Partyflock
 

Xtra Large gaat voluit met Black Hole night

gepubliceerd door , op
Xtra Large gaat voluit met Black Hole night
3 juni 2004
FeestXtra Large · Black Hole Night
Datumzaterdag 26 februari 2005
LocatieKingdom the Venue
Zaterdag 26 februari blaast Xtra Large de muren eruit en het dak eraf! Deze nacht staat namelijk gereserveerd voor de heren van het inmiddels beruchte Black Hole label. In combinatie met het eigen Xtra Large entertainment team zullen de heren Cor Fijneman, Mark Norman en Ton TB met hun energetische trance sound een hels spektakel ontketenen dat je niet mag missen. So put on your dancing shoes, shape up and get those outfits in order!

Na de eerste kennismakingen met Amsterdam is het dan nu de beurt aan Amsterdams grootste en beste club om dit evenement te hosten. In korte tijd heeft Black Hole met zijn club-events een fantastische naam opgebouwd. En terecht! Zo kon Cor Fijneman afgelopen Mysteryland nog glunderend van plezier een enorme staande ovatie in ontvangst nemen aan het eind van zijn set in de Black Hole tent.

Op Xtra Large gaat de partymeter zeker op maximaal en word er flink uitgepakt met de Black Hole sound. Kopstukken Cor Fijneman, Mark Norman en Ton TB weten als geen ander hoe ze samen het publiek kunnen opzwepen tot ongekende hoogten. Voeg daar de perfecte partyambiance en inspirerende acts van Xtra Large aan toe en je hebt het recept voor een onvergetelijke avond.

Cor Fijneman is naast Tiësto wellicht de meest bekende ambassadeur van het Black Hole label. Al meer dan 12 jaar staat deze gigant achter de draaitafels. Daarnaast heeft hij een indrukwekkend aantal producties en remixen op zijn naam staan, waaronder een aantal cd's in de legendarische serie In Trance We Trust. Deze man was al te bewonderen in de grootste en beste clubs ter wereld. En op 26 februari wordt Xtra Large aan deze rij toegevoegd!

Niet eentje, maar twee! Dat is Mark Norman, een duo bestaande uit Mark de Jong en Norman Lenden. Deze jongste leden van Black Hole zijn zeker niet de minsten. Waar zij in 2003 nog de titel "talent of the year" kregen bij de Dutch Dj Award produceren zij tracks die door dj's wereldwijd worden gedraaid. Hun eerste Black Hole release, 'Stream', is een wereldwijde hit geworden.

Ton TB tot slot mag zeker niet ontbreken op deze Black Hole night. Zijn energieke sound heeft hem een faam opgeleverd die tot ver over de grens rijkt, van Londen tot Jeruzalem en van Budapest tot Ibiza. Ook hij heeft een flink aantal succesvolle producties en remixes op zijn naam staan. Tiësto en Johan Gielen noemden hem in de Dj Mag top 100 ooit 'Best Undiscovered Dj'. Voor wie hem ook nog niet ontdekt heeft is dit absoluut de kans van je leven om hem groter dan groot te ervaren, oftewel... Xtra Large!

Zowel Black Hole als Xtra Large hebben beide een grote naam opgebouwd. Black Hole als een van de beste labels in Nederland, en Xtra Large als de grootste en beste club in Amsterdam. Op zaterdag 26 februari gaan deze twee grootheden voor het eerst de samenwerking aan. Dat kan alleen maar een onvergetelijk en onovertroffen knalfeest opleveren! Op deze dag gaat Black Hole er helemaal voor, en doet Xtra Large zijn slogan opnieuw eer aan: Amsterdams greatest clubnight, Hollands finest Dj's, The worlds best music! Alles om jou in 1 woord een superavond te bezorgen! In de woorden van Black Hole: Captivate, Communicate.... Celebrate!

Ook als special surprise zal dj The Freak een solo-set doen in de 2e zaal.

23 opmerkingen

Tis dat ik dan in London sta te springen, anders was ik wel ff heen gegaan.
Jaaaaa ik ga de dansvloer weer eer aan doen :-p
zeker aanwezig! mark norman wil ik niet missen!
 
Mijn god, waar halen die gasten de inspiratie vandaan om iedere week weer zo'n lap tekst te schrijven??
Tekno Terrier: Deze mensen doen het idd altijd heel goed :)
 
De feesten van Xtra Large zijn ook altijd goed(Y)

Wij zijn er niet voor niks bijna elke week te vinden;)

The XL is ook the Place to be!!!!!!:bounce::bounce:
Heb er ook wel weer zin in!!!!!
Anders wij wel:bounce::bounce:

Maar eerst gaan we UniQue weer beleven!:-p
 
Blackhole in Umania was super!!

Wij zijn weer van de partij.........
laatste aanpassing
Sta ik nu toch weer te twijfelen....mijn agenda zegt dat ik naar Hard Plastic ga...
 
Jaaaa ik benner ;)
Me too...

Black Hole was in The PowerZone al geweldig dus laat Hard Plastic maar even gaan....
shittttttttttttt , ben er niet, zit in indiaaaaaaaaaaaa. hebben ze daar ook zzzzzzzzzzzzzzooooooooo iets hahaha. :bounce:
 
ik heb genoten op de valentijns feest
alleen helaas dat ik niet vaak meer kan feesten ivm gezondheid helaas was het vande week raak snik en ben gevraagd voor hardplastic dusss
laatste aanpassing
jaaa heb hier zin in, mag ik eindelijk mijn dansmaatje door de XL rondleiden.

kusss
 
Black Hole night in de powerzone is super
dus het sweertje zal wel t zelfde in de marcanti zijn dus ik ben dr ckr bij :jaja:
Ik denk zelfs nog beter!!!

Want vond de laaste keer in de PZ het geluid zwaar tegen vallen en die van de XL is Superrrrr (sfeer uiteraard ook)
 
Het is al weer woensdag wat gaat de week weer lekker snel.....Kan niet W8 tot het zover is..;)
 
Inderdaad.......Vannavond gaan we weer knallen!!!!!:bounce::bounce:


TOT LATERZZZZZZZZZ
Vanavond zker knallen. Mark Norman 3 uur lang!!!
Mijn foto's staan online op: http://www.partyfotografie.nl
Knallen was het zeker!!! Echt n topsfeer en superlekkere muziek... The Freak echt nogmaals bedankt voor het draaien van die lekkere Tr.Classics ;-)