Partyflock
 
­ Nederland

Hellraiser

gepubliceerd door , op
Hellraiser
18 januari 2005
We zijn er bijna
Over twee weken is het zover, dan gaat de PBH Hoeve te Zuidlaren weer trillen op zijn grondvesten. De hardcore invasie van het noorden begint nu echt vorm te krijgen. De woensdag voor de party gaan we beginnen met het lichtplan uit te voeren om in drie dagen tijd te eindigen met het decor en het geluidssysteem. We hebben er zin in.

Beperkte Buspendeldienst Assen
De buspendeldienst Assen is van 22.15 tot 00.00 uur, door de geringe grote van dit station verzoeken wij vriendelijk of zo veel mogelijk mensen van station Groningen gebruik willen maken. De bussen bij Groningen staan vanaf 21.30 klaar, zodra een bus vol is gaat hij rijden. Om het gezellig te houden is ook dit keer op iedere bus security aanwezig.

Rings of Pleasure Hellraiser liveshow
Speciaal voor Hellraiser gaat shock & piercing company Rings of Pleasure een heftig optreden verzorgen. Tijdens de party wordt iemand *live* aan vleeshaken opgehangen. Pinhead zal dus voor velen voor het eerst live in action te bewonderen zijn. Voor sommige mensen zal dit nogal schokkerend zijn en zullen er dus extra kotszakjes door de EHBO worden ingeslagen. Drie dagen voor de party wordt de line up openbaar gemaakt en kan je zelf kiezen of je dit wilt zien of niet.

Dj Randy is een bikkel
Italiaanse hardcore deejay Randy heeft te kennen gegeven dat hij een week voor Hellraiser een rugoperatie moet ondergaan, ondanks dit feit heeft hij toch besloten om te komen. Deze bikkel wil gewoon te graag in Holland optreden want dat doet hij veel te weinig vindt hij.

Garderobe probleem opgelost
Dit keer is gekozen voor het 'lockerbox' systeem. Dus kan je je spullen van jou en je vrienden makkelijk opbergen en snel weer ophalen zonder in de rij te hoeven staan. Ook makkelijk als je tussentijds even bij je jas of andere spullen moet zijn.

Limited Partyshirts
Tijdens de party zullen er in de merchandise stand ,behalve het gewone partyshirt, een aantal strikt gelimiteerde partyshirts van Hellraiser te koop zijn. Deze shirts zullen niet in winkels te koop worden aangeboden en zijn alleen in Zuidlaren verkrijgbaar tijdens het evenement.

Siteinfo
Op de site www.hellraiser.nl is behalve extra info nu ook de commercial te zien. Ook wordt na de party een dvdpreview en de photogallery hier online gezet.

157 opmerkingen

 
dat wordt zeker een knalfeest weer lekker lossssssss heel het weekend wappie
maar ja moet kunne hahaha:P


!!!!Hellraiser Nijntje Terreur team is comming!!!!

hahahaha
 
HellRaiserrRRRRR!!!!!! Vet Need, ff kijkke of we erheen gaan!!!
hang maar op die bende dat wil ik zien
nog een weekje en dan kunnen we weer
mooi waak dat weer in gru'nn is
 
ik ben er ook :D:D:D:D nu al zin in!!!!!!!!!!
 
weer helemaal uit de plaat gaan
 
kutfeest
hmmmmmmmmmmmmmm krijg er steeds meer zin in,feest mag van mij beginnen,kan bijna niet wachten om ie vent te zien hangn aan vleeshakenhellraisr we komen zeker zaterdag kaartje al binnen,groeten aan alle gabbers en gabberinnen tuurljk.
laatste aanpassing
 
Feesy kan beginne!!!:bounce:
nog maar paar dagen en dan weer vet knalluuuh:P:P:P
ken gewoon nie beters:bounce:
HELLSJEEZER UBER ALLES!!!
ik heb echt weer zin in z'n LEKKER groot feessie !!alleen jammer dat er geen terror zaal is zoals vorig jaar .... maar jah wordt vast en zekerzz weer een geslaagt feessie8)(en daarna nog the AFTHERPARTY):P groeten aan alle gabbers en gabberinnen :P peter!!
 
hahaah schokkerend??????
wat is dat nou weer voor een woord
ze bedoelen zeker shockerend.
 
Hahahah.....hij is nog aan het natrippe van gistern8.....ie ie met ze warre hazzes auto aan het rijde geweeest......hahaha...

Neee ff geeen gelul....deze PARTY wordt gewoon MEGA......MEGA EVENT>>>!!!!....maar k denk dat iedereen het daar wel mee eens is :).....PARTYPEEPZ 4 LIFE>>>>HARDCORE NEVER DIES..KEEP THAT IN MIND!!:RESPECT:
 
:bounce:...alleen maar hopen dat al die clubkuttuh een keer wegblijven... dat commerciele gedoe haalt heel de sfeer naar beneden maar ok we zien het wel weer...
LATEN WE HOPEN DAT HET EEN MEGA EVENT WORDT
XTREMETERROR1987!!!!
anders drie uur voor niets in de trein:S:S:S:S
Zoooo een maat van me heeft kaartjes gewonnen, en ik mag mee!!!!!!!!! SHIT wat een geluk!!!
Dit wordt zo los gaan! :bounce:
 


ik wil er ook altijd al een keertje heen maar jammer genoeg heb mijn feeste planning al vol die week.
 
nou de clubkutte en trancenichte kome tog wel dat heb je nou eenmaal met grote feeste :S
 
Artiest Deaz
Ik hak meestal op hardcore :yes:

stampen is meer een hardstyle term.
hoewel het soms wel makkelijker gaat op industrial e.d.
Helemaal uit m'n dak zaterdag :yes:

:bounce: Zin d'r in!:bounce:
laatste aanpassing
...alleen maar hopen dat al die clubkuttuh een keer wegblijven... dat commerciele gedoe haalt heel de sfeer naar beneden maar ok we zien het wel weer...
LATEN WE HOPEN DAT HET EEN MEGA EVENT WORDT
XTREMETERROR1987!!!!
anders drie uur voor niets in de trein


Beter clubkutten dan die vieze stinkwazies (y)
laatste aanpassing
 
Beter clubkutten dan die vieze stinkwazies


:respect:
diehakker met ze opmerkingen zoals we hem kennen ;)
gaat super worduhh Die nacht :)!
laatste aanpassing
diehakker met ze opmerkingen zoals we hem kennen
gaat super worduhh Die nacht


:)
 
:kwijl: me busje gaat om 7 uur richting zuidlaren!! Kheb dur zin in!!!
ik heur die vleeshaken %)