo te zien erg veel bekende mensen tegenkomen...
 
Ik heb er weer verrekte veel zin an!!! :bounce::bounce:
 
yeeeeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh............­........paaseieren zoeken in culemborg....waar zou­ je trouwens anders zo'n dag doorbrengen, kan niks­ beters bedenken! En het is nog maar een nachie sl­apen...of voor de echte diehards....nachie doorhal­en! Ik blijf lekker thuis vandaag, nagenieten van ­Secret Cinema en energie opladen voor morgen!
Ik blijf vanavond ook thuis heb ik morgen weer genoeg energie om lang te kunnen stappen!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1607, 1608}
Artiest {SHOWLIST artist 49164, 60172}
uhhh......tja ;)
het is al druk aan het worden ik ga zo laterzz
 
pfffffffff ,na een zware nacht Crazyland ,net een uur uit bed ,En straks Happy Days
was weer een geweldig feessie,echt vele malen beter dan ons avondje crazyland gisteren.
laatste aanpassing
was zeker weer een feestje voor in de boeken
op naar de volgende verassing op de happy sundayzz!!see you there
 
zooooo....dat was een van de betere feesten van het jaar tot nu toe....12 uur lang knallen samen met een hele hoop vrolijke mensen.....heeft zelfs ff een rij voor de deur gestaan, want VOL=VOL natuurlijk! En INNERVOICE ( Cay-T & smurref) TOP-ACT!!!! Wat straalt die meid een power uit op het podium, vonden jullie ook niet? XXX Oh ja, don't forget...zondag Randy Katana, die bij zijn laatste optreden in culemborg een berg fans bij heeft gekregen! dus probeer die zeker niet te missen!