Partyflock
 
­ Nederland

Simply Sota

gepubliceerd door , op
Simply Sota
2 februari 2005
Op 12 februari zal de volgende editie van Simply Sota plaatsvinden in de kelders onder de Posthoornkerk te Amsterdam. Na de perfect geslaagde vorige editie heeft het even geduurd voordat wij weer gebruik konden maken van deze locatie, maar het wachten zal zeker worden beloond.

De filosofie van Simply Sota is dat artiesten de tijd en ruimte moeten krijgen om echt te laten zien wat zij in huis hebben. Daarom hebben wij niemand minder dan André Galluzzi uitgenodigd om een exclusieve 5 uurs dj-set te komen draaien. Na zijn weergaloze optreden in de zomer van 2003 in het Haarlemmermeer paviljoen hebben we ervoor gekozen om hem ook dit keer te vragen om de boel eens flink op stelten te zetten. De avond zal geopend worden door Xanno Gallois. Zijn eerder dj-sets en producties zijn het bewijs dat hij hier de aangewezen persoon voor is.

Aankomende editie zullen we alle zalen van de locatie gebruiken, naast de hoofdzaal nu dus ook een tweede zaal. Normaal is dit de chill-out, maar gezien de twee dj’s die daar ‘acte de presence’ geven, komt er van zitten waarschijnlijk niet veel terecht. Deze zaal is namelijk het domein van het illustere duo Ille Bitch en De Man Zonder Schaduw. Op 1 januari hebben zij nog de show gestolen met hun performance op Wappie New Year 2005 in Haarlem.

Uiteraard kan je weer verwachten dat wij zoals altijd net een ander straatje kiezen wat decoraties, acts en extra’s betreffen. We verklappen nog niet, maar 1 ding is zeker; je zal zeker een aantal keer aangenaam verrast worden!

De kosten voor deze editie van SimplySota bedragen slechts € 14,- ex. fee in de voorverkoop en € 16,- aan de deur. Kaarten zijn ook te bestellen door te mailen naar info@simplysota.com met als onderwerp “reservations”. Zeer belangrijk om te vermelden is dat de deuren, door het exclusieve karakter van de locatie, alleen van 22:00 tot 24:00 geopend zijn. Hierna is er geen entree meer mogelijk, zorg dus dat je op tijd aanwezig bent om niets te missen van deze topeditie!

Tot ziens op de 12de van februari 2005!
De Simply Sota crew.
www.simplysota.com

Simply Sota; take a different route…

14 opmerkingen

:Sjaja:S
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2748, 769}
Artiest {SHOWLIST artist 35299, 42175, 8280}
:Sjaja:S


goh...weer zo'n dwaas die niks nuttigs heeft te melden.

succes Simply Sota crew (Y) :P
 
Wordt zoiezo weer een cool feest! (Y)
oeioeioei!

Zin aan! :9
 
Artiest Tom Hattink
Jeroen, Yvette en Bardo zijn goed bezig!!

Succes aankomende dagen met de opbouw, en tot in de catacomben!!

Stay Sota peeps,

Tom
laatste aanpassing
Werkzaam bij GZG Amsterdam
Here we go again!! Nog maar 10 dagen en die kerkkelders krijgen een onvervalste porsie technofreaks over de vloer. Eens kijken of ze dat aan kunnen...
laatste aanpassing
Jammer da'k er niet bij ben.
wappie New Year was echt te dwaas.

have fun people.
organiseer jij het bar?
Yep, mijn feesie idd.. Gister ff een voorproefje gehad van Ille B en DMZS en oh oh oh, wat gaat het een feest worden volgende week!
Lijkt me een leuk feestje!
Ik kreeg de flyer op Traffic in handen.
Jammer dat ik mn verjaardag al op VOLTT vier..
Yo bar, jammer dat ik er niet bij kan zijn...maar als ik in de zomer terug ben dan gaan we zeker nog wat parties pakken!! Laterzz
Heel erg jammer!! 12de op Voltt!!
Heb me prima vermaakt op sota airlines!! Dat was toch hun laatste feest!?
Anywho veel succes mensen van Simply State Of The Art!!
Leuk om te weten:
Het hele feest wordt live & direct uitgezonden op internet via www.livesets.com!
 
Dat wil ik oooooooook!!!;)