Partyflock
 
­ Nederland

Nutronic brengt Billy Nasty en Lars Klein in Groningen

gepubliceerd door , op
Nutronic brengt Billy Nasty en Lars Klein in Groningen
9 februari 2005
Van het noorden van Nederland is Groningen wellicht de meest vooruitstrevende stad op het gebied van club en techno, en alles wat zich daar tussenin bevind. Velen zullen de avonden in Simplon, Club 29 en Huize Maas van vandaag de dag kennen. Anderen zullen zich misschien alleen de eerste en tevens laatste editie van Massive kunnen herinneren in Martiniplaza. Met het oog op de toekomst gericht zal vrijdag 25 februari een nieuwe techno avond in Groningen worden geïntroduceerd: Nutronic.

Nutronic zal een breed geprogrammeerde techno avond worden die net als de locatie, The Palace, toegankelijkheid wil beogen. In deze grote en centrale locatie, midden in het centrum van Groningen, zullen deze eerste editie onder meer Billy Nasty en Lars Klein in grote vorm aantreden om 7 uur lang de beste elektronische muziek van ‘nu’ ten gehore brengen. Naast deze grootheden van nu zal Nutronic tevens het talent van de toekomst de ruimte bieden. Op deze eerste editie van Nutronic zal dit in de vorm zijn van Sounder, Phat Wax en The Futurist. Nutronic staat garant voor een opbouwende techno avond en denkt dat deze goed tot zijn recht zal komen met deze combinatie van dj’s.

Als eerste zal Sounder de avond aantreden. Bekend met het Groninger publiek zal hij als geen ander het publiek aan het begin van de avond kunnen bespelen met zijn volwassen gevoel voor techno. Sounder draait namelijk al sinds 1999 volop in de omgeving van Groningen en al groeiende heeft hij zich weten te omgeven met diverse grootheden. Phat Wax zal na Sounder voor de eerste keer in Groningen aantreden. Deze opvallende Friese dj heeft ook veel ervaring opgedaan door zich met vele grootheden te mogen verenigen en heeft altijd veel waardering gekregen voor zijn energieke en verrassende manier van draaien in voornamelijk het noorden van Nederland en Duitsland. Na Sounder zal hij de energie doorgeven aan de eerste grote act van de avond: Billy Nasty!

Billy Nasty behoeft eigenlijk geen introductie. Naast de goede zorg voor zijn sets draagt hij zorg voor drie wereldwijd gewaardeerde labels en runt hij zijn eigen dj agency waarin hij tevens het aspect van opkomend talent benaderd. Een match voor deze avond dus. Professioneel is Billy Nasty al 14 jaar actief en wereldwijd gewaardeerd. Ook in Nederland zullen velen recent zijn grandioze sets van o.a. TeQnology, Dance Valley en Innercity niet vergeten zijn. Ook heeft Billy Nasty in de nodige clubs gestaan zoals The Matrixx in Nijmegen. Billy Nasty zal daarom ook in The Palace een heerlijke pompende ‘nasty’ set neer gaan zetten met zijn club experience. Met Lars Klein zal de nacht nog een stap verder gaan. Lars Klein is lange tijd het best bewaarde geheim van Duitsland gebleven tot het moment dat zijn producties ontdekt werden. Produceren is vandaag de dag nog steeds een hot topic in het bestaan van Lars Klein. Bij velen zal hij daarom ook zeker bekend zijn door zijn vele releases, onder meer op zijn eigen label LK records. Ook hij is in Nederland een graag geziene gast door zijn combinatie van rauwe Duitse techno, veel energie en innovatie in zijn platenkeuze, net zozeer als in zijn producties. Nutronic is zeer content met het boeken van deze twee grootheden van nu.

De laatste eer deze avond is voor The Futurist. Hij combineert off-beat en ambient techno met harde techno om een hoge drive in zijn sets te creëren. Al eerder heeft hij een schare fans achter zich weten te krijgen door zijn kunsten te vertonen op Technotica en op zijn eigen IntimaTech avonden. Daarnaast houdt hij zich bezig met produceren. The Futurist is een dj voor de toekomst.

Kaarten voor Nutronic in The Palace zullen in de voorverkoop verkrijgbaar zijn bij Plato in Groningen voor de prijs van 10,00 euro. Aan de deur zijn er kaarten verkrijgbaar voor 15,00 euro en deuren zullen geopend zijn vanaf 23:00 uur. De laatste plaat zal om 06:00 uur worden gelegd.

www.djsounder.com / www.phatwax.nl / www.billynasty.com / www.larsklein.de / www.thefuturist.nl

24 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2748, 769}
Artiest {SHOWLIST artist 35299, 42175, 8280}
:P zin in!!!
Artiest {SHOWLIST artist 26741, 4822}
lars klein :p Billy Nasty mmmmmmm ga er toch even over nadenken, succes jongens (Phat wax)(the futurist) wordt zeker een vette avond ;)
gewoon komen man! je kunt ook meestal wel afteren in Groningen. dus met de trein terug is dan misschien een optie?
 
Zeker een lekkere line-up! Nu hopen dat er veel publiek komt en dat ze dan vaker zulke TECHNO avonden organiseren!!
Artiest {SHOWLIST artist 16749, 32613, 53910}
Volgens mij heb ik hier ook wel zin in........ Vieze Billy is wel vet!!!!!!!!
 
(Y)
Artiest {SHOWLIST artist 169295, 55694, 50902, 511}
Zo... Billy Nasty in het Noorden...zeker weten heen dus.
 
Artiest Slavko
ook present!
hier moet ik gewoon wel heen!
 
nu al zin in!
Dit wordt gruwlijk. Ben d'r zeker bij... :)
Artiest {SHOWLIST artist 47414, 52876}
he dat is mijn voormalige plaatje docter gonzo
gruwuluuuuk !!!!
Artiest {SHOWLIST artist 5074, 145270}
PALACE RULES!!!!
vette line up
goed bezig maar Utrecht met poema is ook wel vooruitstrevend met techno
14 mei Billy Nasty in Poema voor de mensen voor wie Groningen te ver weg is
www.poemaproductions.com
anders ga je ff reclame maken voor een ander feest :no: doe dat lekker in je eigen topic of nieuwsbericht
laatste aanpassing
Dit gaat echt vet worden! elke technoliefhebber uit het noorden moet hier wel heengaan! buitenkansje voor ons allemaal...vette locatie en vette djs! :)

Grtz
 
Artiest Mica
:respect: 2 Phat Wax & The Futurist!!
 
IK WIL heen maar ben BLUT:(
hier moet ik ook zeer zeker zien te geraken! :D
hoop dat billy electro gaat draaien :p