Partyflock
 

Hardhouse! in Amsterdam

gepubliceerd door , op
Hardhouse! in Amsterdam
9 maart 2005
FeestHardhouse! · The class of 2005
Datumzondag 27 maart 2005
WinactieHardhouse! actiegesloten
LocatieSol
Alf Bamford a.k.a. Technikal is toegevoegd aan de lineup van Hardhouse! op 27 maart voor zijn allereerste optreden op het vaste land van Europa. Hij zal twee uur lang zijn eigen studioproducties mixen met de beste nieuwe hardhouseplaten en bootlegs uit het beloofde land van de hardhouse: Engeland! Technikal is niet zomaar een talent, om maar een voorbeeld te geven: hij staat dit jaar ook op Impulz Outdoor Festival. Need we say more?

Alf wordt gezien als het grote talent van 2005 en heeft inmiddels remixen voor nummers van Tiësto, Steve Hill en Mike Robbins aka DJ Hein op zijn naam staan. Zijn Global Panic-anthem gaat absoluut 1 van de beste hardtrance-releases van dit jaar worden. Sindsdien produceert Alf samen met o.a. Steve Hill, Gaz West a.k.a. Dark by Design, Olly Perris & Ashley Sinclair en natuurlijk onze andere Engelse gast-DJ: Spencer Freeland.

Bamford heeft meegewerkt aan “Steve Hill – Alone” en de bekende whitelabelserie “United Nations” (met remixen van “Binary Finary”, Blank & Jones’ “Cream” en “The Legacy” van Push). Alf is op dit moment aan het doorbreken in Australië en zal dat nu dus ook in Nederland gaan doen.

De producties die hem naar het hoogste niveau zullen gaan tillen, zijn zijn geweldige remixes voor Tiësto’s “Adagio For Strings” en zijn Hardhouse Academy Anthem remix van de classic “Delerium – Silence”; veel Brixton-ganger zullen zich deze track, die door Andy Whitby gedraaid werd tijdens de oktober-editie van HardHouse Academy, ongetwijfeld herinneren.

We hanteren voor dit feest een betaalde gastenlijst. Als je je inschrijft door een mail te sturen naar hardhousecrew@gmail.com, mailen we je uiterlijk 5 dagen voor het feest terug als je op de lijst staat. Wordt je verzoek niet gehonoreerd (er is maar een beperkt aantal betaalde gastenlijstplekken) dan krijg je geen reactie. Dit om misverstanden te voorkomen. Ook is er de mogelijkheid om na Hardhouse! meteen door te gaan naar I Love Hardhouse in de Zyon (oude 020). Daar draaien die avond JP, Danny D en Higgens vanaf 23:00 uur. Bij het verlaten van Hardhouse! kun je aan de kassa vragen om een stempel; wanneer je deze laat zien aan de kassa van de Zyon krijg je 3 euro korting op de entreeprijs (eigenlijk 13 euro, nu 10 euro). Je kan dus in principe voor maar 18 euro 2 feesten bezoeken en 13 uur non stop dansen op de beste beats van dit moment!

Met trots presenteren we naast Alf Bamford a.k.a. Technikal, zoals al eerder bekend was gemaakt, de heren Spencer Freeland 🇬🇧, MvDJ, Hank en X-Force!

Links:
De Hardhouse! E-flyer: http://www.tuffcub.com/eflyers/hardhouse/hardh1.html
Technikalsite: www.technikal.co.uk

Ladies and gentlemen, Hardhouse! brings you the class of 2005…

33 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 13109, 55359, 47652}
Bring it on!
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 160357, 6501}
puik werk!!!!
Pasen wordt leuk dit jaar
Artiest Raven
hell yeah :)

Ik heb er zin in :jaja:
Maart wordt weer veelste druk ..... do we mind? Hell NO :D
Muchos :respect: voor ALF BAMFORD AKA TECHNIKAL!!!!
Whoehaaaa ik kan al niet wachten!!! :D:D
 
vet!!!! :respect:
TE GEK GAAF GEWELDIG......
Whoooooeeeeeee!!!
:bounce:
need we say more??? :X
Paaszondag gaat zeker leuk worden dit jaar! :yes:
 
gekkenhuis helemaal gek gewoon :P:P


BEN OOK IN ME TRIP BLIJFEN HANGE WHEHE


DOE NIE ZOOW ENG :P:P
Hell Yeah!
Wordt weer een intensief weekendje:)
 
alf BUMford whehehe wat een crap
dat zijn nou feestjes damm het is dat ik de dag erna jarig ben
maar anders alletwee
Nou en of dat we trots zijn op Alf! Die jongen gaat het helemaal maken en het is echt kicke om de eerste te zijn die hem in Nederland mogen presenteren!

laatste aanpassing
 
Hebben we dan die maandag erop vrij of niet? :D
Artiest {SHOWLIST artist 62105, 11259}
Onwijs gaaf te gek echt wel heftig hoorrrrr :D:D



Hebben we dan die maandag erop vrij of niet?
Volgens mij wel, 2e paasdag toch?
28 maart is iedereen vrij Emilio, gewoon komen dus ;)
 
Artiest Sinclair
Phat dat hij voor de eerste keer in NL op Hardhouse! draait

(y)
Artiest Fury
juist dat gaat lekker !!!!!
:respect:

Kan haast niet wachten tot de 27e :yes:
De producties die hem naar het hoogste niveau zullen gaan tillen, zijn zijn geweldige remixes voor Tiësto’s “Adagio For Strings”


Ahummmm ;)

Is niet van Tiesto hoor.
Mwoaah lekkertie hoor.
Hassan snapt um tenminste !!